Privasi Anda Selamat!

The GetResponse Permission SEALâ„¢ guarantees that the GetResponse customer has agreed to follow the best practices of permission-based email marketing.

Apakah makna COP Kebenaran GetResponse™?

COP Kebenaran GetResponse™ menjamin laman web yang anda langgan adalah milik pelanggan yang mematuhi amalan pemasaran e-mel berasaskan kebenaran yang terbaik.

Bagaimana COP Kebenaran GetResponse™ berfungsi?

Setiap pelanggan GetResponse perlu mematuhi peraturan yang berikut untuk memastikan peti masuk anda 100% selamat:

  • Anda hanya akan menerima e-mel yang anda benarkan semasa langganan. Pelanggan kami akan menghargai kebenaran anda.
  • Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi dengan mana-mana pihak ketiga dan anda hanya akan menerima jenis kandungan yang telah anda daftar.
  • Anda akan menerima e-mel pematuhan CAN-SPAM 100% yang mematuhi Dasar anti-spam GetResponse.
  • Anda boleh menghentikan langganan pada bila-bila masa dengan satu klik pada pautan yang disediakan dalam setiap pengaki e-mel GetResponse.

Proses Menghentikan Langganan

Kami menambah pengaki menghentikan langganan pada setiap e-mel yang dihantar oleh pelanggan kami kepada pelanggan mereka (seperti anda).

Setelah anda klik pada pautan menghentikan langganan pada pengaki, anda akan dihalakan secara automatik ke halaman di mana anda boleh menguruskan langganan anda dengan menghentikan e-mel akan datang atau kekal melanggan.

Apabila anda klik pada pilihan "Hentikan Langganan" alamat e-mel anda akan dialih keluar daripada senarai mel dan semua komunikasi selanjutnya akan dihapuskan.

Usaha anti-spam dan pematuhan GetResponse

Di GetResponse, kami secara berterusan berusaha memastikan tiada spam dihantar daripada pelayan e-mel kami. Malah kami mempunyai toleransi sifar terhadap spam.

Kami menguruskan sistem automatik yang maju serta proses pengesahan manusia untuk mengambil tindakan segera apabila kami melihat potensi risiko yang tidak wajar atau kandungan tidak diingini dihantar.

Amalan ini memastikan risiko penerimaan kandungan tidak diingini pada tahap minimum dan melindungi reputasi kedua-dua penghantar dan GetResponse sebagai pembekal penyelesaian pemasaran e-mel berasaskan kebenaran.

Untuk memastikan pematuhan tertinggi dengan standard pemasaran kebenaran e-mel, kami bertukar-tukar pengetahuan dan pengalaman bersama industri e-mel dan organisasi anti-spam seperti Pemesejan Kumpulan Bekerja Anti-Penyalahgunaan, Gabungan Pembekal Perkhidmatan E-mel (ESPC), Mel Keselamatan dan Majlis Pengalaman E-mel, kesemuanya menggalakkan pemasaran bertanggungjawab.

Laporkan kandungan yang meragukan

Jika anda percaya anda tidak memberikan persetujuan untuk menerima mesej pengesahan yang kami hantar ke alamat e-mel anda atau jika anda telah menerima spam daripada pelanggan ini, sila laporkannya kepada Pasukan Pematuhan kami secepat mungkin.

Teroka cara alatan GetResponse boleh membantu anda mengembangkan perniagaan anda.