Perisian penjanaan prospek lengkap

Bina perjalanan pelanggan yang direka untuk penukaran dan secara semula jadi menukar sambungan tanpa nama kepada prospek, peminat, dan pelanggan.

DAFTAR PERCUMA

Gunakan bundel pemasaran dalam talian ini untuk:

Mentakrifkan
dan menarik audiens anda

Pupuk prospek dengan alatan penglibatan

Dengan alatan penjanaan prospek berkesan, anda boleh melibatkan kenalan anda dan membawa mereka lebih dekat kepada jenama anda. Kongsi kandungan informatif dan berguna dan sampaikan komunikasi e-mel yang tepat.

ALATAN PENTING:

Sampaikan pengalaman diperibadikan pada skala

Gunakan data kenalan anda untuk menyasar lebih baik dan mencetuskan kempen pemasaran emel anda. Pupuk audiens anda dengan tawaran dan kandungan khusus untuk mula menukar prospek baharu anda kepada pelanggan setia.

ALATAN PENTING:

Pilihan mendapatkan prospek adalah ciri yang paling saya gemari. GetResponse memberikan pilihan hebat bagi alatan yang menjadikannya mudah untuk membuat tawaran, promosi, dan menyampaikan kandungan tambah nilai seperti e-buku dan panduan. Analitik dan sistem pelaporannya juga memudahkan saya menilai apa yang berfungsi dan tidak berfungsi.

Sekiranya anda ingin memperoleh prospek dan penjualan tanpa menguasai perisian yang mahal dan rumit, anda pasti menyukai platform GetResponse.

Barry Feldman Konsultan Pemasaran Digital,
pengasas FeldmanCreative

Penuhi funnel anda dengan prospek baharu

Mulakan perjalanan menjana prospek anda dengan alatan yang mendekatkan orang anda dengan anda. Jalankan dan uruskan iklan Facebook dan Instagram terus dari GetResponse untuk mendapatkan perhatian audiens anda dan tukar trafik halaman pendaratan anda menjadi aliran peluang baharu.

Tarik orang kepada usaha anda

Untuk menghasilkan petunjuk baru, anda perlu memastikan perniagaan anda boleh dilihat oleh audiens sasaran anda. Promosikan jenama dan tawaran anda dengan iklan Facebook dan Instagram. Jalankan dan urus kempen anda dari satu tempat dan tukar trafik membosankan kepada peluang pemasaran.

Tunjukkan jenama anda dan bina sambungan

Halakan trafik kepada halaman pendaratan anda. Tunjukkan audiens siapa anda dan persembahkan unique selling point anda. Kongsi kandungan yang informatif dan relevan untuk menggalakkan pendaftaran dan dapatkan butiran mereka dengan borang terbina dalam.

Automasikan pembinaan senarai dengan funnel

Pilih dan guna satu daripada funnel pembiaan senarai yang sedia diguna. Pilih senario templat anda dengan iklan Facebook dan Instagram prabina, halaman pendaratan, dan siri autoresponder untuk memastikan hasil maksimum daripada penjanaan prospek berautomasi.

Integrasi untuk melengkapkan pertumbuhan senarai anda

Tetapkan alatan penting anda untuk mengakses dan mengurus aktiviti menjadi prospek dengan mudah. Sambungkan integrasi kunci anda, agar anda bersedia apabila trafik mulai melimpah.

LIHAT SEMUA INTEGRASI ›
ZENDESK eventbrite ZOHO CRM Google Contacts

Maklumat mendalam dan sumber untuk membantu anda bermula

Penjanaan Prospek 101
Penjanaan Prospek 101

Pelajari apa sebenarnya itu penjanaan prospek. Bina pangkalan data kenalan, kemudian bimbing prospek tersebut melalui proses belian sehingga mereka bersedia untuk membeli.

MUAT TURUN SEKARANG ›
Dapatkan 50 Pelanggan Pertama Anda
Dapatkan 50 Pelanggan Pertama Anda

Ingin membina senarai emel berkualiti tinggi? Mulakan dengan asas dan pelajari cara membuat senarai emel dengan cara yang betul.

DAPATKAN PANDUAN ›

Berikan pengalaman unik yang memupuk perhubungan dan menggalakkan tindakan

Kembangkan hubungan dengan prospek anda dengan alatan tertumpu penglibatan. Lancarkan siri e-mel maklumat semasa mendaftar untuk mendekatkan tawaran anda kepada kenalan anda. Kongsi kandungan teratas anda, anjurkan webinar yang menonjolkan jenama anda, dan pelajari tabiat dan pilihan audiens anda.

Rancang dan automasikan e-mel anda

Gunakan alatan pemasaran e-mel untuk mengalukan dan memupuk kenalan baharu anda. Automasi pemasaran membolehkan anda untuk mencetuskan kempen pemasaran e-mel berdasarkan tindakan spesifik yang audiens anda ambil pada e-mel dan halaman anda, atau keadaan yang anda mahu mereka penuhi apabila terlibat dengan kandungan anda.

Sambung langsung, atau atas permintaan

Ada berita untuk dikongsikan mengenai produk atau perkhidmatan anda? Lancarkan satu webinar dan berikan pelanggan anda lebih pengalaman peribadi bersama jenama anda. Gunakannya sebagai peluang unutk menarik prospek baharu. Buat secara langsung atau gunakan webinar prarakam dan kongsikannya secara atas permintaan.

Tarik audiens anda dengan kandungan percuma

Jika anda mempunyai blog atau tapak web, cipta e-buka daripada kandungan paling popular anda dan promosikannya dengan magnet prospek untuk menarik prospek dan memupuk kenalan sedia ada. Dengan senario prabina funnel anda dibina sendiri dalam beberapa minit, menjana prospek baharu secara automatik.

Gunakan templat sedia dibuat

Mahu jimat masa dan sumber – atau mungkin anda baru bermula? Templat surat berita, halaman pendaratan dengan optimum SEO, dan templat automasi pemasaran menjadikannya mudah untuk bermula.

Integrasi untuk mengembangkan jangkauan anda

Integrasikan GetResponse dengan alat pengurusan kandungan dan analitik web utama untuk menganalisis hasil kempen anda dan mencapai audiens yang lebih luas.

LIHAT SEMUA INTEGRASI ›
Google Analytics Google Tag Manager WordPress Instagram facebook

Lihat bagaimana pelanggan GetResponse ini menghasilkan ribuan prospek baharu

Tukar prospek kepada pelanggan dengan komunikasi berpandukan data

Analisis penglibatan dan kelakuan kenalan anda pada tapak web anda, halaman pendaratan, dan e-mel untuk mengetahui kegemaran mereka. Gunakan maklumaat ini untuk kelayakan prospek dan kempen bersasar tinggi yang akan menukar kenalan biasa anda kepada jualan.

Urus senarai anda untuk impak lebih baik

Akaun GetResponse anda penuh dengan data boleh diambil tindakan. Analisisnya menggunakan alatan carian dan pensegmenan lanjutan dan cipta segmen berdasarkan ciri audiens anda, minat, dan kegemaran. Gunakan maklumat risik ini dalam kempen pemasaran e-mel anda seterusnya untuk memberikan tawaran tersuai kepada keperluan spesifik.

Bawa orang kembali ke halaman anda

Manfaatkan Facebook Pixel yang diprapasang di halaman pendaratan anda. Buat iklan untuk menyasarkan orang yang mengunjungi halaman anda tetapi meninggalkannya tanpa mendaftar (atau membeli) dan menarik kembali perhatian mereka.

Beri ganjaran kepada kesetiaan dan penglibatan

Secara automatik tetapkan tag dan skor berdasarkan apa yang dibuat oleh audiens anda, dan di mana mereka membuatnya. Letakkan skor kenalan secara automatik berdasarkan tahap penglibatan mereka. Kemudian gunakan automasi pemasaran untuk memenangi kembali kenalan yang kurang terlibat dan tunjukkan penghargaan kepada peminat terbesar anda.

Maklumat mendalam dan sumber untuk melibatkan semula prospek anda dan memaksimumkan penukaran

Tingkatkan Penglibatan dengan Mesej Diperibadikan
Tingkatkan Penglibatan dengan Mesej Diperibadikan

Pelajari cara untuk menggunakan kandungan dinamik dalam kempen e-mel anda untuk menyampaikan pengalaman yang sangat diperibadikan.

MUAT TURUN SEKARANG ›
Tambah Baik Metrik Pemasaran E-mel Anda
Tambah Baik Metrik Pemasaran E-mel Anda

Sumber langsung anda untuk memahami metrik utama anda dan mengetahui di mana mencarinya untuk mencari kaedah memperbaikinya. Dalam panduan ini, kami mengumpulkan 20 idea bagaimana anda boleh mula mengoptimumkan kempen anda.

MUAT TURUN SEKARANG ›

Untuk memastikan perniagaan anda berjalan, anda perlu menjadikannya menarik, mesra, dan memupuk prospek anda sehingga mereka menjadi penyokong setia jenama anda.

Cubalah perisian dan alat jana prospek kami yang menukar tinggi. Buat dan sampaikan iklan yang menarik, halaman pendaratan, dan e-mel yangmemastikan kempen dijalankan dengan baik dan berkesan untuk aliran berterusan prospek baharu berkualiti tinggi.

DAFTAR PERCUMA