Pemasaran E-Dagang

Segalanya anda perlukan untuk jual atas talian.

Integrasi kedai anda

Sambung kedai atas talian anda pada GetResponse dan isikan inventori produk anda dengan cepat dalam akaun GetResponse anda. Kemudian anda boleh promosi produk anda secara terus dalam halaman pendaratan dan e-mel anda - dan jual lebih lagi.

 • Etsy
 • Shopify
 • PrestaShop
 • Magento
 • Stripe
 • WooCommerce
Connect your online shop to GetResponse
 • Wordpress WooCommerce

  WordPress

  Grow your list, track site visits, and ecommerce data to GetResponse.

  CONNECT
 • PrestaShop

  PrestaShop

  Add and update contacts. Track sites they visit and what they buy.

  CONNECT
 • Magento

  Magento 1

  Add customers and subscribers. Track what they buy and the sites they visit to plan your compaigns.

  CONNECT
 • Magento

  Magento 2

  Add customers and track what they buy ad the sites they visit to plan your compaigns.

  CONNECT

Guna plug masuk e-dagang asal kami untuk isikan inventori produk anda dalam GetResponse, lihat apa yang pelanggan anda suka untuk beli, dan kemudian mengambil tindakan. Hantar tawaran peribadi secara automasi untuk menukar dan menjual lebih lagi.

Cipta pustaka produk

Kedai dalam GetResponse yang mengandungi produk yang anda mahu tawarkan. Anda tidak lagi perlu mengasingkan platform e-dagang untuk menjual atas talian. Dengan mudah mencipta kedai anda dan menambah produk yang anda mahu jual. Anda boleh jual apa sahaja – produk fizikal, kursus dan latihan atas talian, e-buku dan muat turun, perkhidmatan, atau webinar dan perundingan.

Cipta pustaka produk

Proses pembayaran terus dari halaman anda

Integrasi akaun Square, Stripe, PayPal, BlueSnap, atau PayU anda dan menjual terus dari halaman pendaratan anda.
Sambung dengan segera tanpa perlu meninggalkan akaun anda dan mengubah aset pemasaran anda menjadi penjana keuntungan sebenar.

 • Stripe
 • BlueSnap
 • PayU
 • PayPal
 • Square

Jual lebih lagi dengan funnel jualan

Funnel jualan adalah jawapan untuk penjual atas talian yang mencari sesuatu untuk memudahkan proses penjualan. Promosi dan jual produk anda dengan funnel jualan yang siap dibina dan sedia untuk digunakan.

Daripada menjana trafik, memupuk pendaftaran baharu dan menukarnya menjadi pelanggan yang berbelanja– tersedia dibangunkan untuk anda.

Jual lebih lagi dengan funnel jualan

Menyarankan produk secara automatik

Meyakinkan pelanggan untuk membeli lagi, dengan mengesyorkan produk yang anda tahu disukai mereka. Anda boleh lakukannya semua secara automatik, menggunakan data dunia sebenar bersumberkan dari kedai anda.

Sekarang anda boleh membawa pelanggan dengan mudah ke kedai anda untuk lebih lagi. Hanya seret dan lepas modul pengesyoran ke dalam mesej anda untuk memilih kategori produk yang anda mahu promosikan.

Ketahui bagaimana

Menyarankan produk secara automatik

Menangi kembali kart diabaikan

Umpan peninjau kedai kembali dengan peringatan dan tawaran segera untuk membeli.

Cetuskan mesej peringatan secara automatik kepada pengabai kart. Kemudian lihat keuntungan yang anda mahukan masuk.

Menangi kembali kart diabaikan

Automasikan susulan pembelian

Guna automasi pemasaran untuk menghantar e-mel susulan berkala dengan sempurna: pengesahan selepas pembelian, peringatan kart diabaikan, tawaran pembelian tambahan atau yang lebih mahal, dan cadangan produk.

Tambahan untuk menjadi istimewa Templat automasi memudahkan persediaan. Hanya pilih mesej tersuai anda dan mula mengoptimumkan perjalanan pelanggan anda. Secara strategik dan dengan mudah.

Automasikan susulan pembelian

Hantar kepada orang yang betul pada masa yang betul

Guna data kedai anda untuk segmenkan pelanggan dan menghantar mesej sasaran apabila diperlukan. Mahu menghantar satu tawaran kepada orang ramai yang berbelanja lebih $100 pada bulan lepas? Mudah! Segmen anda menambah secara automatik pelanggan tersebut ke kumpulan.

Bagaimana dengan pembeli sekali sahaja yang tidak kembali untuk membeli lagi? Hanya sediakan segmen untuk mencetuskan satu peringatan pada bila-bila masa yang anda mahu. Segmen membenarkan anda untuk mengukuhkan aliran kerja automasi pemasaran anda menerusielemen penapis dinamik, yang membenarkan anda untuk menjadikan penyasaran e-dagang sebagai bahagian penting dalam pemasaran automasi anda.

Ketahui lebih lanjut tentang segmentasi e-dagang

Hantar kepada orang yang betul pada masa yang betul

Menarik pelawat kedai untuk menyertai senarai anda

Tambah borang pop timbul pada kedai atas talian anda untuk mengembangkan senarai anda ketika itu. Cetus borang pengoptimuman yang menarik pelawat untuk menyertai senarai e-mel anda untuk tawaran eksklusif dan kemas kini. Oleh tu, mereka akan kembali untuk lebih lagi.

Apabila anda mengintegrasikan kedai anda dengan GetResponse, pelanggan baharu ditambah secara automatik pada senarai anda - oleh itu, anda boleh melakukan susulan dengan mudah, memulakan perbualan, dan menghantar tawaran baharu. Masa dan masa lagi.

Menarik pelawat kedai untuk menyertai senarai anda

Lihat usaha anda yang membuahkan hasil

Ikuti kemenangan anda dan pantau penukaran dalam paparan yang mudah dicerna. Lihat metrik jualan yang paling penting dan laporkan hasil anda serta-merta.

Results

Jejak kenalan apabila mereka berinteraksi dengan mesej anda - dari pendaftaran sehingga langganan sepanjang hayat mereka. Jejak buka, klik, perkongsian sosial, dan henti melanggan.

Lihat usaha anda yang membuahkan hasil
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?