Alatan pemasaran atas talian untuk penglibatan pelanggan

Berinteraksi dengan audiens anda dan pupuk prospek dengan komunikasi pemasaran atas talian disasarkan yang menggalakkan kesetiaan dan penglibatan jangka panjang.

DAFTAR PERCUMA

Gunakan bundel pemasaran digital ini untuk:

Segmenkan audiens anda

Menonjol dalam peti masuk yang berselerak menerusi pensegmenan tepat. Analisis data kenalan anda untuk mengetahui tabiat dan minat mereka dan gunakan data ini dalam komunikasi pemasaran e-mel anda.

ALATAN PENTING:

Hantar e-mel relevan yang disasarkan

Gunakan alatan pemasaran atas talian yang berkuasa untuk memupuk pendaftaran baharu secara automatik. Pamerkan tawaran anda dan berkongsikan kandungan relevan untuk mengubah sambungan secara tanpa nama menjadi pelanggan yang terlibat.

ALATAN PENTING:

Berkembang dengan kempen yang tersedia

Pastikan skor penglibatan yang tinggi dengan kempen jualan dan pemasaran terbina awal yang membantu dalam pengembangan perniagaan anda dan meningkatkan kedudukan anda.

ALATAN PENTING:

GetResponse memenuhi semua keperluan e-mel kami

"GetReponse merupakan salah satu platform e-mel terbaik yang kami gunakan dalam organisasi kami, yang memenuhi hampir semua keperluan pemasaran e-mel kami. Ini merangkumi semua ciri untuk menyasarkan pelanggan kami dengan cara yang terbaik secara cekap. Editor tarik dan lepas ialah salah satu yang terbaik dalam semua produk berdaya saing , yang membantu dalam menghasilkan semua templat e-mel kami dengan cantik dan mudah. "

Sanjay Singh
Karyawan Bebas, Pembina Tindanan Penuh,
Ulasan G2

Gunakan segmen yang disasarkan untuk menghantar e-mel pemasaran yang lebih pintar

Data yang anda miliki mengenai minat dan tingkah laku pelanggan anda merupakan salah satu daripada aset paling berharga yang anda ada. Gunakan alatan pensegmenan lanjutan kami untuk mempromosikan penglibatan secara strategik dalam usaha pemasaran anda.

Lakukan tindakan yang dipacukan data

Kumpulkan data yang disahkan mengenai kenalan anda semasa pendaftaran dengan medan tersuai. Kemudian buatkan segmen sasaran yang menggunakan maklumat ini menerusi pemperibadian tepat dan pemasaran e-mel yang cukup berkesan.

Ketahui kenalan anda yang paling terlibat

Sasarkan pelanggan berdasarkan skor penglibatan. Kemudian, lancarkan kempen e-mel dan penglibatan semula yang membantu anda untuk mendapatkan semula kenalan yang kurang terlibat dan berikan penghargaan kepada peminat terbesar anda.

Segmenkan secara automatik dengan tag dan skor

Tetapkan tag dan skor secara automatik berdasarkan apa yang dilakukan oleh pelanggan anda dan di mana mereka melakukannya. Kemudian gunakan automasi pemasaran untuk mencetuskan e-mel yang disasarkan.

Integrasi untuk menyokong segmen yang dipacu oleh data anda

Sambungkan GetResponse dengan CRM, sokongan pelanggan anda atau alatan lain yang digunakan bagi penyimpanan data pelanggan anda untuk mencipta medan tersuai dan segmen yang disasarkan.

LIHAT SEMUA INTEGRASI ›
zendesk zapier Gmail Google Drive

Maklumat mendalam dan sumber untuk membantu anda bermula

Tingkatkan Penglibatan dengan Mesej Diperibadikan
Tingkatkan Penglibatan dengan Mesej Diperibadikan

Pelajari cara untuk menggunakan kandungan dinamik dalam kempen e-mel anda untuk menyampaikan pengalaman yang sangat diperibadikan.

MUAT TURUN SEKARANG ›
Senarai Semak Kebolehhantaran Emel
Senarai Semak Kebolehhantaran Emel

Muat turun senarai semak pantas ini untuk meningkatkan kebolehhantaran emel anda dan mula menghantar emel berdaya tukar yang tinggi

DAPATKAN SENARAI SEMAK ›

Beri impak dengan alatan pemasaran e-mel yang direka untuk penglibatan

Gunakan pemasaran e-mel dan perisian automasi pemasaran berkuasa kami agar usaha pensegmenan anda berfungsi dan melibatkan pelanggan anda secara automatik.

Manfaatkan alatan penyampaian yang dioptimumkan

Gunakan alatan perfect timing untuk menghantar e-mel pada waktu yang paling berkemungkinan sesuai untuk berkomunikasi dengan audiens anda. Bagi memastikan penyampaian masa setempat tertentu untuk khalayak antarabangsa, sila gunakan kaedah penyampaian time travel kami untuk selalu tepat pada masanya.

Pupuk kempen secara automasi selepas pendaftaran

Siri pemupukan secara automatik anda akan mengautomasi dan menglibatkan kenalan baharu selepas pendaftaran mereka. Cipta senario buatan sendiri dan kongsi tawaran tersuai yang menukar kenalan baharu menjadi peminat setia.

Gunakan templat yang tersedia

Jimatkan masa dengan templat yang direka awal untuk membantu anda bermula. Anda akan mendapat templat surat berita berasaskan matlamat, halaman pendaratandioptimumkan SEO, dan templat automasi pemasaran, direka dengan matlamat perniagaan dalam pertimbangan anda. Suaikannya dan urus pustaka templat anda sendiri.

Gunakan templat yang tersedia

Lihat kisah-kisah kejayaan penglibatan pelanggan

Jana keuntungan dengan kempen pemasaran dan jualan yang disediakan awal

Pelanggan terlibat disambungkan dengan jenama anda dan bersedia untuk membeli. Kongsikan tawaran anda dengan segmen pelanggan yang anda sasarkan dan optimumkan proses penjualan anda.

Ubah pengetahuan dan pengalaman anda menjadi pengembangan perniagaan

Gunakan funnel jualan automasi disediakan awal untuk membina halaman pendaratan anda, automasikan e-mel anda, jual produk anda, pulih pesanan terabai, dan tukar pelanggan anda.

Libatkan pelanggan dengan kandungan interaktif

Ada berita untuk dikongsikan mengenai produk atau perkhidmatan anda? Lancarkan satu webinar dan berikan pelanggan anda lebih pengalaman peribadi bersama jenama anda. Buat secara langsung atau gunakan webinar yang dirakam terlebih awal dan kongsikannya secara atas permintaan.

Libatkan pelanggan dengan kandungan interaktif

Jualkan lebih lagi dengan pengesyoran automasi

Mengesyorkan produk yang akan disukai oleh pelanggan anda secara automatik. Cetuskan e-mel kart terabai untuk mengembalikan orang ramai melakukan pembelian. Tetapkannya sekali dan nikmatilah jualan berterusan.

Integrasi untuk memaksimumkan penglibatan dan jualan

Analisis prestasi kempen anda dan penuhi tawaran jualan secara terus pada aset pemasaran anda dengan menyambung GetResponse pada platform e-dagang dan pemprosesan jualan terbaik.

LIHAT SEMUA INTEGRASI ›
PrestaShop Google Analytics PayPal stripe

Sumber untuk mengoptimum dan mengautomasikan proses jualan anda

Menyingkirkan Masalah dalam Funnel
Menyingkirkan Masalah dalam Funnel

Ketahui cabaran bersama dalam kalangan pemasar dan cara untuk meningkatkan funnel pemasaran anda – bantu anda dalam menjana lebih banyak jualan dan membina hubungan yang lebih kukuh dengan audiens anda.

MUAT TURUN SEKARANG ›
Panduan Lengkap Automasi Pemasaran untuk E-dagang
Panduan Lengkap Automasi Pemasaran untuk E-dagang

Dapatkan panduan ini untuk mengetahui cara automasi pemasaran dapat membantu anda dalam mencapai objektif perniagaan. Bina senarai anda, tangkap prospek, dan segmenkan kenalan anda dengan bantuan alatan automasi kami.

MUAT TURUN SEKARANG ›

Untuk memaksimumkan penukaran anda dan memupuk hubungan jangka panjang dengan pelanggan anda, anda memerlukan alatan yang mengekalkan skor penglibatan setinggi yang boleh.

Segmenkan kenalan anda dan sampaikan komunikasi e-mel yang dibuat sendiri dengan bundel pemasaran atas talian yang direka untuk penglibatan pelanggan.

DAFTAR PERCUMA