GetResponse untuk Bukan Untung

Potongan 50% selama-lamanya untuk organisasi bukan untung.

Mencari cara untuk menambah keahlian, meningkatkan sumbangan, atau meningkatkan kesedaran? Kami boleh membantu. Dengan alatan pemasaran e-mel kami, anda akan menjangkau audiens baharu dan mendorong penyokong untuk menyertai lebih banyak, dengan sedikit kesan terhadap bajet anda.

Siapa yang layak untuk diskaun?

Untuk mendapat manfaat daripada diskaun bukan untung, organisasi anda mesti mempunyai status kebajikan yang sah di negara asalnya dan kami akan meminta anda memberikan semua dokumentasi undang-undang yang sah.

Program ini terbuka kepada semua badan bukan untung yang bukan organisasi politik.

Bagaimana ia berfungsi?

Mula-mula, isikan borang permohonan GetResponse untuk Organisasi Bukan Untung.Kami mungkin kembali kepada anda untuk meminta maklumat tambahan seperti alamat pendaftaran atau pengesahan status amal anda. Selepas itu, kami akan menghantar e-mel kepada anda tentang cara mendaftar akaun anda.
Jika anda memilih pelan Plus (diskaun 50%) kami akan meminta anda memasukkan logo kami ke laman web anda dalam masa 4 minggu dan hantarkan kami pautan.

Mohon sekarang!

Soalan-Soalan Lazim

Anda boleh mempunyai sehingga 100,000 kenalan dalam akaun bukan untung anda. Mana-mana kenalan yang anda tambahkan akan tertakluk kepada fi pelanjutan senarai. Sekiranya anda menghubungi kami apabila anda melebihi had anda, kami akan memberi diskaun untuk fi tambahan anda juga.

Ia bertentangan dengan dasar kami untuk mengimport senarai kenalan yang dibeli atau diambil daripada direktori perniagaan. Menghantar komunikasi pemasaran kepada orang yang tidak menyatakan persetujuan adalah melanggar undang-undang dan oleh itu boleh menjejaskan kadar penghantaran dan berpotensi meletakkan e-mel anda dalam folder spam. Belum lagi masalah GDPR yang mungkin anda hadapi!

Jika kami tidak dapat mengesahkan bahawa logo kami diletakkan di laman web anda dalam tempoh 4 minggu selepas pendaftaran anda, kami akan menurunkan diskaun anda kepada 30%, bermula dari kitaran bil seterusnya.

Anda boleh memohon sekali lagi pada masa akan datang jika status amal organisasi anda berubah. Sementara itu, anda boleh mendaftar untuk akaun GetResponse biasa.

Itu terpulang kepada anda. Salah satu cara ialah meletakkan logo kami di bahagian rakan kongsi laman web anda dan pautkannya ke getresponse.com. Anda juga boleh membuat profil rakan kongsi untuk kami, atau menyiarkan artikel atau siaran mengenai perkongsian kami. Walau apa pun yang anda pilih, hantarkan pautan itu kepada kami, supaya kami dapat mengesahkannya. Apapun pilihan anda, ingat bahawa pautan harus menunjuk ke getresponse.com. Juga jangan lupa untuk menghantar pautan itu kepada kami supaya kami dapat mengesahkan penempatannya!

Sebaik sahaja anda mendaftarkan akaun anda. Selepas meluluskan permohonan anda, kami akan menghantar e-mel kepada anda yang menerangkan cara anda boleh mendaftarkan akaun diskaun, bersama dengan kod unik. Klik pautan dalam e-mel, taip kod anda, dan daftarkan akaun anda. Diskaun anda akan diaktifkan semasa mendaftar.

Ia pusat pendidikan pemasaran dalam talian kami. Dalam 5 modul yang berlainan, meliputi pemasaran e-mel, halaman pendaratan, automasi pemasaran, pemasaran kandungan, dan jualan masuk (termasuk pelajaran mengenai AdWords dan SEO), anda boleh mendengar pakar GetResponse dan orang berpengaruh industri seperti Andrew Davies, Jamie Turner, Kath Pay, atau Michael Brenner menerangkan cara pemasaran dalam talian berfungsi dan cara menggunakannya untuk hasil yang terbaik. Selepas setiap modul, anda boleh mengambil ujian dan mendapat sijil.
Organisasi Bukan Untung boleh menggunakannya secara percuma, jadi anda boleh mendapat lebih manfaat daripada platform kami.

Kami mengimbas alamat URL untuk pautan setiap bulan. Jika kami tidak dapat mencari logo kami di bawah pautan yang anda berikan kepada kami, kami akan menurunkan diskaun anda kepada 30%, bermula dari kitaran bil seterusnya.