Penyelesaian pemasaran dalam talian semua dalam satu untuk membantu anda mengembangkan perniagaan anda

Platform GetResponse mengandungi suite pemasaran emel dan alatan pengurusan kempen dalam talian yang direka untuk membantu anda mengembangkan jualan anda, memaksimumkan ROI, dan berjaya dalam pemasaran dalam talian. Daripada penyiaran tidak terhad dan kebolehhantaran tinggi kepada perkhidmatan pelanggan 5 bintang dan lebih 50 ciri mudah namun berkuasa – kami ada semuanya untuk anda.

Pemasaran e-mel

Kempen emel berkesan

Hantar emel yang direka dengan indah dan responsif. Tingkatkan jualan anda dan penglibatan pelanggan melalui kempen pemasaran emel menyeluruh. Dalam hanya beberapa langkah mudah anda boleh menyediakan dan menjalankan keseluruhan kempen, sama ada anda pemasar yang berpengalaman, atau baru bermula.

LIHAT LEBIH LANJUT CIRI-CIRI PEMASARAN EMEL

Conversion Funnel

Menjual dengan mudah

Alatan menjana keuntungan lengkap yang direka untuk mengautomasikan jualan dalam talian anda daripada sentuhan pertama hingga ke jualan yang disahkan. Templat kempen pemasaran tersedia yang direka awal dengan halaman pendaratan, emel, borang pendaftaran, webinar, dan halaman jualan yang diintegrasikan menjadi satu aliran memudahkan – satu funnel yang melakukan tugasan untuk anda. Gunakannya untuk menjual produk anda, membina senarai anda, atau mempromosi dan menjalankan webinar – semuanya dalam satu platform.

LIHAT LEBIH LAGI CIRI-CIRI AUTOFUNNEL

Halaman Pendaratan

Menukar halaman pendaratan

Mahu mendorong lebih banyak jualan dalam talian dan menarik pelanggan baharu? Tonjolkan potensi penuh anda dengan halaman pendarahan 100% responsif. Untuk menjadikan kehidupan anda lebih mudah, kami mereka bentuk editor seret dan lepas intuitif dengan 150+ templat sedia untuk diguna. Sekarang anda boleh mengubah idea gila kepada tindakan yang menguntungkan. Cipta laman web hebat untuk pilih masuk, terima kasih, jualan, webinar, dan banyak lagi dalam masa kurang daripada sepuluh minit tanpa menyentuh satu pun baris kod.

LIHAT LEBIH LANJUT CIRI-CIRI HALAMAN PENDARATAN

E-dagang

Kedai dan produk
dalam satu tempat

Gunakan satu suite alatan e-dagang untuk menukar pelawat kedai anda menjadi pelanggan setia dan pastikan mereka kembali untuk lebih lagi. Dengan mudah mencipta kedai anda sendiri dan menambah produk yang anda mahu jual. Integrasi akaun Stripe, PayPal, Square, BlueSnap, atau PayU anda dan menjual terus dari halaman pendaratan anda. Gunakan pengesyoran produk terbina dalam untuk memudahkan jualan kenaikan, peringatan kart diabaikan, dan data segmentasi e-dagang lanjutan, anda dibekalkan dengan gudang pemasaran e-dagang yang lengkap.

Penjejakan Peristiwa Web

Alatan untuk memacu trafik

Pacu trafik dari media sosial ke halaman pendaratan dan funnel anda. Cipta sepanduk dan video promosi yang menarik perhatian secara automatik dan melancarkan kempen iklan pada Facebook atau Instagramuntuk menyasarkan semula kenalan pada senarai anda, mencari audiens baharu dan menggalakkan jualan.

LIHAT LEBIH LANJUT ALATAN PENJANAAN TRAFIK

Automasi Pemasaran

Melengkapkan perjalanan pengalaman pelanggan

Automasi pemasaran untuk semua bentuk dan saiz. Tidak kira berapa besar atau kecil perniagaan anda, cipta aliran kerja berskala dalam pembuat heret dan lepas yang mudah. Jejak tingkah laku pelanggan dalam masa sebenar dan beri reaksi terhadap pembelian yang selesai, kart yang diabaikan, dan banyak lagi.

LIHAT LEBIH LANJUT CIRI-CIRI AUTOMASI PEMASARAN

Webinar

Pacu dan libatkan prospek dengan Webinar

Mahu menjana lebih banyak prospek sementara terus melibatkan pelanggan sedia ada anda? Bagi kami, penjanaan prospek bukan sekadar kata-kata. Kami adalah penyedia pemasaran emel pertama yang menyediakan satu penyelesaian pemasaran webinar yang lengkap. Dengan Webinar GetResponse, anda bukan sahaja dapat memperoleh prospek baharu tetapi juga memupuk pelanggan sedia ada, segalanya dengan integrasi maju dengan pemasaran emel GetResponse. Mula menukar pelanggan menjadi pelanggan berulang hari ini!

Semak imbas semua ciri