TEMPAH DEMO

Kebolehhantaran emel

Maksimumkan peluang anda untuk menjangkau audiens anda dan peti masuk emel mereka.

Langkah 1 daripada 2

DIPERCAYAI OLEH JENAMA DI SELURUH DUNIA SELAMA LEBIH 20 TAHUN

Kebolehhantaran emel cemerlang sejak 1998

Selama lebih dua dekad, GetResponse terus membangunkan hubungan yang sangat baik dengan semua Penyedia Perkhidmatan Internet (ISP) utama, menghasilkan kadar kebolehhantaran keseluruhan sebanyak 99%.

Mempercayai pemasaran emel anda dengan rakan kongsi yang boleh dipercayai

GetResponse MAX menjamin dasar pematuhan berasaskan AI yang teguh, toleransi sifar terhadap SPAM, alatan kebersihan senarai lanjutan, penjejakan penghantaran dan memproses alamat emel yang tidak boleh dihantar untuk menguatkuasakan amalan terbaik.Pasukan Kebolehhantaran kami bekerjasama dengan pembekal peti mel dan pengendali senarai hitam mengenai amalan terbaik pemasaran emel untuk membentuk peraturan untuk semua penghantar emel.

Mempercayai pemasaran emel anda dengan rakan kongsi yang boleh dipercayai‌‍

Memastikan reputasi domain terbaik untuk kejayaan anda

Setiap akaun MAX disertakan dengan sekurang-kurangnya satu alamat IP khusus untuk membantu anda membina reputasi penghantaran yang unik. Alamat IP dan reputasi domain sentiasa dipantau oleh Customer Experience Manager khusus untuk pelaksanaan amalan terbaik dan memaksimumkan prestasi.

Kami juga menawarkan perkhidmatan Pemanasan IP Berbantu untuk pelanggan yang layak yang ingin mula menghantar berjuta-juta emel dari Hari 1 sambil masih menggunakan platform khusus.

Memastikan reputasi domain terbaik untuk kejayaan anda

Kebolehhantaran diuruskan
100% dalaman

Kami percaya bahawa penghantaran emel adalah sebahagian daripada perisian kami dan tidak sepatutnya menjadi tanggungjawab orang lain.

Oleh itu, dalam GetResponse, kebolehhantaran telah diuruskan 100% secara dalaman sejak 1998, yang memberi anda kawalan sepenuhnya ke atas kempen pemasaran emel anda dan prestasinya.

Kebolehhantaran diuruskan 100% dalaman‌‍

Sertai 100,000+ pemimpin perniagaan dan industri menggunakan GetResponse

Sedia untuk berurusan?

Call us: +1 888-295-2553