Templat Surat Berita untuk Perjalanan

Sama ada anda mempromosikan pakej destinasi, inapan desa atau rangkaian hotel antarabangsa, anda perlu meyakinkan klien yang ragu-ragu bahawa ini masa yang tepat untuk mengembara! "Pemujuk" terbaik? Pemasaran e-mel GetResponse!

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Sampaikan jenama anda dan "sekeliling" dengan templat hotel atau pusat peranginan sempurna. Realisasikannya dengan 1000+ imej iStock PERCUMA dan sehingga 1GB media!
  • Buat senarai prospek anda dan profil dengan borang web berwarna-warni, tersuai dan tinjauan dalam talian PERCUMA. Masih memerlukan maklumat lanjut? Hanya buat ujian sisihan dan hantarkan yang terbaik!
  • Hantar kempen tanpa had dengan 99% kebolehhantaran, kemudian, automasikan mesej autoresponder untuk memastikan pakej hotel dan pusat peranginan dilihat oleh klien yang sibuk.
  • Ingin menjana banyak promosi sebelum masa perjalanan kemuncak? Dengan kempen tanpa had, perkongsian dan penyepaduan media sosial, tiada had!
  • Galakkan kadar respons dan tempahan dengan membuat segmen senarai mengikut sejarah perjalanan, demografi, pilihan destinasi dan faktor penting lain.
  • Pastikan untuk menjejaki, mengukur dan menilai perkembangan pemasaran e-mel anda dengan carta sepintas lalu dan laporan terperinci yang dihantar ke peti mel anda setiap hari.
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template