Teknologi tinggi

Dalam dunia anda, iPod hari ini boleh menjadi 8 kali lebih pantas. Bagaimana anda memberikan apa yang pelanggan inginkan dan perniagaan perlu diteruskan tanpa melebih batasan? Biarkan pemasaran e-mel GetResponse menjadi pakar teknologi tinggi anda!

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Pilih templat teknologi yang paling sesuai untuk setiap produk atau perkhidmatan dari 500+ reka bentuk! Kagumkan dengan 1000+ imej iStock PERCUMA dan 1 GB media!
  • Hantar surat berita tanpa had dan kempen autoresponder untuk menjana lalu lintas dalam kedai dan pesanan. Jangan lupa bahawa anda boleh membuat ujian sisihan sehingga 5 versi untuk menguji!
  • Gunakan borang web tersuai dan tinjauan dalam talian percuma untuk mengetahui apa yang pelanggan inginkan dan tahap harganya. Teknologi adalah mengenai kerelevanan!
  • Buat segmen kenalan anda dan sasarkan mesej anda mengikut sejarah pembelian, saiz perniagaan, peruntukan bajet IT dan kriteria kelayakan lain.
  • Tidak pasti item mana untuk diampilkan? Dengan GetResponse, anda boleh membuat ujian sisihan sehingga 5 versi bagi tajuk, reka bentuk dan kandungan anda untuk ROI yang lebih tinggi.
  • Jejaki, ukur dan nilai perkembangan pemasaran anda dengan analitik emel, carta sepintas lalu dan laporan terperinci yang dihantar ke peti masuk anda setiap hari.
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template