Bimbingan Dalam Talian

Anda beruntung kerana berada dalam zaman keemasan bagi pemasaran rangkaian. Anda mempunyai akses kepada alat digital yang menakjubkan untuk membentuk rangkaian perniagaan anda dan menjana komisen. Sudah tentu dengan pemasaran e-mel GetResponse!

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Perluaskan capaian pemasaran anda sementara membuat aliran hasil baru dengan perkhidmatan pemasaran emel dengan prestasi terbukti dari GetResponse.
  • Cipta surat berita kejayaan pemasaran rangkaian untuk setiap pelanggan dan perniagaan dengan 500+ templat, 1000+ imej iStock PERCUMA dan sehingga 1 GB media.
  • Capai prospek sama ada ia dengan borang web berwarna-warni, mesej autoresponder tanpa had dan penyepaduan dan perkongsian media sosial satu klik!
  • Buat segmen senarai anggota gabungan anda mengikut produk, hasil, rantau, kedudukan rangkaian, maklumat demografi atau faktor lain yang membantu memacu keuntungan anda.
  • Buat ujian sisihan untuk sentiasa menghantar mesej yang betul kepada penonton yang betul. Cipta sehingga 5 versi tajuk, reka bentuk dan kandungan sehingga anda menemui 'perkara yang memberikan keuntungan'.
  • Jejaki, ukur dan optimumkan kejayaan pemasaran rangkaian anda dengan analitik emel. Dapatkan graf warna penuh dan laporan terperinci yang dihantar setiap hari.
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template