Kecergasan & Kesejahteraan

Penonton anda sangat "fanatik", anda perlu menenangkan mereka dengan tempat menarik dan bintang sukan. Anda memerlukan peralatan dengan kualiti terbaik untuk memenangi "permainan pasaran" ini. Gunakan pemasaran e-mel GetResponse dan berjaya!

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Cipta surat berita sukan tanpa had dan dapatkan tempahan! Pilih Dari 500+ templat menyerlah, 1000+ imej iStock PERCUMA dan 1GB media kegemaran anda.
  • Gunakan penyepaduan dan perkongsian media sosial untuk menambah lebih ramai 'peminat' dengan berita mengenai acara akan datang, skor, kedudukan, peralatan baru, klinik dan banyak lagi!
  • Bentuk kumpulan peminat anda dan dapatkan maklum balas mengenai acara dan pasukan dengan tinjauan dalam talian percuma dan borang web yang menarik pada laman web anda, tapak tiket, dll.
  • Anda akan mendapat peminat setia dan acara jualan apabila anda membuat segmen senarai dan membuat tawaran melalui sukan, sejarah kehadiran, tahap perbelanjaan dan faktor penting lain.
  • Tidak pasti tawaran mana akan menarik minat penonton anda? Buat ujian sisihan sehingga 5 versi bagi tajuk, reka bentuk dan kandungan untuk menghantar pemenang pada setiap masa.
  • Jejaki impak promosi anda dan ramalkan kehadiran ke acara anda berdasarkan bilangan bukaan, klik dan banyak lagi. Berlatih, berlatih!
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template