E-dagang

Kurang berbelanja, tetapi, pelanggan sangat memerlukan "terapi peruncitan". Bagaimanakah anda dapat memberikan barang terhangat dan masih ada baki wang untuk pemasaran? GetResponse − kedai satu hentian anda untuk pemasaran e-mel yang menjimatkan!

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Bersosial! Buat senarai anda dan cipta beberapa buzz dalam talian dengan borang web tersuai GetResponse, penyepaduan dan perkongsian media sosial dengan satu klik.
  • Pilih templat peruncitan sempurna daripada 500+ reka bentuk hebat! Risau tentang imej? Kagumkan dengan 1000+ imej iStock PERCUMA dan 1GB media!
  • Hantar promosi tanpa had dan autoresponder untuk membentuk "keinginan untuk membeli-belah". Jangan lupa bahawa anda boleh melakukan ujian sisihan dengan 5 versi untuk menguji!
  • Gunakan tinjauan dalam talian percuma untuk mengetahui apa yang pelanggan inginkan, kemudian, buat segmen mengikut umur, jantina, sejarah pembelian, pilihan dan banyak lagi!
  • Tidak pasti item mana untuk digunakan? Dengan GetResponse, anda boleh membuat ujian sisihan sehingga 5 versi bagi tajuk, reka bentuk dan kandungan anda supaya anda sentiasa menghantar pemenang.
  • Jejaki, ukur dan nilaikan perkembangan pemasaran peruncitan anda dengan carta dan laporan terperinci sepintas lalu ke dalam peti masuk anda setiap hari.
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template