Templat Surat Berita untuk Hartanah

Sebagai ahli profesional hartanah atau gadai janji, usaha mencari klien yang layak yang boleh meminjam dan membeli menjadi lebih sukar, walaupun pada harga penutupan. Dengan pemasaran e-mel GetResponse, tidak lama lagi, anda akan berjaya mendapatkannya!

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Buat impresi profesional kepada klien hartanah anda dengan templat pereka bentuk hartanah, 1000+ imej iStock PERCUMA, dan sehingga 1GB media.
  • Hantar surat berita dan kempen tanpa had dengan kemas kini pasaran dan nasihat untuk memastikan pembaca memilih anda sebagai pakar hartanah atau peminjaman.
  • Gunakan penyepaduan dan perkongsian media sosial untuk mencapai lebih ramai prospek dan menjana buzz mengenai senarai baru, rumah terbuka, seminar 'refi' dan banyak lagi.
  • Dapatkan data klien dan pasaran dengan cepat secara PERCUMA dengan borang web mudah dan tinjauan dalam talian. Gunakannya untuk membuat profil yang anda boleh gunakan untuk tahun-tahun yang akan datang.
  • Buat segmen senarai dengan hanya beberapa klik mengikut umur, pendapatan, pilihan lokasi dan julat harga, kemudian, hantar maklumat yang berkaitan yang mereka boleh gunakan.
  • Tidak pasti bahagian mana yang perlu diterokai? Buat ujian sisihan sehingga 5 versi mesej anda sebelum menghantar. Jejaki dan ukur kejayaan anda selepas analitik emel!
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template