Templat Surat Berita untuk Perkhidmatan Perundangan

Memberikan nasihat perundangan ialah perniagaan yang serius. Anda perlu berdebat untuk klien anda, mendapatkan kebenaran dan ya, menang. Tetapi, bagaimana anda memberikan keyakinan kepada orang awam yang kurang percaya? Untuk itu gunakan pemasaran e-mel GetResponse!

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Bentuk jenama anda dengan templat surat berita perundangan yang direka bentuk secara profesional, 1000+ imej iStock PERCUMA dan sehingga 1GB media.
  • Cipta senarai prospek yang telah layak dan pelanggan surat berita dengan borang web yang mudah dan tersuai dan tinjauan dalam talian rahsia.
  • Jadualkan kemas kini autoresponder bagi perubahan perundangan, cukai atau peraturan terkini dengan analisis yang meletakkan anda sebagai pakar yang dipercayai.
  • Ragu-ragu? Buat ujian sisihan sehingga 5 versi tajuk, reka bentuk dan kandungan anda sebelum anda hantar. Ukur kejayaan anda dengan analitik emel sebaik sahaja selepas itu!
  • Gunakan media sosial bersepadu dan alat perkongsian untuk mengumumkan tentang seminar perancangan hartanah percuma, klinik perundangan separuh hari atau kemenangan utama kepada penonton dalam talian yang lebih meluas.
  • Tingkatkan tempahan klien dengan membuat segmen senarai mengikut demografi, pendapatan, pekerjaan dan banyak lagi. Biarkan 99% kebolehhantaran GetResponse melakukan selebihnya!
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template