Templat Surat Berita untuk Kesihatan & Kecantikan

Anda seorang guru atau pelatih untuk mengurangkan berat badan, ahli silap mata kulit dan rambut. Apa yang anda lakukan melibatkan kualiti hidup dan keyakinan klien. Tetapi, bagaimana keadaan pemasaran anda? Biarkan pemasaran e-mel GetResponse anda memperbaiki imej anda!

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Pilih templat salun atau pusat kecergasan yang sempurna dari 500+ reka bentuk, kemudian, jadikannya lebih menarik dengan imej 1000+ iStock PERCUMA dan sehingga 1GB media.
  • Automasi dan hantar surat berita kesihatan dan kecantikan tanpa had untuk memberikan klien perkembangan terkini mengenai pengamal perubatan baru, klinik dan bengkel, kupon ganjaran rujukan dan banyak lagi!
  • Gunakan borang web tersuai dan tinjauan dalam talian percuma untuk membuat senarai prospek anda dan memberi respons dengan cepat kepada perubahan trend dan minat dalam bidang anda.
  • Jadikannya mudah untuk klien memberikan surat berita spa atau pusat kecergasan anda dan menjana perniagaan baru dengan penyepaduan dan perkongsian media sosial satu klik.
  • Buat segmen kenalan anda dan sasarkan mesej anda mengikut demografi, kekerapan janji temu, kawasan fokus, pilihan gaya dan faktor penting lain.
  • Jejaki dan kira setiap kali klien membuka emel anda atau klik pada pautan; kemudian, gunakan analitik dalam talian untuk memastikan setiap kempen lebih baik daripada sebelum ini!
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template