Templat Surat Berita untuk Perkhidmatan Kewangan

Kepercayaan. Reputasi. Tanggungjawab. Prestasi. Itulah asas perniagaan anda. Akan tetapi, semua ini mengambil masa untuk dibina dan disebarkan. Dengan pemasaran e-mel GetResponse, anda akan mewujudkan hubungan yang berkekalan.

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Jana keterujaan dalam produk hasil tinggi dengan templat perkhidmatan kewangan, 1000+ imej iStock PERCUMA dan 1 GB beraneka media.
  • Buat segmen klien mengikut umur, pendapatan, sejarah pelaburan, campuran portfolio dan faktor penting lain untuk menambah panggilan "beli" - dan komisen.
  • Dapatkan maklum balas segera mengenai tawaran sensitif masa supaya anda boleh memaksimumkan keuntungan, meminimumkan kerugian dan meletakkan diri anda sebagai pakar kewangan yang klien boleh percaya.
  • Jangan terlepas peluang! Buat ujian belahan sehingga 5 versi mesej anda untuk memastikan anda menghantar yang terbaik. Biarkan 99% kebolehhantaran GetResponse melakukan selebihnya.
  • Dapatkan data penonton sasaran dan pasaran dengan cepat menggunakan borang web mudah untuk dicipta dan tinjauan dalam talian PERCUMA. Cari individu yang sedia melabur!
  • Jejaki, ukur dan laporkan mengenai program pemasaran e-mel anda dengan graf sepintas lalu, laporan terperinci dan set data tersuai untuk menjawab setiap soalan.
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template