Pemasaran Dalam Talian

Internet ialah tempat pasaran yang bising dan sesak. Jika anda tidak menonjol, hasil anda berkurangan dan senarai kenalan anda kehabisan. Tambah kadar respons dan pelanggan dengan pemasaran e-mel GetResponse yang ringkas namun berkuasa.

Beberapa contoh mengenai cara anda boleh menggunakan GetResponse untuk mengembangkan perniagaan anda:

  • Dapatkan lebih banyak ganjaran tanpa perlu bekerja lebih! Lakukan kempen autoresponder tanpa had di samping mencipta aliran hasil baru dengan perkhidmatan pemasaran emel GetResponse.
  • Dapakan perhatian penonton dengan templat surat berita pemasaran internet, 1000+ imej iStock PERCUMA dan sehingga 1GB media kegemaran anda.
  • Berada di celah kehangatan berita dengan penyepaduan media sosial satu klik. Perluaskan capaian penonton dalam talian anda dengan perkongsian sosial mudah!
  • Ketahui apa yang penonton anda fikirkan dan buat profil sasaran anda dengan borang web mudah, tersuai dan tinjauan dalam talian PERCUMA.
  • Tidak pasti perkara atau persembahan mana untuk digunakan? Dengan GetResponse, anda boleh membuat ujian belahan sehingga 5 versi bagi tajuk anda, reka bentuk dan kandungan supaya anda sentiasa menghantarkan yang terbaik.
  • Jejaki dan ukur setiap kali pelanggan membuka emel anda atau mengklik pada pautan. Gunakan analitik emel untuk memastikan setiap kempen lebih baik daripada yang sebelum ini!
Sertai revolusi reka bentuk e-mel!
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
newsletter template