Bagaimana GetResponse akan membantu anda membuat wang?


Getresponse membantu anda memperoleh dua puluh lima dolar dari setiap dolar anda melabur dalam pemasaran e-mel.*

Tidak kira apa perniagaan yang anda jalankan, anda memerlukan 3 perkara untuk tergolong dalam kategori hijau: pelanggan, jualan dan pengiklanan. GetResponse merupakan platform pemasaran e-mel yang membantu dalam semua aspek berkenaan. Lihat bagaimana

Apa yang anda laburkan
Surat Berita anda dihantar melalui GetResponse
Pulangan andayang mungkin

Mendapatkan pelanggan baru

GetResponse membantu anda mencari pelanggan baru dan membina senarai e-mel anda. Pembina Borang kami adalah cara mudah untuk merekabentuk borang pendaftaran yang menakjubkan dan mengubah pelawat laman web anda kepada prospek. Anda boleh mengumpul langganan di blog anda, laman peminat Facebook atau laman web syarikat dengan pengetahuan HTML sifar. Ini adalah cara yang baik untuk membina senarai responsif berasaskan 100% persetujuan pelanggan. Ketahui lebih lanjut

Promosikan Produk-produk anda

Pemasaran emel adalah saluran yang paling berkesan untuk pengiklanan. Ia menyebarkan maklumat tentang produk anda, promosi dan menawarkan pada kos yang minimum. Dengan Getresponse anda boleh menghantar surat berita automatik dan autoresponder kepada pangkalan data pelanggan anda untuk membina jualan baru dan berulang. Dengan 99% kebolehhantaran email, kami memastikan bahawa semua mesej anda mendarat di peti masuk dan menggalakkan pelanggan untuk membeli lebih banyak daripada anda.

Eratkan hunbungan untuk menjual lebih banyak

Cara untuk menjual lebih banyak adalah untuk membina hubungan yang berkekalan dengan pelanggan anda.
Untuk mencapai itu, anda boleh menggunakan GetResponse Autoresponder dan sentiasa kekal berhubung dengan pelanggan anda. Bermula dari sebuah e-mel alu-aluan dan berakhir dengan kursus e-mel 30 hari, autoresponder membantu anda menyampaikan kandungan yang tepat dan bernilai dengan cara automatik. Mereka mengukir jenama anda dalam ingatan pelanggan dan membuat mereka melawat laman web anda sekali lagi.

Kesan kejayaan anda

Setiap sen yang telah anda belanjakan untuk pemasaran emel bekerja untuk dirinya sendiri. Dengan Getresponse Perisikan Emel anda mendapat maklum balas meruncing mengenai keberkesanan emel anda. Anda boleh mengesan setiap pembukaan, klik atau penjualan yang dihasilkan oleh surat berita anda untuk mengira pulangan. Selain daripada memberitahu bagaimana menguntungkan pemasaran emel anda, Perisikan Emel boleh membantu anda dalam membuat setiap surat berita lebih baik daripada yang lepas.


Daftar Masuk Sekarang!

Bukan pengguna GetResponse? Cuba Percuma.

*Berdasarkan kajian oleh satu Persatuan Pemasaran Langsung ini (2014) memetik ROI pemasaran e-mel ini pada 2500% ($ 25)