Dapatkan faedah, dapatkan hasil

Mulakan akaun anda sekarang dan buka kuasa besar pemasaran ini
untuk bermula di hadapan persaingan anda.

Program Rujukan

Jemput rakan ke GetResponse dan anda berdua akan mendapat $30 untuk menjimatkan bil anda. Selain itu, jika 3 rakan menyertai akaun berbayar, anda akan mendapat kursus Pensijilan Pemasaran Digital percuma pilihan anda!

Kit Alatan Pemasaran

Dapatkan tawaran eksklusif dan diskaun ke atas perkhidmatan pemasaran kegemaran anda dari GetResponse dan rakan kongsi kami.

Pensijilan Pemasaran Digital

Mahu dilihat sebagai seorang pakar pemasaran dalam talian? Maka sertai program Pensijilan Pemasaran Digital GetResponse dan peroleh sijil yang diiktiraf oleh industri. Naik taraf ke pelan PRO untuk akses percuma pada kursus Pensijilan Pemasaran E-mel.

Tempat pasaran

Dapatkan pakar untuk membantu anda dengan penghasilan kandungan, strategi pemasaran atau reka bentuk templat? Semak lalu pangkalan data kami untuk mendapat tawaran terbaik untuk perniagaan anda. Sudah menjadi seorang pakar pemasaran? Sertai kami hari ini untuk membantu perniagaan kecil berkembang.

Pusat Bantuan

Perlukan bantuan menggunakan GetResponse atau menggalakkan hasil kempen anda? Dapatkan semua soalan anda dijawab. Ketahui lebih lanjut tentang ciri-ciri, akses webinar, ketahui taktik terbukti dan lihat usaha pemasaran anda bermula!

Sokongan 24/7

Perlukan bantuan? Berhubung dengan sokongan pelanggan 5 bintang, penerima anugerah kami selama 24/7. Mulakan bual atau hantarkan e-mel kepada kami. Kami sentiasa di sini untuk membantu.

GetResponse University

Lengkapi diri anda dengan kuasa besar pemasaran. Daftar untuk kursus e-mel kami dan dapatkan wawasan produk, petua tindakan dan strategi dihantar terus ke peti masuk anda.

Percubaan GetResponse Pro 30 hari

Mahukan sebulan pemasaran lanjutan tanpa kos tambahan? Dapatkan pemasaran e-mel tanpa had, halaman pendaratan dan webinar, automasi pemasaran lanjutan dan CRM. Dapatkan kadar semasa anda untuk 30 hari dan batal pada bila-bila masa.

Mulakan webinar

Webinar kami membawa anda menerusi akaun GetResponse anda, oleh itu, anda boleh membina kempen pemasaran dalam talian yang berjaya dan mengembangkan perniagaan anda. Lihat bagaimana untuk menguruskan papan pemuka anda, membina senarai kenalan anda, menerbit halaman pendaratan dan borang berkuasa, menghantar e-mel dan banyak lagi