Pendaftaran Percuma

Automasi Pemasaran

Hantar e-mel dan pengalaman relevan - secara automatik

Bayangkan perjalanan pelanggan yang dikehendaki anda dan menjadikannya suatu realiti dengan automasi pemasaran yang berkembang mengikut keperluan anda.

DAFTAR PERCUMA

Pemasangan mudah – hasil berpanjangan

GetResponse: Automasi Pemasaran E-mel Menakjubkan

GetResponse mempunyai pengurus editorial e-mel yang sangat lazim dan berdaya dengan format yang hebat untuk membuat mesej kami. Untuk sebahagian besarnya, kami menggunakannya untuk membuat mesej istimewa. Anda juga boleh berurusan dengan rekod kenalan anda dan pelanggan yang terbabit. Kami telah melihat peningkatan yang boleh diukur dalam trafik laman web, komitmen, dan kitaran tawaran ringkas kami.

Philip Hudson, Penilaian G2 5 bintang

Tetapkan peraturan dan bayangkan perjalanan pelanggan automasi anda

Automasi Pemasaran GetResponse mencari senarai e-mel anda untuk kenalan yang memenuhi salah satu dari berdozen-dozen dari syarat-syarat yang anda tentukan, kemudian mengambil tindakan yang dikehendaki. Anda boleh berkomunikasi dengan penonton anda dengan lebih ketepatan menerusi penapis.

Capai orang yang sewajarnya
dengan tepat apabila mereka mahu dihubungi

Dengan ciri automasi pemasaran e-mel terbina dalam dan pensegmenan lanjutan, anda boleh membina perhubungan peribadi dan berpanjangan dengan pelanggan anda.

Jejak dan nilaikan tindakan pelanggan

Dengan pemarkahan prospek jualan anda boleh membina profil kenalan individu berdasarkan tingkah laku.

Berikan mata untuk setiap tindakan, atau tolak mata untuk tiada tindakan, dan gunakan sorotan ini untuk membinaaliran kerja automasi yang diperibadikan. Kemudian anggarkan penglibatan dan nilai kenalan secara automatik.

Sangat melibatkan pelanggan

Hantar e-mel diperibadikan dan relevan

Menandakan tag membolehkan anda menambah label pada kenalan anda. Tetapkan dan keluarkan bilangan tag tanpa had berdasarkan pada sebarang tindakan yang mereka lakukan atau tidak.

Cari dan segmenkan kenalan yang ditandakan dengan tag dan laksanakan sasaran kempen pemasaran e-mel automasi yang relevan untuk kumpulan tertentu.

Tag
  • ahli kelab
  • berpotensi tinggi
  • pelanggan baharu
  • promo september
  • rumah stor
  • prabayar
  • super
  • aktif
Memudahkan automasi kami

Antara muka tarik dan lepas dibuat untuk menjadikan asas automasi yang agak rumit menjadi sangat mudah. Ia membolehkan kita untuk mengukur suatu minat sebelum melancarkan kempen kepada penonton kita. Kami sudah melihat    peningkatan yang boleh diukur dalam trafik tapak, penglibatan, dan kitaran jualan kami yang dipendekkan.  

Felipe Godoy, Penilaian G2 5 bintang

Automasikan jualan dan pemasaran anda
dengan alatan e-dagang berkuasa

Letakkan alatan e-dagang kami yang canggih untuk bekerja dan memanfaatkan sepenuhnya trafik masuk anda. Gunakan API kami, integrasi e-dagang asal, atau kod JavaScript kami pada tapak anda dan dapatkan penjejakan.

Ubah trafik laman web anda menjadi jualan

URL Yang Dilawati

Fahami minat kenalan anda berdasarkan halaman yang dilawati mereka dan cipta e-mel sasaran kempen automasi pemasaran.

Dibeli

Pelajari tabiat membeli-belah pelanggan anda dan pupuk perhubungan anda dengan e-mel yang direka untuk keperluan mereka. Jejaki lawatan halaman utama dan membuat keputusan termaklum yang disokong oleh data yang berguna.

Jejak dan nilaikan tindakan pelanggan

Dengan penjejakan pelawat laman web dilaksanakan, ini melibatkan mereka yang tidak menyelesaikan pembelian atas talian mereka dalam kedai anda.

Laksanakan urutan e-mel kart diabaikan menerusi aliran kerja automasi pemasaran anda untuk membuat susulan segere dengan pengabai.

Kart diabaikan

Mengesyorkan produk secara automatik

Meyakinkan pelanggan untuk membeli lagi dengan mengesyorkan produk yang anda tahu bahawa mereka akan menyukainya. Anda boleh melakukannya secara automatik, menggunakan data dunia sebenar yang bersumberkan dari sejarah kedai dan pembelian pelanggan anda.

Dibeli

Selesaikan masalah automasi pemasaran dengan templat aliran kerja yang dibina untuk anda

Gunakan templat automasi terbina dalam berkuasa untuk mengalu-alukan, memenangi kembali, menyasarkan semula dan melibatkan pelanggan anda. Teknologi teruji, diluluskan untuk pemasaran dan disukai oleh beribu-ribu pelanggan.

Pupuk pendaftar baharu

Selamat datang dan melayakkan prospek anda hanyalah kepada prospek anda yang paling berpotensi.Gunakan skor untuk menghantar tawaran tersuai kepada kenalan anda.

Masa menunggu: 3 hari
Hantar kandungan susulan

Dapatkan lebih jualan

Jual lebih banyak produk, lebih kerap, dengan kurang kerumitan. Gunakan urutan e-mel automatik untuk membawa mereka kembali ke kedai anda untuk lebih lagi.

20 orang pertama yang mengklik dari:
pautan “promo 30% potongan”

Memupuk penglibatan

Mahu memastikan penonton anda kekal bersama? Lancarkan kursus atas talian atau menjadi hos untuk satu webinar dan memupuk prospek anda. Satu e-mel pada satu masa.

Jika tag ialah: kandungan SEO
Jika tag ialah: Minat pendidikan

Automasi pemasaran diterangkan

Apakah itu automasi pemasaran? Automasi pemasaran ialah teknologi yang membantu anda mengautomasikan pelbagai aktiviti pemasaran dan komunikasi. Sebagai contoh, anda secara automatik boleh mengalu-alukan dan memupuk prospek anda dengan e-mel peribadi atau segmen kenalan anda berdasarkan aktiviti mereka pada e-mel dan halaman pendaratan anda. Automasi Pemasaran GetResponse menampilkan satu suit untuk syarat, penapis, dan tindakan yang berkuasa. Anda menggabungkannya untuk membuat aliran kerja yang mencerminkan perjalanan atau pengalaman pelanggan. Semasa membina aliran kerja, anda boleh menggunakan salah satu daripada templat kami yang telah direka semula atau membina alir kerja dari awal.
Apakah itu penjejakan pelawat laman web? Penjejakan pelawak tapak web membolehkan anda mengambil langkah sebaik sahaja seseorang melawat halaman pilihan anda. Apa yang perlu anda lakukan adalah memasukkan URL yang perlu kami perlu jejak. Sebagai contoh, jika seseorang dalam senarai e-mel anda melawat halaman produk tertentu, anda boleh mencetuskan e-mel yang memberitahu mereka lebih lanjut mengenai produk tersebut. Dengan data ini, anda boleh mempelajari tabiat, minat dan pilihan pelawat anda. Gunakannya untuk menyampaikan kandungan dan tawaran yang disesuaikan dengan keperluan audiens anda. 
Apakah e-mel kart diabaikan? Kart diabaikan hanyalah merupakan mesej susulan kepada pelanggan yang meletakkan sesuatu dalam kart beli-belah mereka tetapi meninggalkan tapak web anda tanpa melakukan pesanan. Anda boleh mencipta aliran kerja untuk menghantar e-mel ini secara automatik yang juga boleh memaparkan kandungan dalam kart membeli-belah dalam talian mereka. Ia membantu mengurangkan bilangan pesanan tidak lengkap dan meningkatkan jualan anda.
Apakah itu templat automasi? Templat automasi adalah aliran kerja sedia dibuat yang membantu anda memulakan matlamat atau strategi automasi pemasaran tertentu. Anda hanya perlu menyesuaikannya dengan mesej anda sendiri, senarai, pautan untuk mengesan, dan sebagainya. Selain itu, mereka boleh menjadi inspirasi untuk strategi automasi dan perjalanan pelanggan anda, terutamanya jika anda baru memulakan pemasaran automasi.

Bersedia untuk menggunakan platform automasi pemasaran kami sebagai percubaan?

DAFTAR PERCUMA