Aplikasi Pembina Senarai

Set alatan pembinaan senarai untuk mencipta borang berkomunikasi yang memenuhi keperluan anda.

Bukan sekadar pencipta borang web! Dengan pop up tersesuai dan kotak cahaya GetResponse, anda boleh
mewujudkan tarikan visual untuk pelanggan baharu dan meningkatkan pertukaran anda secara dramatik.

Jadikan pelawat anda menjadi pelanggan dengan borang yang menarik perhatian!

Cuba sekarang!

Kotak pendaftaran

Jadikan kemasukan mudah dengan kotak Pendaftaran sedia diguna kami. Sesuaikan ia dengan penampilan jenama anda. Letakkan ia pada laman anda dengan beberapa klik. Kemudian saksikan senarai emel anda berkembang. Letak di bahagian atas, borang pendaftaran dua medan yang mudah ini menggalakkan lebih ramai pelawat untuk melanggan surat berita anda, agar anda boleh menjadikan mereka pelanggan anda. Direka terlebih dahulu dan pantas dilaksanakan, kotak Pendaftaran adalah cara termudah untuk mula membina senarai anda.

Skrol Borang

Dapatkan perhatian pelawat anda ketika mereka membuat skrol ke bawah laman web anda, iaitu saat ketika yang betul-betul anda mahukan. Anda mengawalnya apabila ia timbul — separuh di bawah laman, atau di bahagian bawah pos blog anda. Kotak skrol menjadikannya mudah untuk pelawat melanggan pada bila-bila masa mereka bersedia, dan boleh mengembangkan senarai e-mel anda dengan ketara.

Disyorkan terutamanya untuk pos blog dan tapak yang kaya dengan kandungan, kotak skrol adalah cara yang tidak menghalang dan digemari untuk meminta pelawat memberikan e-mel mereka sambil meningkatkan keterlibatan mereka.

Bar tetap

Pelawat boleh terlepas borang langganan anda dengan mudah, terutamanya jika mereka perlu banyak skrol di laman web anda.
Borang pendaftaran yang diletakkan pada bahagian bawah tetingkap pelayar boleh meningkatkan senarai e-mel anda dan menjimatkan masa.

Daripada meletakkan borang pendaftaran yang menghalang di seluruh laman web anda, anda boleh menambah bar borang laman pintar. Borang ini akan mengikuti pelawat ketika mereka membuat skrol, dengan menjadikannya mudah bagi mereka memasukkan alamat e-mel mereka apabila mereka memutuskan mereka mahu lebih banyak kandungan anda.

Kotak muat turun

Menawarkan kandungan boleh dimuat turun untuk mengumpul alamat e-mel dan membina senarai pelanggan yang terlibat.
Muat turun borang adalah cara hebat untuk berkongsi kandungan anda dengan orang yang benar-benar berminat.

Dengan muat turun borang GetResponse, segalanya semudah satu klik. Hanya muat naik fail anda pada Studio Multimedia
GetResponse anda. Muat turun fail akan kemudiannya bermula secara automatik setiap kali pelawat melanggan.

Kotak serlah

Mahu borang pendaftaran anda lebih menyerlah dan mendapat lebih reaksi? Mengapa tidak menambah sedikit animasi? Borang laman ini
mencipta kesan yang menakjubkan!

Borang web yang mudah dan menarik ini boleh menjadi pembuat keputusan sebenar. Serlahkan borang web anda untuk menggalakkan pelawat untuk memasukkan alamat emel mereka dan tingkatkan pembinaan senarai anda.

Pop up keluar

Sukar menjadikan pelawat kekal dengan jenama anda? Cipta borang pendaftaran yang kelakar yang timbul ketika mereka mahu keluar.
Tarik perhatian pelawat dengan soalan atau tawaran yang sukar ditolak.

Tiada lagi kehilangan prospek dan mula menarik kenalan dengan tambahan pembinaan senarai yang sedia diguna ini. Jadikan pelawat kepada pelanggan, lengkapkan lapisan keluar anda dengan insentif kecil, pengepala kelakar, dan panggilan yang memujuk untuk bertindak yang timbul sebaik sahaja mereka mahu keluar dari tapak anda.

Kotak Imej

Guna imej untuk menambah gaya pada borang pendaftaran anda. Ia akan menyerlah dan menggalakkan pelawat untuk memasukkan alamat e-mel mereka. Dengan sedikit klik, anda boleh mencipta borang web dan mendapatkan lebih banyak prospek baru dalam masa yang sekejap.

Muat naik gambar anda ke GetResponse Multimedia Studio atau pilih daripada 5,000 imej Shutterstock berlesen.

Adakah anda tahu bahawa senarai mengambil lebih kurang 25-30% daripada senarai emel putara setiap tahun? Kerana itulah pembinaan senarai adalah salah satu daripada aktiviti pemasaran emel yang paling penting.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?