Import Kenalan

Kembangkan senarai pelanggan
anda dengan import pilih masuk
tunggal.

Bina ratusan senarai emel anda, secara automatik dan dalam sekelip mata. Dengan satu klik, anda boleh mengimport kenalan secara terus kepada kempen emel anda daripada hampir 20 sumber.

Kembangkan senarai pelanggan<br> anda dengan import pilih masuk<br> tunggal.

Muat naik dari komputer anda.

Jika anda menyimpan senarai mel anda dalam fail pada komputer anda, atau anda baru sahaja mengeksport pangkalan data pelanggan anda dari mana-mana perkhidmatan atau perisian lain, anda boleh mengimport semua kenalan secara terus kepada kempen GetResponse anda.

Muat naik dari komputer anda.

Tambah secara manual.

Tambah kenalan emel dengan mudah satu demi satu dengan cepat. Apabila anda menemui alamat e-mel yang anda mahu tambah pada senarai anda dan belum lagi menyimpannya pada fail, emel ditambah dalam sekelip mata melalui panel Tambah Kenalan.

Tambah secara manual.

Import dari perkhidmatan lain.

Terdapat banyak cara anda boleh menguruskan pangkalan data pelanggan, pengguna, dan kenalan anda. Integrasi dengan perkhidmatan pengurusan kenalan utama dengan mudah membolehkan anda untuk menyambung pangkalan data anda dengan perkhidmatan ini kepada kempen GetResponse anda. Salesforce, Zendesk, Magento, dan banyak lagi.

Import daripada integrasi utama.

Tambah kenalan emel pada akaun anda daripada perkhidmatan integrasi lain seperti Paypal, Google Checkout, Shopify,atau Zoho.

Lebih 100 integrasi keseluruhan tersedia.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?