Carian Lanjutan
dan Pensegmenan

Segmenkan kenalan anda ke dalam kumpulan yang sama untuk kaitan yang dimaksimumkan dan mensasarkan kempen emel anda.

Gunakan alatan lanjutan untuk mengurus kenalan anda dalam subkumpulan dan segmen. Kemudian hantar emel diperibadikan yang mereka akan suka buka – dan tingkat penglibatan dan penukaran.

Menjadi pakar
pensegmenan sebenar.

Walaupun anda baru dengan pensegmenan, GetResponse membolehkan anda untuk dengan cepat dan mudah membuat kumpulan berdasarkan pada gabungan yang banyak bagi keadaan seperti:

  • data tersuai pelanggan,
  • geolokasi,
  • tarikh dan sumber langganan,
  • tarikh mesej terakhir
  • penglibatan pelanggan (bukaan dan klik)
  • kesempurnaan urutan autoresponder.
Search Contacts

Asingkan kumpulan berdasarkan pada satu keadaan atau menggabungkan banyak keadaan untuk mencapai setiap kumpulan pelanggan dengan tawaran tersuai yang dibuat. Bilangan senario yang anda boleh gunakan adalah tanpa had.

Lihat dan cari kenalan anda dengan mudah.

Gunakan satu skrin mudah untuk mengasingkan pelanggan tertentu, kemudian lihat dan ubah suai butiran mereka.

Panel carian terperinci akan membantu anda mewujudkan kumpulan kenalan yang tertumpu dan menanganinya dengan tawaran khusus dan menarik yang disesuaikan dengan keperluan dan profil mereka.

Lihat kriteria carian yang terdapat di panel Cari Kenalan.

Sambil anda memperincikan carian anda, anda boleh segera melihat jumlah keputusan di kaunter. Apabila anda berpuas hati dengan segmen anda, pilih "Tunjukkan kenalan" untuk meneruskan dan gunakan lebih banyak tindakan terhadap kenalan dalam carian yang anda ingin tetapkan.

Newsletter

Urus kenalan anda
dalam satu tempat.

Menerusi panel Cari Kenalan anda, anda juga boleh:

  • Salin atau alihkan kenalan dari satu senarai ke senarai lain.
  • Tambah medan tersuai pada kenalan dalam segmen anda.
  • Eksport hasil carian ke format fail popular.
  • Hantar e-mel kepada penerima carian terpilih.

Melihat butiran pelanggan sekilas pandang: Urutan hari autoresponder, sumber langganan, status pelanggan, dan jenis pelanggan. Lihat kenalan yang henti melanggan, senarai hitam, dialih keluar, yang belum disahkan atau tidak dapat dihantar Atau hanya pilih pelanggan sah — semua dengan hanya satu klik.

29% daripada pemasar menggunakan segmentasi asas sebagai borang pengurusan senarai. Mereka menggunakan 2-5 kriteria untuk sasaran, seperti demografi, kategori minat (B2C), industri, atau peranan (B2B).

Segmentasi senarai emel adalah kunci kepada penghantaran kandungan yang betul dan diperibadikan kepada penerima yang betul. Namun 50.4% daripada pemasar emel tidak langsung mensegmen senarai emel mereka.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?