Medan Tersuai Dicipta Semula

Maklumat pelanggan di bawah kawalan penuh

Kumpul data yang disahkan secara automatik tentang audiens anda. Kemudian buat profil lanjutan untuk pelanggan anda: demografi, geo lokasi, tabiat, kegemaran dan maklumat peribadi. Simpan maklumat dalam akaun anda dan gunakannya untuk pemperibadian maksimum dan sasaran e-mel yang jelas.

Ketahui lebih lanjut tentang pelanggan anda

Joanna Smith

joanna.s@email.com

Medan tersuai:

Jantina:
perempuan
Umur:
35
Bandar:
Seattle
Tarikh Lahir:
24.06

Ketahui lebih lanjut tentang pelanggan anda

Meminta butiran dan kegemaran menjadi lebih mudah sekarang. Hanya tambah medan tersuai pada borang laman dan tinjauan anda. Kemudian, analisis audiens anda dengan mencipta kriteria carian lanjutan atau dengan melihat pelanggan dan profil lengkap mereka secara individu.

Jadi PRO dengan pemperibadian emel

Tag bergabung medan tersuai kedengaran seperti begitu rumit tetapi ia adalah mudah. Ia boleh menghasilkan hasil yang hebat dengan menambah sentuhan peribadi pada subjek dan salinan emel untuk menunjukkan pada audiens anda bahawa anda menganggap mereka sebagai individu.

Sasarkan untuk hasil
  • Geolokasi
  • Bandar adalah
  • Seattle
  • Medan tersuai
  • Jantina adalah
  • Perempuan

Sasarkan untuk hasil

Lebih banyak medan tersuai yang anda kumpul, lebih tepat sasaran anda. Segmenkan audiens anda mengikut umur, jantina, lokasi, atau apa-apa kriteria lain. Sesuaikan kandungan anda untuk memadankan minat dan keperluan mereka. Kemudian saksikan penglibatan berkembang.

Medan tersuai adalah lebih dari hanya nama pertama.

Medan tersuai adalah lebih dari hanya nama pertama.

Dengan jenis dan format medan tersuai yang ditetapkan, anda boleh bertanya apa sahaja kepada pelanggan anda dan simpan jawapan dalam pangkalan data yang kemas dan menyenangkan. Dan dengan pengesahan data automatik untuk medan tersuai yang ditetapkan, profil pelanggan anda akan termasuk rekod dalam format yang betul dan sedia digunakan.

Gunakan pilihan meluas GetResponse untuk medan tersuai yang ditetapkan untuk menjimatkan masa dan menyatukan data anda. Atau buat medan tersuai berdasarkan pada jenis dan format yang boleh didapati.

Gunakan medan tersuai lanjutan untuk mendapatkan lebih banyak maklumat tentang pelanggan anda. 14% daripada pemasar menggunakan segmentasi, dan juga pemperibadian berdasarkan peraturan berautomasi untuk audiens berbeza.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?