Mulakan percubaan percuma anda

Petua keselamatan kata laluan:

  • gunakan sekurang-kurangnya 6 aksara
  • gabungan huruf dan nombor
  • gabungan huruf kecil dan besar
  • gunakan aksara khas (cth. @)

List Booster

Semak imbas semua ciri

Alat import serba baru untuk mempercepatkan penambahan senarai e-mel anda dengan 16 cara baru.

Kini, anda boleh mengembangkan senarai anda sehingga beratus, secara automatik, dalam masa hanya beberapa saat, Dengan satu klik, anda boleh mengimport kenalan secara terus ke kempen e-mel anda dari 16 sumber.

Muat naik dari cakera anda

Jika anda menyimpan senarai kenalan anda pada cakera anda atau baru sahaja mengeksport pangkalan data dari mana-mana perkhidmatan atau perisian lain, anda boleh mengimport semua kenalan secara terus ke kempen GetResponse anda. Kembangkan senarai anda dengan import Pilih Masuk Tunggal.

Import dari klien Mel

Dalam kehidupan perniagaan, anda menggunakan klien e-mel anda untuk berkomunikasi dengan prospek, pelanggan dan rakan perniagaan anda. Dengan GetResponse, anda boleh mengimportnya ke akaun anda dengan satu klik dan autoresponder dengan mereka menggunakan surat berita yang menakjubkan.

Import dari perkhidmatan lain

Tambah orang yang berada dalam rangkaian LinkedIn anda kepada kempen surat berita anda, atau simpan butiran kenalan mereka dalam perkhidmatan lain seperti Salesforce dan Google Docs. Mereka akan mahu mengetahui perkembangan berita terkini dari perniagaan anda.

Mula menukar kenalan anda menjadi pelanggan
anda hari ini!