Mulakan percubaan percuma anda

Petua keselamatan kata laluan:

  • gunakan sekurang-kurangnya 6 aksara
  • gabungan huruf dan nombor
  • gabungan huruf kecil dan besar
  • gunakan aksara khas (cth. @)

Pencipta Halaman Pendaratan

Mesin utama yang sempurna!

Membina halaman pendaratan yang menukar dalam 3 langkah mudah.

1

Pilih satu templat

Lebih daripada 100 templat halaman pendaratan profesional dengan halaman Terima kasih yang sepadan untuk membantu anda mencapai objektif dan matlamat anda.

2

Suaikan halaman anda

Penyunting seret dan lepas WYSIWYG kini lebih kuat berbanding sebelum ini dengan cara tanpa had untuk mengedit setiap elemen halaman.

3

Terbit dgn 1 klik

Dapatkan hosting percuma dalam subdomain yang kami berikan atau gunakan domain anda sendiri. Perluaskan bilangan penonton anda dengan penerbitan segera di laman peminat Facebook anda.

Pembina halaman pendaratan GetResponse - teknologi revolusi baru yang membolehkan penciptaan halaman lebih mudah berbanding sebelum ini:

Reka bentuk responsif

Halaman pendaratan mesra-mudah alih siap dalam beberapa minit dan tanpa keperluan kemahiran IT. Semua halaman pendaratan mempunyai ciri pelarasan automatik untuk semua pilihan paparan: mudah alih, tablet dan desktop.

Screen 1

Borang web yang terbina dalam

Penjana halaman himpitan untuk mendapatkan data prospek dan data pengguna - dengan bidang input disesuaikan, label dan bidang suai, jadi anda boleh melatih prospek anda di saat mereka mendaftar.

Screen 2

100+ templat

Koleksi yang semakin meningkat bagi templat halaman pendaratan sedia digunakan dan 100% responsif akan membolehkan anda mencipta halaman yang menakjubkan dan berprestasi tinggi. Cuma ambil satu, tambah sentuhan peribadi anda, dan ia telah sedia - dalam kurang 30 minit!

Screen 1

Penyunting foto

Tambah glamor kepada salah satu daripada 1000+ foto percuma, atau imej anda sendiri. Kit terbina dalam termasuk penapis, pelekat, berus dan banyak lagi, untuk mewujudkan foto sempurna dengan beberapa strok berus.

Screen 2

Tiada pengekodan HTML

Pindah,ubah saiz, ubah skala, canntas, kumpulkan dan bentuk semula apa-apa elemen halaman pendaratan anda: kotak teks, imej, latar belakang, bidang input dan butang - web perisian reka bentuk muktamad dalam akaun anda.

Screen 1

Pengujian A/B

Jejaki dan perbaiki halaman anda statistik dengan: Pengujian A/B untuk membantu anda mencari reka bentuk laman yang berprestasi terbaik; gunakan set alat SEO untuk mencapai penerima anda dalam alam maya yang penuh sesak

Screen 2

Integrasi dengan perkhidmatan analitik popular dan pemasaran semula

Jejak dan optimumkan halaman pendaratan anda menggunakan integrasi kami yang berkuasa untuk perkhidmatan popular, termasuk Google Analytics, Google Tag Manager, Facebook Pixel, Google AdWords, BingAds, Mixpanel, VWO, Kissmetrics, Yandex Metrica, dan banyak lagi. Dengan hanya satu klik, anda boleh melihat pandangan unik, menganalisis kadar penukaran, dan menjalankan kempen pengiklanan yang berjaya.

Integrasi YouTube

Tingkatkan tarikan bagi jualan halaman pendaratan anda dengan video terbenam — sekarang lebih mudah dengan integrasi kami dengan YouTube Vimeo, Wistia, Vine, dan Vidyard.

Integrasi PayPal

Menggalakkan keputusan membeli-belah
serta-merta dengan menambah butang
beli sekarang PayPal
dan nikmati
peningkatan jualan dan pesanan.

Cipta halaman pendaratan kadar tinggi tanpa sebarang kemahiran IT!

Bagaimana hebatnya harga Halaman Pendaratan GetResponse?

  • Halaman Pendaratan Asas dimasukkan bersama percubaan percuma 30 hari dan pelan e-mel GetResponse (1 halaman pendaratan yang diterbitkan, sehingga 1000 pelawat setiap bulan).
  • Halaman Pendaratan Tanpa Had (termasuk ujian A/B, halaman pendaratan tanpa had dan trafik) boleh didapati bermula dengan pelan GetResponse Pro.
Semak imbas semua ciri