Halaman Pendaratan

Cipta halaman pendaratan penukaran tinggi, mudah alih dan responsif.
Jana minat, prospek, dan pendapatan untuk perniagaan anda.

  • Pilih templat

  • Suaikan halaman anda

  • Terbitkan dengan satu klik

  • Uji & optimasi

Templat responsif mudah alih sepenuhnya

Pilih daripada ratusan templat halaman pendaratan berkualiti tinggi, 100% responsif yang direka untuk penukaran tinggi. Halaman pilih masuk, jualan, promo atau muat turun - pilih yang mana sesuai untuk keperluan perniagaan anda. Tambah sentuhan peribadi, dan halaman pendaratan anda bersedia dalam kurang daripada 30 minit!

Lengkapkan persembahan anda dengan 5,000 imej Shutterstock. Gunakan editor imej terbina untuk membuat gambar hebat tanpa banyak suntingan.

Templat responsif mudah alih sepenuhnya

Tangkap perhatian prospek betul-betul apabila mereka berada di halaman pendaratan anda

Guna imej, tawar kandungan boleh muat turun, tunjuk mesej anda sebaik sahaja pelawat skrol, cetuskan pop timbul betul-betul sebelum mereka keluar daripada halaman anda, atau letakkan borang pendaftaran pada bahagian bawah atau atas halaman anda untuk memastikan penukaran lebih tinggi.

Tangkap perhatian prospek betul-betul apabila mereka berada di halaman pendaratan anda

Guna borang terbina dalam untuk menangkap data prospek dan pelanggan - dengan label input boleh tersuai, dan medan tersuai, agar anda boleh mula memupuk prospek anda sebaik sahaja mereka mendaftar.

Ruang Kerja mudah alih

Gembira dengan paparan komputer meja anda? Hanya tukar kepada ruang kerja paparan mudah alih untuk memperbaiki dan mengoptimakan halaman untuk lebih penukaran mdah alih.

Lihat halaman pendaratan mengikut mata pelawat anda. Tukar antara pratonotn komputer meja ke mudah alih untuk memastikan reka bentuk anda sedia digunakan.

Ruang Kerja mudah alih

Editor Emel Seret dan Lepas

Tidak memerlukan kemahiran teknikal. Cuma heret dan lepas untuk mula mereka bentuk, ia amat mudah. Alihkan, ubah saiz, ubah skala, pangkas, buat kumpulan dan bentuk semula sebarang elemen halaman pendaratan anda.

Dengan mudah reka bentuk rekaan anda untuk peranti mudah alih dengan pembina halaman mudah alih.

Editor Emel Seret dan Lepas

Pilihan penerbitan fleksibel

Guna subdomain GetResponse secara percuma atau pilih sebarang domain untuk menerbitkan halaman pendaratan GetResponse anda.

Pilihan penerbitan fleksibel

Pengujian A/B & analitik

Jejak halaman maklumat mendalam dengan cepat dan tingkatkannya dengan Pengujian A/B untuk membantu anda menemui reka bentuk web paling baik. Gunakan alatan SEO untuk mencapai audiens yang sesuai dalam kesesakan dunia digital.

Pengujian A/B & analitik

Integrasi dengan
platform kegemaran anda

Sambung mana-mana platform analitik dan pemasaran semula dengan halaman pendaratan anda; jejak dan optimasikan prestasi tertinggi.

Facebook
Google Analytics
Kissmetrics
Bing Ads
Google AdWords
Google Tag Manager
Integrasi dengan <br> platform kegemaran anda

Lebih boleh dilihat dan lebih banyak penukaran

  • Jadikan halaman pendaratan jualan anda lebih menarik dengan menggunakan video terbenam. Dengan mudah tambah video daripada Youtube, Vimeo, Wistia, dan Vidyard.

  • Galakkan keputusan membeli-belah segera dengan menambah butang "beli sekarang" Paypal dan nikmati jualan dan pesanan yang bertambah.

Tukar pelanggan menjadi pengguna

Teruskan perbualan dengan perisian pemasaran dalam talian semua dalam satu GetResponse. Jana prospek dengan halaman pendaratan anda. Gunakan pemasaran emel untuk libatkan pelanggan pada detik mereka melanggan. Buat Webinar untuk mendidik mereka dan menjadikan mereka prospek berkualiti. Automasikan pemasaran anda untuk menukar prospek berkualiti kepada pelanggan yang setia.

Guna pencipta halaman pendaratan untuk membina beberapa versi halaman pendaratan dan menguji penukaran. Purata penukaran halaman pendaratan untuk industri adalah 7.11%.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
Semak imbas semua ciri