Mulakan percubaan percuma anda

Petua keselamatan kata laluan:

  • gunakan sekurang-kurangnya 6 aksara
  • gabungan huruf dan nombor
  • gabungan huruf kecil dan besar
  • gunakan aksara khas (cth. @)

Halaman Pendaratan

Cipta halaman pendaratan penukaran tinggi, mudah alih dan responsif.
Jana minat, prospek, dan pendapatan untuk perniagaan anda.

  • Pilih templat

  • Suaikan halaman anda

  • Terbitkan dengan satu klik

  • Uji & optimasi

Templat responsif mudah alih sepenuhnya

Pilih daripada ratusan templat halaman pendaratan berkualiti tinggi, 100% responsif yang direka untuk penukaran tinggi. Halaman pilih masuk, jualan, promo atau muat turun - pilih yang mana sesuai untuk keperluan perniagaan anda. Tambah sentuhan peribadi, dan halaman pendaratan anda disediakan dalam kurang daripada 30 minit!

Lengkapkan dengan +1000 + imej iStockphoto percuma untuk nampak profesional. Gunakan editor imej terbina untuk membuat gambar hebat tanpa banyak suntingan.

Templat responsif mudah alih sepenuhnya

Grab your leads attention right when they are on your landing page

Use images, offer downloadable content, show your message once you visitors scroll, trigger a popup right before they exit your page, or place a sticky sign up form to the bottom or top edge of your page to ensure higher conversions.

Grab your leads attention right when they are on your landing page

Use built-in forms to capture leads and customer data - with customizable input labels, and custom fields, so you can start nurturing your leads the moment they sign up.

Ruang Kerja mudah alih

Gembira dengan paparan komputer meja anda? Hanya tukar kepada ruang kerja paparan mudah alih untuk memperbaiki dan mengoptimakan halaman untuk lebih penukaran mdah alih.

Lihat halaman pendaratan mengikut mata pelawat anda. Tukar antara pratonotn komputer meja ke mudah alih untuk memastikan reka bentuk anda sedia digunakan.

Ruang Kerja mudah alih

Editor Emel Seret dan Lepas

Tidak memerlukan kemahiran teknikal. Cuma heret dan lepas untuk mula mereka bentuk, ia amat mudah. Alihkan, ubah saiz, ubah skala, pangkas, buat kumpulan dan bentuk semula sebarang elemen halaman pendaratan anda.

Dengan mudah reka bentuk rekaan anda untuk peranti mudah alih dengan pembina halaman mudah alih.

Editor Emel Seret dan Lepas

Pilihan penerbitan fleksibel

Guna subdomain GetResponse secara percuma atau pilih sebarang domain untuk menerbitkan halaman pendaratan GetResponse anda.

Pilihan penerbitan fleksibel

Pengujian A/B & analitik

Jejak halaman maklumat mendalam dengan cepat dan tingkatkannya dengan Pengujian A/B untuk membantu anda menemui reka bentuk web paling baik. Gunakan alatan SEO untuk mencapai audiens yang sesuai dalam kesesakan dunia digital.

Pengujian A/B & analitik

Integrasi dengan
platform kegemaran anda

Sambung mana-mana platform analitik dan pemasaran semula dengan halaman pendaratan anda; jejak dan optimasikan prestasi tertinggi.

Facebook
Google Analytics
Kissmetrics
Bing Ads
Google AdWords
Google Tag Manager
Integrasi dengan <br> platform kegemaran anda

Lebih boleh dilihat dan lebih banyak penukaran

  • Jadikan halaman pendaratan jualan anda lebih menarik dengan menggunakan video terbenam. Dengan mudah tambah video daripada Youtube, Vimeo, Wistia, dan Vidyard.

  • Galakkan keputusan membeli-belah segera dengan menambah butang "beli sekarang" Paypal dan nikmati jualan dan pesanan yang bertambah.

Tukar pelanggan menjadi pengguna

Teruskan perbualan dengan perisian pemasaran dalam talian semua dalam satu GetResponse. Jana prospek dengan halaman pendaratan anda. Gunakan pemasaran emel untuk libatkan pelanggan pada detik mereka melanggan. Buat Webinar untuk mendidik mereka dan menjadikan mereka prospek berkualiti. Automasikan pemasaran anda untuk menukar prospek berkualiti kepada pelanggan yang setia.

Guna pencipta halaman pendaratan untuk membina beberapa versi halaman pendaratan dan menguji penukaran. Purata penukaran halaman pendaratan untuk industri adalah 7.11%.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
Semak imbas semua ciri