Halaman Pendaratan

Halaman hebat dalam hanya beberapa klik

Bina halaman yang menukar trafik dan prospek anda menjadi lebih banyak peluang perniagaan–
walaupun reka bentuk web bukannya kepakaran anda

Pendaftaran percuma Halaman Pendaratan

Jadikan halaman anda menjadi sebuah perniagaan atas talian yang menguntungkan

Pemutus utama untuk organisasi kami ialah kefleksibelan reka bentuk, membolehkan pasukan kesenian kami untuk melaraskan templat secara dinamik bagi memaparkan kajian kes terbaik dalam wilayah untuk pendidikan, budaya, komunikasi dan sains.
Akané Nozaki
Pegawai Maklumat Awam,
UNESCO Bangkok

Laksanakan idea anda dan jejak prestasinya

Kenal pasti templat mudah alih responsif sedia dibina yang direka untuk penukaran tinggi. Pilih satu yang memenuhi keperluan perniagaan anda. Gunakan editor imej terbina dalam kami dan lengkapkan paparan halaman anda dengan foto-foto menarik daripada Shutterstock dan gif yang berkesan dari Giphy.

Laksanakan idea anda dan jejak prestasinya
landing page templates

Jadilah kreatif dengan editor heret dan jatuh kami dan bina halaman anda dalam beberapa minit. Gerak, saiz semula, pangkas, kelas, warna dan bentuk semula sebarang elemen pada halaman pendaratan anda.

Gembira dengan reka bentuk komputer meja anda? Tukar kepada ruang bekerja dengan paparan mudah alih untuk menukar sedikit dan mengoptimumkan halaman pendaratan anda untuk penukaran mudah alih.

mobile view
AB tests

Dapatkan akses mudah pada semua data pada prestasi halaman pendaratan anda. Lakukan ujian AB untuk mengetahui reka bentuk atau kandungan terbaik anda.

Jejak klik dan penukaran, dan dapatkan sorotan berharga mengenai pengunjung anda.

Purata penukaran halaman pendaratan ialah 5.86%.

Gunakan pencipta halaman pendaratan kami, bina berbilang versi untuk halaman anda dan pilih reka bentuk yang hebat!

Ambil setiap peluang untuk mendapatkan perhatian pengunjung anda

Gunakan imej, tawarkan kandungan boleh dimuat turun atau paparkan borang pendaftaran semasa pengunjung menskrol. Gunakan kelebihan alatan penjana prospek tersedia untuk memastikan penukaran yang lebih tinggi.

Sambungkan titik-titik dengan Funnel penukaran

Promosikan tawaran anda dan jana prospek dengan funnel pemasaran prabina.

Halaman pendaratan anda boleh menjadi lebih baik daripada halaman solo yang direka untuk mencetuskan tindakan mudah. Dengan Funnel penukaran GetResponse, anda boleh mengubah halaman anda menjadi kedai atas talian yang beroperasi sepenuhnya.

Tambah dan uruskan produk dan perkhidmatan anda dalam GetResponse atau import secara automatik dari Etsy, Stripe, Shopify, BigCommerce, Magento, WooCommerce, dan PrestaShop.

Sambungkan titik-titik dengan Funnel penukaran
Facebook and Instagram Ads.

Pacu trafik berkualiti tinggi ke halaman pendaratan anda dengan Iklan Facebook dan Instagram.

Sesuaikan halaman jualan dan borang pesanan anda untuk mula menjual atas talian. Tingkatkan keuntungan anda dengan tawaran masa terhad menggunakan halaman kenaikan penjualan satu klik. kami.

sales page and order form

Terbitkan halaman anda dan integrasikan
dengan alatan kegemaran anda

publish your landing page

Kongsikan halaman anda ke seluruh dunia dengan menggunakan salah satu daripada domain percuma kami. Atau gunakan domain tersuai anda jika anda sudah mempunyainya.

Ia percuma, tanpa had dan SSL selamat.

Gunakan alatan SEO untuk memastikan halaman anda muncul dalam hasil carian yang relevan. Tambah satu tajuk halaman dioptimumkan oleh kata kunci dan penerangan meta dan kumpul data berharga dengan integrasi analitik lanjutan.

Jejak data pengunjung anda dengan Facebook Pixel atau Google Tag Manager dan jalankan kempen pemasaran semula bersasaran tinggi.

Menjalankan sebuah perniagaan e-dagang? Sambungkan kedai anda dengan GetResponse dan sambung semua alatan anda ke dalam semua dalam satu mesin pemasaran.

Ketahui integrasi lebih lanjut>
track your visitors’ data
Pendaftaran percuma
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?