Penyelesaian Perusahaan

GetResponse memberi set penyelesaian berkuasa yang menyeluruh, yang diskala dan disuaikan untuk membantu syarikat bersaiz sederhana dan besar memanfaatkan peluang perniagaan yang lebih besar.

Perkhidmatan Perusahaan kami direka untuk organisasi yang memberi tumpuan kepada melaksanakan kempen berimpak tinggi, yang mendorong keberkesanan. Suite ini termasuk ciri standard GetResponse seperti Pemasaran Emel, Halaman Pendaratan, Borang Revolusier, dan Perfect Timing. Juga infrastruktur khusus, penyesuaian penuh, dan perundingan profesional.

 • Alamat IP Khusus

  Syarikat anda diuntukkan alamat IP unik untuk melindungi reputasi emel anda dan membantu anda mencapai kebolehhantaran emel tertinggi. Bersama DKIM tersuai dan infrastruktur khusus, hal ini membolehkan komunikasi paling berkesan dengan pangkalan data besar anda.

 • Pengurus Akaun Khusus

  Kami menugaskan Pengurus Akaun khusus untuk bekerja dengan anda secara proaktif untuk meningkatkan kecekapan dan mengoptimumkan kempen pemasaran dalam talian untuk prestasi yang lebih baik. Pasukan pakar kami sentiasa ada untuk mendapatkan nasihat, perundingan, dan sokongan yang disasarkan.

 • Latihan & Kemasukan Baharu

  Peralihan kepada GetResponse adalah lancar dan mudah. Pasukan kami membantu anda pada setiap langkah dalam penyediaan akaun, membantu anda menyedia alamat IP dan penyediaan pelayan dengan lancar. Kami menyediakan bahan latihan yang meliputi setiap aspek pemasaran dalam talian, daripada pengurusan senarai kepada integrasi API.

 • Perundingan

  Pakar ROI kami boleh memimpin anda dalam menjana penukaran maksimum. Kami melakukan analisis yang mendalam mengenai amalan pemasaran anda, mengenal pasti kebocoran, dan menawarkan penyelesaian yang disesuaikan untuk meningkatkan penglibatan dan meningkatkan pengekalan pelanggan.

 • 100% Keselamatan

  Pelayan kami yang boleh dipercayai, redundan, dan selamat menghantar kempen pada kelajuan tinggi. Kami memastikan bahawa domain anda adalah pada senarai umum penghantar dipercayai dan disenarai putih oleh semua pembekal perkhidmatan internet utama (ISP) bagi menjamin aduan spam yang minimum.

 • Kebolehhantaran

  Kami berbangga untuk menyediakan satu penyelesaian bebas spam, mencapai kadar kebolehhantaran yang konsisten lebih 99%. Kami bekerjasama dengan pemimpin industri seperti ReturnPath, Spamhaus dan SpamAssassin untuk memastikan pematuhan CAN-SPAM dan melindungi reputasi pelanggan kami.

Pilih daripada pelbagai perkhidmatan profesional:

Audit e-mel

Kami menyemak dan mengurus kebersihan senarai, pensegmenan senarai, import, dan berkongsi amalan terbaik kami.

Pembangunan kandungan

Penulis iklan kami merangka mesej anda, dengan mencipta kandungan menarik yang menjana kadar respons lebih tinggi.

Reka bentuk templat e-mel

Kami menawarkan reka bentuk seluruh proses dan penyesuaian bagi templat, dengan HTML dioptimumkan untuk memberikan reka bentuk dengan betul pada semua platform.

Integrasi tersuai

Jurutera perisian kami bekerjasama dengan pasukan anda untuk mengintegrasi dan mengautomasikan pemasaran e-mel dengan sistem dalaman anda untuk mencipta aliran kerja yang berkesan.

Penjenamaan semula

GetResponse membenarkan anda untuk menjadikan domain anda label putih dan tidak memasukkan logo GetResponse daripada mesej anda untuk membina reputasi jenama anda.

Penyelesaian Industri

Di GetResponse, kami mempunyai penyelesaian pemasaran yang direka untuk semua jenis industri. Kami kongsikan amalan terbaik kami, alatan, dan tip untuk membantu anda mencipta kempen pemasaran yang direka khas. Ketahui lebih lanjut tentang kemungkinan tanpa had GetResponse untuk industri anda!
Lihat semua Penyelesaian Industri ›

TIngkatkan perniagaan anda dengan keberkesanan pemasaran terbaik dalam kelasnya dan prestasi tinggi.

Semak imbas semua ciri