Mulakan percubaan percuma anda

Petua keselamatan kata laluan:

  • gunakan sekurang-kurangnya 6 aksara
  • gabungan huruf dan nombor
  • gabungan huruf kecil dan besar
  • gunakan aksara khas (cth. @)

Pemeriksa Spam

Semak imbas semua ciri

Optimumkan "rintangan kotak spam" bagi mesej e-mel anda dan kekalkan standard industri tertinggi dengan menapis kandungan anda menggunakan SpamAssassin TM.

Buatkan e-mel anda tidak mungkin disalahgunakan dengan kriteria anti-spam paling tegas untuk mengelakkan penandaan spam, memperbaiki reputasi anda dengan ISP dan mengoptimumkan kebolehhantaran.

Dapatkan Perlindungan Maksimum

Dapatkan Perlindungan Maksimum

SpamAssassinTM menyemak kandungan mesej anda untuk menentukan sama ada apa jua yang boleh menyebabkan ia dikelaskan oleh ISP sebagai spam, buatkan kedudukan pada skala 0-5.

Ia bukan hanya menapisnya daripada senarai yang dikemas kini secara berterusan bagi "perkataan spam", tetapi juga, menganalisa pemformatan, nombor dan jenis pautan, imej, pengekodan, bidang Daripada, pengepala, penafian, dll. Kemudian, ia memberikan anda petua mengenai bahagian yang memerlukan pembetulan.

SpamAssassinTM disepadukan dengan Editor Mesej GetResponse, menjadikannya sebahagian daripada rutin pembuatan surat berita anda - intuitif dan boleh dilangkau.
Ini memastikan mesej anda akan melepasi pemeriksaan
anti-spam paling sukar.

Sokongan Aplikasi Luaran

SpamAssassinTM ialah aplikasi luaran yang dikuasakan oleh Apache Software Foundation. Ia memastikan tahap perlindungan tertinggi melalui kawalan berterusan bagi ujian tempatan dan rangkaian dan pengalaman pakar spam.

Mulakan pemasaran e-mel anda hari ini!