Mulakan percubaan percuma anda

Petua keselamatan kata laluan:

  • gunakan sekurang-kurangnya 6 aksara
  • gabungan huruf dan nombor
  • gabungan huruf kecil dan besar
  • gunakan aksara khas (cth. @)

Pemeriksa Spam

Letak emel anda di tempatnya - dalam peti masuk, dan di luar folder spam. Dikuasakan oleh SpamAssassin™.

Kekalkan standard industri yang tertinggi.

Optimumkan rintangan kotak spam bagi mesej emel anda melalui pemeriksaan spam lanjutan untuk kandungan anda. Jadikan emel anda kalis terhadap kriteria anti-spam paling tegas untuk mengelakkan penandaan spam, memperbaiki reputasi anda dengan ISP dan mengoptimumkan kebolehhantaran.

Skor Spam

Mata SpamScore: 0.70 dengan maksimum 5.00 dibenarkan. Emel anda mungkin TIDAK dikenali sebagai SPAM.

Dapatkan perlindungan maksimum

SpamAssassin™ menyemak kandungan mesej anda dan melengkapkan pemeriksaan spam untuk menentukan sama ada apa sahaja boleh menyebabkan emel dikelaskan oleh ISP sebagai spam, dengan memberikannya ranking pada skala 0-5.

Ia bukan sahaja menapis dengan senarai "perkataan spam" yang sentiasa dikemas kini tetapi juga menggunakan penapis spam khusus untuk analisis format, jumlah dan jenis pautan, imej, kod, Medan daripada, pengepala, penafian, dan banyak lagi. SpamAssassin™ kemudian memberikan tip kepada anda tentang perkara yang perlu diperbaiki.

SpamAssassin™ disepadukan dengan Editor Mesej GetResponse, menjadikannya sebahagian daripada rutin membuat surat berita anda - intuitif dan mustahil diabaikan. Ini memastikan mesej anda akan melepasi pemeriksaan antispam paling sukar.

Meter tahap spam
Pemeriksa Spam

Terima sokongan aplikasi luaran.

SpamAssassin™ ialah aplikasi luaran yang dikuasakan oleh Apache Software Foundation.

Ia memastikan tahap perlindungan tertinggi melalui kawalan berterusan bagi ujian lokal dan rangkaian dan pengalaman pakar pemeriksaan spam.

Apache SpamAssassin adalah platform antispam sumber terbuka #1 yang memberi pentadbir sistem satu penapis untuk mengelaskan emel, memeriksa spam, dan menyekat emel pukal yang tidak dikehendaki.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
Semak imbas semua ciri