Cipta e-mel HTML dengan cara anda

Mengoptimumkan penciptaan e-mel dan reka bentuk

Serlahkan kekreatifan dan kepintaran anda dengan templat cantik dan penyelesaian reka bentuk tanpa had.

Kebebasan seret dan lepas

Buat sebarang templat dengan unik; laras setiap foto dan imej untuk menunjukkan kualiti sebenarnya dengan editor e-mel WYSIWYG dan pilihan tanpa hadnya:

  • Edit imej pintar: skala, ubah saiz, pangkas, and banyak lagi dalam draf anda. Periksa pilihan penyuntingan imej anda.
  • Sejarah ciptaan emel: lihat sejarah surat berita anda dan buat asal sebarang perubahan dengan mudah.
  • Pustaka blok asas: tambah butang dengan segera, blok teks, imej dan lebih lagi - di mana-mana anda mahukan.
  • Arkib Cebisan: simpan dan guna semula kandungan cebisan seluruh kebanyakan e‑mel.
/ / / / / /

Skor Spam Bersepadu

Optimumkan rintangan folder spam bagi mesej emel anda melalui pemeriksaan spam lanjutan untuk kandungan anda yang dikuasakan oleh SpamAssassin™. Jadikan emel anda kalis terhadap kriteria anti-spam paling tegas untuk mengelakkan penandaan spam, memperbaiki reputasi anda dengan ISP dan mengoptimumkan kebolehhantaran.

SpamAssassin™ memeriksa kandungan mesej terhadap senarai kerap dikemaskini untuk "perkataan spam", dan penapis spam tertentu yang menganalisa format, jumlah dan jenis pautan, imej, kod, Dari medan, pengepala, penafian, dan banyak lagi. Kemudian SpamAssassin™ akan memberikan tip kepada anda tentang perkara-perkara yang perlu diperbaiki.

/

E-mel responsif sepenuhnya

Emel anda akan kelihatan sempurna, tidak kira peranti. Semua e‑mel yang dicipta dalam GetResponse dioptimumkan secara automatik pada semua peranti mudah alih tanpa kos tambahan. Pratonton penciptaan mudah alih anda dalam masa sebenar menggunakan pratonton emel mudah alih di dalam pembina emel.

Laptop Tablet Smartphone

Pengesyoran produk secara
automatik

Dengan menggunakan data dunia sebenar daripada kedai e‑dagang anda, anda boleh menambah jualan kepada pelanggan anda dengan mengesyorkan produk kesukaan mereka yang anda tahu. Bawa pelanggan kembali dengan mudah ke kedai anda untuk lebih lagi dengan hanya menyeret dan melepaskan blok pengesyoran ke dalam mesej anda dan pilih kategori produk yang anda mahu promosikan.

Lebih 500 templat dan 5,000 imej berlesen

Pilih daripada galeri templat e-mel yang direka bentuk dengan cantik untuk kelihatan profesional. Gunakan salah satu daripada 5,000 imej kami tersedia untuk menyerlahkan potensi kreatif anda yang menarik, mengujakan dan memberi inspirasi kepada penerima anda.

Thumbs
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail
Email template thumbnail

Mencipta dengan cara anda

Mula dari awal dengan templat asas atau kod yang anda miliki. Periksa dokumen pembangun kami untuk ketahui lebih lanjut.

/ /

Sudah mempunyai templat anda sendiri? Import dengan mudah dari fail ZIP atau URL, atau salin dan tampal kod.

/

Melaraskan mesej anda

Ujian A/B

Cara mudah untuk menguji, menganalisis dan mengubah emel anda untuk prestasi tinggi. Uji sehingga lima variasi subjek, kandungan emel, medan dari, atau masa penghantaran:.

Kandungan Dinamik and Pemperibadian

Guna apa yang anda tahu tentang pelanggan anda untuk menghantar hanya kandungan relevan, pemperibadian tinggi dan berharga. Papar imej berbeza, CTA dan perkataan berdasarkan kegemaran pelanggan dan tindakan.

Pratonton Peti Masuk

Pastikan emel anda nampak hebat dalam semua peti masuk sebelum anda menekan hantar. Guna alatan pengesahan e-mel untuk pratonton dalam komputer meja, mel web dan peranti mudah alih.

Pratonton mudah alih

E-mel direka dengan sempurna - untuk semua peranti. Guna pratonton mudah alih dalam editor untuk melihat reka bentuk anda untuk setiap langkah dilakukan.

Integrasi Media Sosial

Meningkatkan impak kempen anda dengan integrasi media sosial. Menggalakkan perkongsian sosial, mengembangkan senarai anda, kemas kini automatik, dan berinteraksi dengan video menerusi integrasi sosial berimpak tinggi.

Penjejakan Klik

Kekal ikut perkembangan semasa nadi kempen pemasaran emel anda. Pantau kadar klik menerusi statistik kadar klik berharga.

Penjejakan Google Analytics

Khas untuk peminat data! Paut akaun Google Analytics anda dan statistik prestasi mesej anda boleh didapati dalam panel Google Analytics.

Prapengepala

Prapengepala adalah bahagian penting pada e-mel anda:. Heret dan lepas dengan mudah ke dalam e-mel anda untuk mendorong penerima membuka e-mel.

Mesej Teks

Anda tidak akan membeli kasut tanpa mencubanya terlebih dahulu, maka jangan tekan hantar sebelum anda menguji sendiri mesej. Hantar mesej ujian pada mana-mana medan dari pada e-mel dalam akaun anda.

Lampiran

Bukan semua sumber sesuai untuk muat turun web. Tambah sehingga 400kB fail sebagai lampiran pada mesej anda.

Arkib E-mel Dalam Talian

Mesej anda adalah kerja seni dan layak untuk dipaparkan dalam galeri! Arkib emel dalam talian membenarkan anda untuk menyimpan semua surat berita anda dalam talian, dalam satu tempat.

Hanya 17% daripada pemasar memanfaatkan kekuatan emel dan menggunakan titik sentuh dalam keseluruhan kitar hayat. Gunakan pencipta emel untuk mereka emel bagi keseluruhan perjalanan pelanggan.

Gunakan pencipta emel untuk mereka dan menghantar surat berita - jenis komunikasi pemasaran emel paling popular. 58% daripada pemasar melakukan itu.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?