Analitik E-mel Intuitif

Alat analitik e-mel paling mudah, pintar dan canggih di dunia. Untuk memaksimumkan ROI e-mel anda. Untuk memajukan perniagaan anda ke tahap seterusnya.

Penjejakan Aktiviti Masa Nyata

Lihat penglibatan dan keberkesanan statistik seperti buka, CTR dan matlamat yang dicapai dalam masa nyata sepertimana ia berubah setiap jam. Analisis pergerakan aktiviti pelanggan anda dan optimumkan prestasi kempen anda berdasarkan data yang tepat.

Penjejakan Aktiviti Masa Nyata

Statistik Tatapan
Mudah Alih

Ketahui klien e-mail yang mana digunakan penerima anda untuk melihat e-mel anda- Yahoo, iPhone, Outlook atau Gmail. Bandingkan klien komputer lwn. mudah alih. Lihat butiran untuk klien e-mel tertentu dan pelayar. Optimumkan e-mel anda untuk dipadankan dengan keutamaan penonton.

Komputer meja
Desktop stats
Mudah Alih
Mobile stats

Perbandingan E-mel

Bandingkan keputusan daripada dua mesej dan ketahui pilihan yang memberikan keputusan yang lebih baik. Dengan mudah, menganalisis bukaan,
klik, henti langganan dan penukaran, dan anda akan mendapat gambaran jelas mengenai apa yang berkesan untuk pelanggan anda dan sebabnya.

ROI E-mel Sebenar

Ketahui cara kempen e-mel anda ditukarkan pada laman web anda. Hanya pasang kod penjejakan pada laman web dan biarkan GetResponse menjejaki bilangan jualan, pendaftaran atau lawatan pada laman web anda yang tiba melalui pautan dari kempen e-mel anda.

Statistik Autoresponder

Kini, anda boleh membandingkan semua statistik mesej autoresponder dengan cepat yang dipaparkan pada graf yang mudah untuk dibaca. Dengan cepat, kenal pasti titik kelemahan dan ubahsuai mesej individu untuk prestasi dan keputusan yang lebih baik.

Statistik Autoresponder
Statistik Autoresponder

Statistik pelanggan

Paparan mana yang berfungsi terbaik untuk anda - carta atau jadual? Kami ada kedua-duanya! Periksa saiz senarai anda dengan mudah. Sahkan jumlah yang melanggan dan henti melanggan. Siasat dengan teliti tentang kaedah pendaftaran yang digemari penonton anda. Kemudian saksikan senarai anda berkembang dari sehari ke sehari.

Subscriber stats
Pertumbuhan senarai

+25527

Purata setiap hari

+25527

Statistik Perkongsian Sosial

Ukur buzz yang e-mel anda janakan pada Web. Kira tweet, suka dan komen. Statistik untuk rangkaian sosial paling penting: Facebook, Twitter, LinkedIn dan Pinterests boleh membantu anda memutuskan media mana yang terbaik untuk anda.

Segmentasi Satu Klik

Dengan satu klik, anda boleh memilih sub-kumpulan responsif dan menghantar kandungan berkaitan dengan siapa yang membuka atau mengklik mesej anda. Untuk mereka yang tidak membuka mesej e-mel sebelum ini, tukar tajuk dan hantar mesej anda sekali lagi.

Segmentasi Satu Klik

Laporan Pintar

Sediakan laporan diautomatikkan untuk dihantar melalui emel secara tetap, iaitu 3 hari selepas menyiarkan mesej. Graf interaktif memberitahu anda segala-gala mengenai kempen anda dari bukaan dan klik, hingga lantunan, dan sebab henti langganan.

Laporan Pintar

Ujian A/B

Tingkatkan penglibatan e-mel anda dan ketahui apa yang terbaik untuk kenalan anda. Uji, analisa, dan ubah e-mel anda untuk prestasi terbaik dengan kefungsian pengujian A/B yang kukuh. Anda boleh uji kandungan mesej anda, baris subjek, dari medan, waktu bagi hari dan hari bagi minggu. Cipta sehingga 5 versi untuk mana-mana jenis pengujian A/B ini untuk mengetahui strategi terbaik.

Newsletter
kadar mengklik 8%
VS.
Newsletter
kadar mengklik 12%

Paparan Global

Tidak kira skop perniagaan anda, adalah penting untuk mengetahui apa jenis tindakan yang diambil oleh pelanggan anda di pelbagai lokasi. Paparan peta mudah kami membolehkan anda mengenal pasti pelanggan di seluruh dunia dengan tepat dan memantau dan mentakrifkan tabiat maklum balas dengan betul.

Lihat apa yang sedang diperkatan

Testimonial

GetResponse adalah sistem ulung yang digunakan untuk dapat menjejak trafik ke laman web anda. Analisis e-mel adalah benar-benar terperinci supaya anda benar-benar boleh menjejak pelbagai aspek kempen anda. Tiada sesiapa pun yang menjalankan perniagaan kempen pemasaran dalam talian tidak memiliki GetResponse.

Brenda Cleland, Findtruesuccess.com

Kadar buka purata merentasi industri adalah 27%. Optimasikan kadar buka anda dengan menguji subjek dan prapengepala anda.

Hanya 16.5% pemasar menggunakan analitik emel untuk mengukur ROI bagi setiap kandungan yang dihantar melalui emel.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?