Pemasaran E-mel

Mesej dibuka, pautan diklik, jualan dibuat

Set alatan pemasaran e-mel yang direka untuk menyampaikan tawaran dibuat khusus
untuk pelanggan anda pada waktu mereka paling aktif. Bina strategi pemasaran
e-mel yang berkesan dalam beberapa langkah mudah.

Cipta kandungan yang sangat menarik

Jadilah kreatif dengan kemungkinan reka bentuk tanpa had di hujung jari anda. Gunakan seret dan lepas atau editor kod HTML untuk mencipta hasil kreatif anda. Sesuaikan salah satu dari 500+ templat prareka sempurna, atau mula dari kosong dan cipta anda punya.

Pilih dari 5,000 imej Shutterstock berlesen tersedia untuk menyiapkan mesej anda yang nampak profesional.

Thumbs

E-mel yang direka dengan sempurna - untuk semua peranti. Guna pratonton mudah alih dalam editor untuk melihat setiap perkembangan reka bentuk anda. Dengan templat pratakrif sedia mudah alih dan kawalan reka bentuk mudah alih dalam aplikasi, e-mel anda pasti dihantar dengan format yang sempurna.

Newsletter Creator

Jadikannya peribadi

Salam generik sahaja tidak mencukupi. Panggil pelanggan anda dengan nama dan memasukkan butir utama pelanggan dalam mesej anda. Guna kandungan dinamik untuk memastikan anda hanya menghantar e-mel paling relevan dan sangat diperibadikan kepada audiens anda.

Contact Details

Automasi dengan autoresponder

Jadikan pemasaran e-mel anda autopandu. Mulakan perbualan penuh makna dan berkekalan bersama pelanggan anda sebaik sahaja mereka mendaftar masuk.

E-kursus, kitaran pendidikan, petua mingguan atau harian, dan banyak lagi – diurus dalam pengurus seret dan lepas.

Calendar

Segmenkan dan sasarkan senarai pelanggan anda

Menghantar e-mel anda kepada beribu-ribu pelanggan tanpa sentuhan unik bukan cara untuk membina hubungan dan menggalakkan penglibatan pelanggan.

Gunakan ciri pensegmenan lanjutan kami untuk mencipta kumpulan kenalan dengan ciri kesamaan utama dan hantar mesej yang relevan dan sangat disasarkan. Kumpulkan kenalan berdasarkan data tersuai, geolokasi, tarikh dan sumber langganan, penglibatan pelanggan, dan banyak lagi.

Subscribers

Mengoptimumkan penghantaran mesej

Jangan jadikan e-mel anda tenggelam dalam timbunan e-mel lain yang membanjiri peti masuk pelanggan anda. Pastikan penghantaran optimum melalui Perfect Timing. Mesej hanya masuk ke peti masuk pada masa pelanggan paling aktif, seterusnya lebih berkemungkinan membukanya dan melibatkan diri mereka dengan mesej anda.

Timing

E-mel tidak mengenal sempadan! Gunakan Time Travel sepenuhnya dan pastikan mesej anda sampai kepada pelanggan anda di serata dunia pada masa yang ditetapkan dan zon waktu mereka.

Apa sahaja helah penghantaran yang anda gunakan, ia tidak akan berkesan jika perisian pemasaran e-mel anda tidak mempunyai status kebolehhantaran yang dipercayai, terbukti, dan berwibawa. Dengan disenaraiputihkan oleh semua ISP utama, mesej GetResponse menerima keutamaan pengendalian dan menikmati 99% Kebolehhantaran.

99%kebolehhantaran

Jejak dan optimumkan

Ikuti perkembangan kempen pemasaran emel anda di hujung jari. Jejak bukaan, klik, perkongsian sosial, dan henti langgananan - semuanya daripada satu panel analitik yang intuitif.

Analytics
Pertumbuhan senarai +25527

Segmenkan pelanggan berdasarkan penglibatan mesej mereka, dan ambil tindakan selanjutnya.

Penjejakan aktiviti masa nyata membolehkan anda melihat secara keseluruhan dari atas dan melihat ketika pelanggan anda di seluruh dunia menerima, membuka, dan mengklik mesej anda.

Map

Anda belum selesai lagi! Uji, dan uji lagi. Teliti kempen emel anda dengan analisis dan gunakan pengujian A/B untuk mengoptimumkan segala-galanya seperti subjek, medan “Daripada” dalam alamat emel, reka bentuk mesej dan kandungan. Ikuti prospek pelanggan anda dan hanya hantarkan sesuatu yang sangat berkesan kepada mereka.

Newsletter
kadar mengklik 8%
LWN.
Newsletter
kadar mengklik 12%

Anda perlu lihat sendiri

Lihat bagaimana penulis blog profesional dan usahawan Leslie Samuel menggunakan GetResponse untuk pemasaran e-mel yang hebat.

18% daripada pemasar merentasi industri menyatakan bahawa pemasaran emel memberikan pulangan pelaburan yang sangat baik, menjadikannya peneraju yang jelas dalam memberikan ROI tertinggi.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?