Mulakan percubaan percuma anda

Petua keselamatan kata laluan:

  • gunakan sekurang-kurangnya 6 aksara
  • gabungan huruf dan nombor
  • gabungan huruf kecil dan besar
  • gunakan aksara khas (cth. @)

Carian Kenalan Baru

Tumpuan segmentasi dan mensasarkan - semua di satu tempat!

Segmenkan senarai kenalan anda dengan kombinasi keadaan yang tepat kemudian bina kempen pemasaran e-mel yang direka untuk penglibatan relevan, tarikan dan penukaran.

Kini permulaannya
lebih mudah berbanding sebelum ini!

Gunakan satu skrin mudah untuk mengasingkan pelanggan tertentu kemudian lihat dan ubahsuai butiran mereka.

Carian terperinci akan membantu anda mewujudkan kumpulan kenalan yang tertumpu khusus dan menanganinya dengan tawaran berdedikasi serta menarik yang disesuaikan dengan keperluan dan profil mereka.

Untuk bermula, pilih kenalan dari satu atau lebih kempen dan pilih julat tarikh. Nyatakan sama ada untuk memasukkan kenalan yang sedia ada di dalam urutan autoresponder atau tidak.

Membuat sasaran
segmen pelanggan.

Gunakan alat syarat untuk mempersempitkan carian anda kepada pelanggan dengan ciri-ciri tertentu, seperti: lokasi, kaedah langganan dan tarikh, dan demografi

Atau persempitkan carian anda berdasarkan tingkah laku peti masuk mereka. Sebagai contoh, kenalpasti kenalan yang tidak membuka mesej tertentu, atau mereka yang telah menerima sebilangan autoresponder berasaskan masa dalam urutan.

Lihat kriteria carian yang terdapat di Cari Kenalan.

Buat carian kompleks dengan menambah kumpulan syarat dan tentukan kaitan di antaranya.

Sambil anda memperincikan carian anda, anda boleh segera melihat jumlah keputusan di kaunter. Apabila anda berpuas hati dengan segmen anda, pilih "Tunjukkan kenalan" untuk meneruskan dan menggunakan lebih banyak tindakan terhadap kenalan dalam carian yang anda ingin tetapkan.

Pengurusan langganan
lengkap di satu tempat.

Pastikan anda menyimpan carian anda untuk mengubah suainya kemudian bagi segmentasi terperinci. Dengan alat Cari Kenalan baru, semua pilihan pelanggan-pengurusan adalah di hujung jari anda.

Tindakan, yang sebelum ini diakses daripada pelbagai tab, kini boleh didapati serta-merta dalam Cari Kenalan baru . Jadi sekarang anda juga boleh:

  • Salin atau pindah kenalan daripada satu kempen kepada satu lagi.
  • Tambah ruangan tempahan kepada pelanggan dalam carian simpanan anda.
  • Eksport keputusan carian ke format fail popular.
  • Hantar satu emel kepada penerima carian terpilih.

Apa lagi, anda boleh menetapkan tindakan kepada seluruh segmen atau pelanggan individu menyalin, bergerak, dan membuang, atau menghantar mesej
kepada kenalan tertentu terus dari tab Cari.

Panel carian baru juga membolehkan anda untuk melihat sepintas lalu maklumat semua pelanggan anda: Urutan hari autoresponder, sumber pelanggan, status pelanggan, dan jenis pelanggan. Lihat kenalan yang dilanggan, senarai hitam, dipindahkan, yang belum disahkan atau tidak dapat dihantar Atau hanya pilih pelanggan sah - semua dengan klik tetikus.

Jumlah kawalan senarai kenalan anda di satu tempat bagi tumpuan maksimum dan kaitan kempen anda.

Semak imbas semua ciri