Hanya buat.

Revolusi dalam reka bentuk e-mel baru sahaja bermula.

Pembuat E-mel baru membolehkan anda membuka kunci genius kreatif anda dengan salah satu templat yang indah dan penyelesaian reka bentuk yang tidak terhad. Dengan itu segalanya adalah mungkin.

Kemungkinan kreativiti tanpa had

Buat mana-mana templat sekali sahaja dan unik; laras setiap gambar dan imej untuk pendedahan terbaik dengan editor seret dan drop terbaik dan pilihannya yang tidak terhad:

 • Penyuntingan gambar pintar: skala,
  mengubah saiz, cantas, dan banyak
  lagi - semua dalam jujukan draf pembuatan
 • E-mel anda: Lihat jujukan surat berita anda dan batalkan mana-mana perubahan yang dibuat dengan mudah
 • Blok-blok Asas Perpustakaan: Tambah
  butang dengan cepat, blok teks dan lain-lain
  di mana sahaja anda ingin arkib
 • Snippets: Simpan dan gunakan semula coretan kandungan di dalam banyak surat berita
Cipta ikut cara anda sendiri

Cipta dengan cara anda sendiri

Mulakan dari awal pada editor kod HTML atau dengan susun atur asas kami. Untuk mendapat hasil dengan cepat, gunakan templat yang telah siap direka. Import templat dari ZIP dan URL atau tampal kod.

500+ Templat Surat Berita

500+ Templat Surat Berita

Galeri besar templat e-mel dan susun atur menawarkan penyelesaian kreatif tanpa had: susun atur asas, sebelum direka dan banyak lagi, untuk membuat templat anda kelihatan unik.

1000 + Imej iStock

1000 + Imej iStock

Satu imej bernilai lebih daripada 1000 perkataan. Gunakan salah satu daripada 1000 + gambar kami untuk menyerlahkan potensi kreatif anda dan menarik, menarik dan memberi inspirasi kepada penerima anda.

Time Travel

Time Travel

Jadual penghantaran surat berita anda pada masa yang tepat. Pilih opsyen Time Travel dan e‑mel anda akan sampai ke penerima pada waktu tempatan yang sama di seluruh dunia.

Penyunting Imej

Penyunting Imej

Alat paling sesuai untuk menjadikan grafik anda nampak “hebat" — kini percuma dalam penyunting GetResponse anda. Tambah gaya pada reka bentuk anda, tanpa aplikasi pihak ketiga. Periksa ciri-ciri serba baru di sini.

Hanya cipta.

Revolusi dalam reka bentuk e-mel baru sahaja bermula.

Semak imbas semua ciri