Kecerdasan E-mel Intuitif

Alat analitik e-mel paling mudah, pintar dan canggih di dunia.
Untuk memaksimumkan ROI e-mel anda. Untuk memajukan perniagaan anda ke tahap seterusnya.

Analitik e-mel GetResponse
Metrik Tepat pada Masanya

Metrik Dari Masa ke Semasa

Ketahui pada pukul berapa bagi hari dan hari bagi minggu pelanggan anda mengambil tindakan pada
e-mel anda. Untuk kempen pada masa akan datang, anda boleh membuat kumpulan pelanggan anda berdasarkan pada pilihan masa-bagi-hari dan hantarkan mesej anda pada masa yang paling responsif bagi mereka.

Segmentasi Satu Klik

Segmentasi Satu Klik

Dengan satu klik, anda boleh memilih sub-kumpulan responsif dan menghantar kandungan berkaitan dengan siapa yang membuka atau mengklik mesej anda. Untuk mereka yang tidak membuka mesej e-mel sebelum ini, tukar tajuk dan hantar mesej anda sekali lagi.

Perbandingan E-mel

Perbandingan E-mel

Bandingkan keputusan daripada dua mesej dan ketahui pilihan yang memberikan keputusan yang lebih baik. Dengan mudah, menganalisis bukaan,
klik, henti langgan dan penukaran, dan anda akan mendapat gambaran jelas mengenai apa yang berkesan untuk pelanggan anda dan sebabnya.

ROI E-mel Sebenar

ROI E-mel Sebenar

Ketahui cara kempen e-mel anda ditukarkan pada laman web anda. Hanya pasang kod penjejakan pada laman web dan biarkan GetResponse menjejaki bilangan jualan, pendaftaran atau lawatan pada laman web anda yang tiba melalui pautan dari kempen e-mel anda.

Statistik Autoresponder

Statistik Autoresponder

Kini, anda boleh membandingkan semua statistik mesej autoresponder dengan cepat yang dipaparkan pada graf yang mudah untuk dibaca. Dengan cepat, kenal pasti mata kelemahan dan ubahsuai mesej individu untuk prestasi dan keputusan yang lebih baik.

Laporan Pintar

Laporan Pintar

Sediakan laporan diautomatikkan untuk dihantar melalui e-mel secara tetap, iaitu 3 hari selepas menyiarkan mesej. Graf interaktif memberitahu anda segala-gala mengenai kempen anda dari bukaan dan klik, hingga lantunan, dan sebab henti langgan.

Status Perkongsian Sosial

Statistik Perkongsian Sosial

Ukur buzz yang e-mel anda janakan pada Web. Kira tweet, suka dan komen. Statistik untuk rangkaian sosial paling penting: Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterests dan Google+ boleh membantu anda memutuskan media mana yang terbaik untuk anda.

Status Klien E-mel

Statistik Klien E-mel

Metrik baru menunjukkan cara penerima anda melihat e-mel anda: dalam Yahoo, iPhone, Outlook atau Gmail? Bandingkan desktop dengan klien mudah alih, atau lihat butiran untuk klien e-mel khusus dan penyemak imbas dan optimumkan e-mel anda mengikut cara yang penonton anda mahu baca.

Saya suka cara kita dapat melihat individu sebenar yang membuka, tidak membuka atau mengklik pautan anda dalam e-mel. Versi baru ini juga membolehkan saya DENGAN MUDAH menghantar e-mel kepada kumpulan yang tidak membuka e-mel, dll. Alat yang hebat!Josh
Usahawan Dalam Talian

Jadi bijak!

Bermula dengan Kecerdasan E-mel GetResponse sekarang!

Semak imbas semua ciri