Suite E-dagang GetResponse

Semua alatan berkuasa yang anda perlukan untuk menukar pelawat kedai menjadi peminat tegar. Menjadikannya mudah dan kurang usaha untuk memasarkan kedai atas talian anda - dan jual lebih lagi.

Integrasikan kedai anda

Data kedai anda adalah lombong emas! Gunakan integrasi e-dagang kami dengan platform popular untuk mengetahui apa yang disukai oleh pelanggan anda untuk membeli - dan kemudian ambil tindakan. Hantar tawaran peribadi secara automasi untuk menukar dan menjual lebih lagi. Anda akan sentiasa berada di hadapan kebanyakan pemasar yang mengabaikan usaha melombong data mereka.

Meningkatkan jualan lebih bijak dengan data sebenar

Meyakinkan pelanggan untuk membeli lagi, dengan mengesyorkan produk yang anda tahu disukai mereka. Anda boleh lakukannya semua secara automatik, menggunakan data dunia sebenar bersumberkan dari kedai anda.

Sekarang anda boleh membawa pelanggan dengan mudah ke kedai anda untuk lebih lagi. Hanya seret dan lepas modul pengesyoran ke dalam mesej anda untuk memilih kategori produk yang anda mahu promosikan.

Ketahui bagaimana

Menangi kembali kart diabaikan

Umpan peninjau kedai kembali dengan peringatan dan tawaran segera untuk membeli.

Cetuskan mesej peringatan secara automatik kepada pengabai kart. Kemudian lihat keuntungan yang anda mahukan masuk.

Automasi kart diabaikan dan e-mel contoh

Automasikan susulan pembelian

Guna automasi pemasaran untuk menghantar e-mel susulan berkala dengan sempurna: pengesahan selepas pembelian, peringatan kart diabaikan, tawaran pembelian tambahan atau yang lebih mahal, dan cadangan produk.

Tambahan untuk menjadi istimewa Templat automasi memudahkan persediaan. Hanya pilih mesej tersuai anda dan mula mengoptimumkan perjalanan pelanggan anda. Secara strategik dan dengan mudah.

Automasi susulan selepas belian dan e-mel contoh

Hantar kepada orang yang betul pada masa yang betul

Guna data kedai anda untuk segmenkan pelanggan dan menghantar mesej sasaran apabila diperlukan. Mahu menghantar satu tawaran kepada orang ramai yang berbelanja lebih $100 pada bulan lepas? Mudah! Segmen anda menambah secara automatik pelanggan tersebut ke kumpulan.

Bagaimana dengan pembeli sekali sahaja yang tidak kembali untuk membeli lagi? Hanya sediakan segmen untuk mencetuskan satu peringatan pada bila-bila masa yang anda mahu. Segmen membenarkan anda untuk mengukuhkan aliran kerja automasi pemasaran anda menerusielemen penapis dinamik, yang membenarkan anda untuk menjadikan penyasaran e-dagang sebagai bahagian penting dalam pemasaran automasi anda.

Ketahui lebih lanjut tentang segmentasi e-dagang

Senarai e-dagang pelanggan dari hasil carian

Menarik pelawat kedai untuk menyertai senarai anda

Tambah borang pop timbul pada kedai atas talian anda untuk mengembangkan senarai anda ketika itu. Cetus borang pengoptimuman yang menarik pelawat untuk menyertai senarai e-mel anda untuk tawaran eksklusif dan kemas kini. Oleh tu, mereka akan kembali untuk lebih lagi.

Apabila anda mengintegrasikan kedai anda dengan GetResponse, pelanggan baharu ditambah secara automatik pada senarai anda - oleh itu, anda boleh melakukan susulan dengan mudah, memulakan perbualan, dan menghantar tawaran baharu. Masa dan masa lagi.

Contoh laman web e-dagang dan borang pendaftaran

Menjadikannya lebih mudah untuk membeli sekarang

Guna kuasa PayPal dengan butang 'beli sekarang' dalam mesej dan halaman pendaratan anda. Nikmati jualan segera kerana pelawat boleh membeli dengan cepat.

Lihat betapa mudahnya

PayPal dan logo penyedia pembayaran

Jejak dan laporkan kemenangan anda

Jejak kenalan apabila mereka berinteraksi dengan mesej anda - dari pendaftaran sehingga langganan sepanjang hayat mereka. Jejak buka, klik, perkongsian sosial, dan henti melanggan. Semua daripada satu papan pemuka analitik intuitif.

Laporan statistik e-mel
Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
Semak imbas semua ciri