GetResponse CRM

TUKAR PROSPEK PEMASARAN ANDA KEPADA JUALAN.
SEMUA DALAM SATU TEMPAT.

Kumpul, pupuk, jual, ulang

GetResponse CRM memberi maklumat mendalam bagi tawaran anda.
Jadi, anda boleh melihat di mana mereka berada dan apa yang mereka lakukan - di setiap peringkat perancangan jualan anda.

Jayakan banyak lagi tawaran dengan penawaran jualan yang tersuai.

Cipta penawaran jualan tersuai anda sendiri untuk melihat dan mengurus keseluruhan proses jualan anda.

Kenal pasti peluang dan selia proses jualan anda dengan tawaran dan tahap. Sediakan mereka untuk mencerminkan yang terbaik buat model perniagaan anda dan pemupukan saluran.

Ikuti perkembangan semua prospek anda dalam satu tempat.

Jejak setiap prospek dan setiap tindakan dari satu tempat, agar tiada tawaran yang tidak menjadi. Takrif pemilik prospek, tarikh penutupan, and nilai tawaran. Dengan mudah isih dan pantau tawaran anda untuk mengenal pasti peluang memenanginya yang terpantas pada sekilas pandang. Kemudian seret dan lepasnya ke arah penawaran jualan.

Kekal ikuti perkembangan terkini tawaran anda.

Tambah nota dan komen pada tawaran anda untuk ikuti dengan mudah perkembangan aktitivi harian teratas anda dan pecahkan matlamat jualan dan pemasaran anda.

Bersedia apabila mereka bersedia: Guna kalendar CRM untuk secara automatik merancang titik sentuh.

Kekal mengawal jualan dan pemasaran anda.

Dapatkan gambaran menyeluruh setiap prospek anda dalam perjalanan keseluruhan pelanggan. Sambungkan GetResponse CRM dengan pemasaran emel anda, automasi dan ciri platform lain. Semua dalam satu tempat.

Rancang aliran kerja berkisar setiap peringkat tawaran, tag, skor, dan kriteria lain. Dan hantar surat berita apabila tawaran anda mencapai tahap tertentu.

Jadikan senarai emel anda benar-benar berfungsi untuk anda – merentasi seluruh produk, dalam satu platform. Sambung titik dan jalankan kempen pelbagai saluran berdasarkan data masa nyata.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?