Funnel penukaran

Mesin pemasaran & funnel prospek terhebat anda

Penjana funnel jualan tersedia dan automatik: bina halaman pendaratan anda, automasikan emel anda,
jual produk anda, pulih pesanan terabai, dan tukar pelanggan anda. Dahulunya dikenali sebagai Autofunnel.

Anda isikan ruangan, kami buatkan semua yang sukar untuk anda

Pertama, jana trafik...

 • Iklan FacebookFacebook Marketing Partners

  Beli pengiklanan sasaran pada Facebook dalam GetResponse dan mula memacu trafik berkualiti tinggi ke halaman pendaratan anda.

 • Social Ads Creator

  Gunakan templat sedia ada yang disesuaikan untuk perniagaan anda dan buat animasi hebat dalam beberapa minit - walaupun anda bukannya seorang pereka. Semuanya dari app pada telefon anda – tanpa kos tambahan.

... dan menghantarnya ke halaman pendaratan
hebat anda

 • Halaman pendaratan

  Dengan mudah buat halaman berpenukaran tinggi yang cantik dioptimumkan untuk industri anda untuk orang ramai boleh pilih masuk pada senarai anda dan mendaftar untuk webinar anda.

... kemudian tukar pelawat anda
menjadi pelanggan dan prospek...

 • Borang web

  Mereka dibina dalam halaman pendaratan anda dandibangunkan secara automatik untuk kempen anda – hanya perlu menambah medan yang anda perlukan.

 • Pop keluar berniat keluar

  Dapatkan lebih penukaran dengan mendapatkan alamat emel pelawat yang mula meninggalkan halaman anda. Apa yang anda perlu buat ialah menyesuaikan kandungan.

...dan memupuk dan mengubah mereka
menjadi peminat setia anda...

 • Pemasaran emel

  Dapatkan maklumat hubungan anda selepas mereka mendaftar dan terus menghantar emel automasi penglibatan kepada mereka untuk menyediakan mereka untuk membeli.

 • Webinar

  Jalankan webinar percuma atau berbayar untuk audiens anda – ia bersepadu dengan lancar bersama halaman dan emel anda, tiada keperluan untuk perisian webinar pihak ketiga atau plug masuk pelayar.

... kemudiannya melakukan sesuatu untuk mereka membeli
produk anda...

 • Halaman jualan menumpukan penukaran

  Sesuaikan halaman jualan anda dan templat borang pesanan sebentar untuk menjual produk dan perkhidmatan anda atas talian.

 • Kedai untuk produk anda

  Tambah dan uruskan produk digital dan fizikal dalam GetResponse – dan masukkan semuanya secara automatik pada halaman dan emel anda.

 • Integrasi E-dagang

  Sambungkan kart membeli-belah dan mengimport produk anda dari Etsy, Stripe, Shopify, BigCommerce, Magento, WooCommerce, dan PrestaShop.

...menangi hati mereka semula jika mereka mengabaikan pesanan mereka...

 • Emel pesanan diabaikan

  Yakinkan orang untuk menyelesaikan pesanan yang ditinggalkan sebelum ini dengan menghantar emel tepat pada masanya tanpa anda perlu menetapkannya.

...dan akhirnya, bayaran diterima!

Pelancaran funnel dalam flash dengan senario yang direka terlebih dahulu

Pilih daripada lebih 30 senario direka secara profesional dan penukaran dioptimumkan yang direka untuk menjual, membina senarai kenalan, mempamerkan tawaran anda dan membantu anda berkembang.

Menampilkan salinan pemasaran daripada pakar dalam blog, pembimbing, pengoptimuman penukaran dan industri e-dagang - senario yang terbaik untuk perniagaan tempatan, pemilik kedai e-dagang, penulis ebook, pembimbing, pereka, jurufoto dan perancang acara. Semuanya terbaik untuk anda.

Setiap ciri-ciri set senario menampilkan imej berkualiti tinggi, rekaan dan salinan jualan profesional – hanya tambah sedikit butiran tentang tawaran anda dan anda bersedia untuk teruskan.

Dengan Funnel penukaran anda boleh mencapai matlamat perniagaan anda
– apa pun sahaja

Jual barangan anda dengan funnel jualan

Promosi, menjual dan menghantar produk atas talian anda dengan funnel jualan mudah dan berkesan. Menjual apa sahaja - produk fizikal, ebook, satu kursus atas talian- apa sahaja. Hantar trafik langsung ke halaman jualan anda dengan funnel jualan pantas, atau memupuk kenalan baharu dengan emel automasi sebelum menampilkan pesanan anda dengan funnel jualan sepenuhnya.

Cari orang anda dengan funnel prospek

Gunakan funnel pilih masuk standard untuk mendapatkan prospek jualan baharu pada halaman pendaratan anda dan memupuk mereka dengan e-mel automatik. Untuk hasil yang lebih baik, cubalah funnel magnet prospek yang siap sedia untuk digunakan. Kongsikan kandungan berharga dalam pertukaran untuk alamat e-mel dan dapatkan penukaran 20% lebih tinggi lagi.

Menjana wang dengan pengetahuan anda dengan funnel webinar

Membina hubungan dan mengubah kepakaran anda menjadi komoditi dengan webinar percuma atau berbayar - tanpa perlu membayar ekstra untuk perkhidmatan webinar.

Mula menerima bayaran untuk apa yang anda tahu cara melakukannya

Funnel anda akan melakukan semuanya untuk anda.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?