Autofunnel

Mesin pemasaran & funnel prospek terhebat anda

Penjana funnel jualan tersedia dan automatik: bina halaman pendaratan anda, automasikan emel anda,
jual produk anda, pulih pesanan terabai, dan tukar pelanggan anda.

Semuanya dalam akaun GetResponse anda.

Mendaftar secara percuma

Anda isikan ruangan, kami buatkan semua yang sukar untuk anda

Pertama, jana trafik...

... dan menghantarnya ke halaman pendaratan
hebat anda

 • Halaman pendaratan

  Dengan mudah buat halaman berpenukaran tinggi yang cantik dioptimumkan untuk industri anda untuk orang ramai boleh pilih masuk pada senarai anda dan mendaftar untuk webinar anda.

... kemudian tukar pelawat anda
menjadi pelanggan dan prospek...

 • Borang web

  Mereka dibina dalam halaman pendaratan anda dandibangunkan secara automatik untuk kempen anda – hanya perlu menambah medan yang anda perlukan.

 • Pop keluar berniat keluar

  Dapatkan lebih penukaran dengan mendapatkan alamat emel pelawat yang mula meninggalkan halaman anda. Apa yang anda perlu buat ialah menyesuaikan kandungan.

...dan memupuk dan mengubah mereka
menjadi peminat setia anda...

 • Pemasaran emel

  Dapatkan maklumat hubungan anda selepas mereka mendaftar dan terus menghantar emel automasi penglibatan kepada mereka untuk menyediakan mereka untuk membeli.

 • Webinar

  Jalankan webinar percuma atau berbayar untuk audiens anda – ia bersepadu dengan lancar bersama halaman dan emel anda, tiada keperluan untuk perisian webinar pihak ketiga atau plug masuk pelayar.

... kemudiannya melakukan sesuatu untuk mereka membeli
produk anda...

...menangi hati mereka semula jika mereka mengabaikan pesanan mereka...

 • Emel pesanan diabaikan

  Yakinkan orang untuk menyelesaikan pesanan yang ditinggalkan sebelum ini dengan menghantar emel tepat pada masanya tanpa anda perlu menetapkannya.

...dan akhirnya, bayaran diterima!

Pelancaran funnel dalam flash dengan senario yang direka terlebih dahulu

Pilih daripada lebih 30 senario direka secara profesional dan penukaran dioptimumkan yang direka untuk menjual, membina senarai kenalan, mempamerkan tawaran anda dan membantu anda berkembang.

Menampilkan salinan pemasaran daripada pakar dalam blog, pembimbing, pengoptimuman penukaran dan industri e-dagang - senario yang terbaik untuk perniagaan tempatan, pemilik kedai e-dagang, penulis ebook, pembimbing, pereka, jurufoto dan perancang acara. Semuanya terbaik untuk anda.

Setiap ciri-ciri set senario menampilkan imej berkualiti tinggi, rekaan dan salinan jualan profesional – hanya tambah sedikit butiran tentang tawaran anda dan anda bersedia untuk teruskan.

Dengan Autofunnel anda boleh mencapai matlamat perniagaan anda
– apa pun sahaja

Jual barangan anda dengan funnel jualan

Promosi, menjual dan menghantar produk atas talian anda dengan funnel jualan mudah dan berkesan. Menjual apa sahaja - produk fizikal, ebook, satu kursus atas talian- apa sahaja. Hantar trafik langsung ke halaman jualan anda dengan funnel jualan pantas, atau memupuk kenalan baharu dengan emel automasi sebelum menampilkan pesanan anda dengan funnel jualan sepenuhnya.

Cari orang anda dengan funnel prospek

Jana trafik berkualiti tinggi daripada Facebook engan pembuat Iklan Facebook, dapatkan alamat emel mereka pada halaman pendaratan anda, memupuk dengan emel automasi – dan menyediakan mereka untuk membeli.

Menjana wang dengan pengetahuan anda dengan funnel webinar

Membina hubungan dan mengubah kepakaran anda menjadi komoditi dengan webinar percuma atau berbayar - tanpa perlu membayar ekstra untuk perkhidmatan webinar.

Mula menerima bayaran untuk apa yang anda tahu cara melakukannya

Funnel anda akan melakukan semuanya untuk anda.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?