Mulakan percubaan percuma anda

Petua keselamatan kata laluan:

  • gunakan sekurang-kurangnya 6 aksara
  • gabungan huruf dan nombor
  • gabungan huruf kecil dan besar
  • gunakan aksara khas (cth. @)

Pengujian A / B

Lakukan dengan betul;lebih banyak - lebih bukaan, klik dan jualan!

Subjek talian mana yang mendapat paling banyak bukaan? Panggilan-kepada-tindakan mana yang mendapat klik paling banyak? Apakah hari yang terbaik untuk menghantar mesej anda Jangan pertaruhkan ROI anda! Dengan Ujian A/B GetResponse, ianya mudah untuk menguji, menganalisis, dan mengubahsuai e-mel anda untuk prestasi puncak. Akhirnya - pengoptimuman e-mel yang cukup mudah untuk menjadi sebahagian daripada rutin harian anda!

Persediaan intuitif

Ujian belah kini disepadukan dalam tahap ketetapan
e-mel
dan bersedia untuk diaturkan dengan beberapa
klik mudah. Ia boleh dikatakan secara automatik dan anda pasti mendapati hanya mesej terbaik akan mencapai penonton anda.

Apa-apa boleh diuji

Kandungan, baris subjek, dari lapangan, masa dalam hari, hari dalam minggu - membuat sehingga 5 versi bagi mana-mana elemen-elemen ini untuk mengetahui strategi terbaik. Menguji templat, panggilan untuk tindakan, panjang e-mel atau masa penghantaran kini lebih mudah berbanding sebelum ini!

Ujian kebebasan

Bahagikansenarai anda sama rata ke dalam segmen ujian ; dengan gelangsar mudah guna . Metrik yang mana adalah lebih penting untuk mesej anda - klik atau bukaan? Sekiranya versi yang menang dihantar secara automatik? Berapa lama ujian anda perlu bertahan? Sekarang pilihan adalah milik anda.

Keputusan serta merta

Hanya pergi ke senarai surat berita anda untuk mengakses metrik terperinci bagi ; penghantaran mesej, klik, membuka dan prestasi perbezaan di antara versi-versi. Dan anda akan tahu versi yang memenangi ujian ini, dan mengapa dalam sekelip mata!

Jangan mengambil risiko kehilangan masa dan wang kerana perkataan atau frasa yang salah.

Tingkatkan kempen anda dan tambahkan pendapatan hari ini - menggunakan Ujian A/B!
Semak imbas semua ciri