Mulakan percubaan percuma anda

Petua keselamatan kata laluan:

  • gunakan sekurang-kurangnya 6 aksara
  • gabungan huruf dan nombor
  • gabungan huruf kecil dan besar
  • gunakan aksara khas (cth. @)

Ujian A/B

Lakukan dengan betul & dapatkan lebih banyak - lebih bukaan, klik dan jualan!

Subjek talian manakah yang mendapat paling banyak bukaan? Panggilan-kepada-tindakan manakah mendapat klik paling banyak? Dengan mudah menguji, menganalisis, dan mengemaskan emel anda untuk prestasi terbaik.

Persediaan intuitif

Ujian pisah kini disepadukan dalam tahap tetapan emel dan bersedia untuk diatur dengan beberapa klik mudah. Ia mudah seperti secara automatik.

Segala-galanya boleh diuji

Kandungan, subjek, medan daripada, masa dalam hari, hari dalam minggu – cipta sehingga 5 versi bagi mana-mana elemen ini untuk mendapat strategi terbaik.

Membahagi penerima

Malah memisahkan senarai anda kepada segmen ujian sekarang menjadi lebih mudah. Anda boleh memisahkan ujian sehingga 50% daripada pelanggan - semua ditakrifkan dengan gelongsor berguna.

Keputusan serta merta

Hanya pergi ke senarai surat berita anda untuk mengakses metrik terperinci bagi klik, bukaan dan perbezaan prestasi di antara versi.

Ujian A/B emel adalah teknik optimasi pemasaran emel utama. 27.1% daripada pemasar mengatakan mereka menguji subjek mereka.

Meldingstester er et grunnleggende verktøy i optimering av e-postmarkedsføring, Likevel er det slik at 51 % av e-postmarkedsførere ikke tester og optimerer e-postene sine i det hele tatt.

Mencari banyak lagi alatan untuk mengembangkan perniagaan anda?
Semak imbas semua ciri