Direka Untuk Menjangkau Ramalan Pemasaran.

Penyelesaian e-mel premium untuk perusahaan, pemasar profesional dan penghantar volum tinggi.

Senarai​ ciri canggih GetResponse Enterprise membolehkan kami menyesuaikan penyelesaian untuk memenuhi keperluan anda. Kami akan menyediakan alat-alat yang diperlukan oleh pasukan dan perniagaan anda untuk meningkatkan ROI pemasaran e-mel anda.

Kemampuan Jumlah

Infrastruktur teknologi tinggi berskala infiniti untuk memenuhi permintaan anda. Anda boleh menghantar e-mel tanpa had setiap hari tanpa gangguan atau masa gangguan. Pelayan boleh dipercayai, lewah, dan selamat, untuk menyampaikan kempen pada kelajuan teratas.

Kebolehhantaran Optima

Syarikat anda diberikan alamat IP yang unik untuk menyediakan kawalan lengkap reputasi e-mel anda. Kebolehhantaran kempen anda bukan satu isu, kerana GetResponse mengendalikan pemantauan ISP, DKIM, gelung maklum balas, label putih, dan pautan tersesuai.

Pengurusan akaun

Anda diberikan Pengurus Akaun khusus, yang bekerja dengan anda secara proaktif untuk meningkatkan kecekapan dan prestasi, menyediakan sokongan yang disasarkan, latihan, dan perkhidmatan perundingan profesional.

Perkhidmatan Perunding

Oleh kerana anda merancang dan melaksanakan setiap elemen program pemasaran e-mel anda, pakar-pakar ROI kami yang sedia untuk membantu anda meningkatkan kecekapan dan menyampaikan pertukaran maksimum.

Teknologi yang disesuaikan

GetResponse mempunyai pengalaman yang anda perlukan untuk integrasi penyesuaian yang lancar. Pasukan IT anda boleh mengintegrasikan pemasaran e-mel anda dengan aplikasi luaran seperti kart membeli-belah, platform transaksi atau CRMS dengan Getresponse JSON-RPC API.

Sub-Level Access

Administrator boleh membuat sehingga 100 akaun pengguna berasingan - masing-masing dengan hak pra-ditakrif untuk akses pengguna, alat, perkongsian, dan statistik - untuk memudahkan pengurusan pengguna mengikut kemahiran, fungsi, dan peringkat tanggungjawab mereka.