Temui beberapa 350,000+ Pelanggan
yang telah menempa kejayaan dengan pemasaran e-mel GetResponse

Pelanggan & Rakan

Setakat hari ini, 350,000+ orang di seluruh dunia menggunakan platform kami.

Jika GetResponse adalah sebuah bandar, ia akan lebih besar daripada Anchorage, Alaska — dan lebih panas.
Ia akan seperti saiz Honolulu, Hawaii — tetapi tanpa penari hula.

Cerita Kejayaan

Apabila Pelanggan kami mencapai kejayaan cemerlang, mereka tidak sabar untuk memberitahu kami bagaimana mereka melakukannya. Bersedia untuk mendapat inspirasi.

Kajian Kes

The Residual Entrepreneur

Saya mencuba beberapa perkhidmatan pemasaran e-mel sebelum ini dan, tanpa syak lagi, GetResponse adalah untuk saya. Sejak saya menggunakan GetResponse kadar buka saya meningkat sebanyak 300%. Manfaatnya jelas bagai kristal; saya biarnya berjalan sendiri dan tidak perlu melihatnya lagi. Senarai berkembang, kefungsiannya berfungsi, dan proses melakukannya sama seperti ia direka untuk lakukan...tetapkannya dan lupakannya.

Akhir sekali, apa yang benar-benar memenangi saya adalah sokongan Pelanggan GetResponse. Ia berbeza daripada segi anda semua gembira berbual dengan kami. Saya tahu anda sebenarnya mengambil berat tentang kami. Anda sentiasa menghubungi kami dan memastikan kami gembira, dan ia selalu berlaku. Apabila saya melihat e-mel daripada anda semua, saya tersenyum. :)

Kadar buka 300% lebih tinggi dalam 60 hari

Ulasan Video

Tiada yang menggembirakan kami lebih daripada senyuman di wajah seorang Pelanggan.
Tonton kesungguhan tidak terhingga peminat GetResponse.

Testimonial

Penentu trend ini menggunakan inovasi GetResponse untuk mengubah perniagaan mereka. Inilah cara mereka lakukannya.

MuLondon
 • Boris Zatezic

 • CEO, www.MuLondon.com
We at MuLondon have been using GetResponse for years and love their rich features and great customer service. With their help, we can reach more of our customers, helping us to grow and make an even bigger impact on the world around us. We don’t have to think about deliverability issues, invalid emails or bounces, and can quickly see how our emails are performing. This leaves more time for us to whip up organic skin care products for everyone to enjoy!.
C4CM
 • Tara Cosca

 • Pengarah Pemasaran di C4CM
GetResponse bukan sahaja bersaing dengan platform yang lebih besar, tetapi juga melebihi mereka dalam perkhidmatan pelanggan, kebolehgunaan, dan kebolehhantaran! Kita melihat GetResponse sebagai platform bersepadu untuk pemasaran dalam talian kita. Kita memilih GetResponse kerana ia adalah kos efektif dan mudah digunakan, dan mempunyai terma kontrak fleksibel. Sebenarnya, peralihan kepada GetResponse Enterprise adalah lancar tanpa masalah besar dan terima kasihlah kepada sesi kemasukan baharu dan latihan.
Lavito
 • Damian Borowiec

 • Pengurus Pemasaran di Lavito
GetResponse adalah senjata rahsia kita menghadapi persaingan, kerana ia menggabungkan semua alatan digital penting yang kita perlukan: dari surat berita dan tinjauan ke halaman pendaratan dan automasi pemasaran. Oleh itu, kita dapat mengoptimumkan kos dan menguruskan semua aktiviti pemasaran kita dengan hanya menggunakan satu alatan.
OnlyInYourState
 • Brian Warner

 • Pengasas Bersama Only In Your State
Dari ciri keupayaan untuk memberikan perkhidmatan pelanggan, GetResponse adalah platform yang sangat baik. Saya melihat setiap penyedia perkhidmatan e-mel utama, dan GetResponse adalah pilihan akhirnya kerana API membolehkan kami untuk menguruskan semuanya sebagaimana kami perlu melakukannya. Dari segi teknikal dan penyampaian, semuanya adalah hebat. Kami bersedia untuk bekerja secara terus dengan mereka untuk terus berkembang!
Feldman Creative
 • Barry Feldman

 • Feldman Creative
Saya melabur hampir setahun dengan penyedia popular lain yang saya terpaksa berputus asa kerana ia terlalu rumit dan sukar untuk menguasai. GetResponse telah membuat usaha saya dalam pemasaran automasi lebih mudah dan lebih bermanfaat. Saya berpuas hati. Produk yang tidak membuatkan saya mahu berkata "pergi mati dengan automasi!". Satu aspek yang menyerlah dalam GetResponse adalah mendapat prospek. GetResponse menyediakan alatan pilihan hebat yang memudahkannya untuk menawar, mempromosi, dan menyampaikan kandungan tambah nilai seperti e-buku dan panduan. Dan GetResponse membolehkan anda mencuba tanpa henti dan membuat perbaikan yang diperlukan.
Marketing Manager at Curtiss-Wright
 • Patricia Moyer

 • Pengurus Pemasaran di Curtiss-Wright
Kita berada di landasan yang betul untuk mencapai matlamat kita menggunakan GetResponse. Kita masih mempunyai banyak kerja untuk dilakukan tetapi kita akan mencapainya dengan bantuan GetResponse tanpa ragu-ragu. Ia adalah alatan hebat untuk mencapai pelanggan sedia ada dan berpotensi di seluruh dunia. Ia menyokong pertumbuhan antarabangsa kita dengan membenarkan e-mel dalam pelbagai bahasa dan menghantarnya pada masa yang sama ke seluruh dunia. Kita sudah memperbaiki demo kita dan permintaan prospek selepas kita mula menggunakan GetResponse. Kita baru sahaja menaik taraf pakej dan tidak bersabar untuk mencuba ciri-ciri baharu!
Aperitivi Sociali Parma
 • Gianluca Bellini

 • Aperitivi Sociali Parma
Aplikasi terbaik untuk surat berita yang saya pernah cuba! Panel kawalan direka untuk mudah dan intuitif sebaiknya. Ia membantu anda untuk mencipta e-mel menerusi beberapa siri langkah panduan: hanya ikuti langkah pada satu masa dan anda boleh mencipta surat berita hebat dengan mudah. Editor e-mel visual adalah sangat mudah untuk digunakan dan menyeronokkan. Hanya seret apa yang anda mahu (imej, teks, butang) ke dalam surat berita dan anda selesai. Mudah dan cantik. Dan ciri autoresponder yang sangat intuitif tidak memerlukan arahan untuk konfigurasikannya. Aplikasi terus diperkayakan dengan ciri-ciri baharu yang membantu untuk menghantar e-mel pada masa yang betul. Bantuan teknikal boleh didapati selama 24 jam setiap hari dan ia adalah permata sebenar. Mereka sangat berpengetahuan dan bersedia untuk menyelesaikan masalah dengan segera pada bila-bila masa dalam siang atau malam tanpa perlu menunggu. Secara jujurnya, saya tidak pernah menggunakan aplikasi hebat begini. MailChimp, sebagai perbandingan membuatkan anda ketawa. Saya memberikan mereka taraf 5 bintang tetapi ia memerlukan sekurang-kurangnya 10.
Unesco
 • Noel Boivin

 • UNESCO Bangkok
Kami memilih GetResponse sebagai platform untuk surat berita serantau kami yang dirombak dan gembira dengan pilihan kami. Daripada reka bentuk antara muka yang mudah dan intuitif kepada pengedaran yang cekap dan berkesan, GetResponse menjadikan proses penciptaan dan pengagihan surat berita kami mudah sambil mengekalkan fokus kami kepada yang perlu - untuk membangunkan kandungan kami. Sekiranya terdapat soalan yang timbul, wakil sokongan pelanggan dalam talian dengan segera membantu meletakkan kami di landasan yang betul.
Platinum Success
 • Daniel Hrebenak

 • Platinum Success
Saya sudah menggunakan GetResponse Enterprise untuk beberapa tahun dan saya boleh katakan bahawa ia adalah alat pemasaran e-mel paling berkesan yang anda boleh temui. Saya mempunyai peluang untuk menggunakan begitu banyak Penyedia Perkhidmatan E-mel dan GetResponse berada jauh ke hadapan pada setiap perkara.

Apabila saya menguruskan data e-mel untuk beberapa kedai e-Dagang terkemuka, dalam sesetengah keadaan, kami dapati sebanyak 200% peningkatan dalam ROI e-mel. Alat GetResponse, digabungkan dengan penggunaan yang mudah, menjamin hasil sedemikian boleh dicapai oleh mana-mana pemasar tidak kira pengalaman.

Sokongan yang saya terima sesuatu yang belum pernah berlaku sebelum ini. Bukan sahaja semua soalan teknikal saya ditangani, saya turut diberikan pandangan industri dan nasihat profesional oleh seorang pengurus akaun khusus yang melakukan apa sahaja untuk memastikan saya berjaya sebaga pemasar e-mel. GetResponse juga melakukan tugas yang hebat dalam menggabungkan maklum balas daripada pelanggan untuk meningkatkan kefungsian platform dan UX.

Saya akan mencadangkan GetResponse kepada mana-mana pemasar e-mel pada mana-mana peringkat. Walaupun orang yang baru akan berasa selesa dengan UX intuitif dan logik GetResponse ini, mereka yang mempunyai pengetahuan teknikal lanjutan juga akan mendapati bahawa GetResponse Enterprise berada di hadapan persaingan dalam semua ciri dan melangkaui sempadan apa yang boleh dilakukan oleh ESP untuk pelanggannya.

Dengan rasa bangga yang tidak terhingga saya boleh katakan bahawa saya seorang pemasar e-mel GetResponse dan saya sangat mengesyorkan GetResponse sebagai pemimpin yang tiada bandingannya dalam industri Penyedia Perkhidmatan E-mel.
Scania Poland S.A.
 • Katarzyna Kobus • Penyelaras Komunikasi

 • Scania Poland S.A.
Saya sudah menggunakan GetResponse selama beberapa tahun. Platform mereka adalah sangat berfungsi dan memastikan kami mendapat akses ke penyelesaian pemasaran e-mel terkini. Apa yang saya rasa paling hargai adalah pendekatan profesional mereka dan tahap keselamatan yang mereka berikan kepada kami. Bukan itu sahaja, komunikasi dengan Pengurus Akaun kami adalah lancar dan mudah, dan beliau selalunya sangat tepat dengan memberikan perhatian pada perincian. Terima kasih kepada perkongsian sebegini, semua aktiviti kompleks kini begitu mudah dan menyenangkan.
Dave Brody
 • Dave Guindon

 • www.interestarchitect.com
"Saya sudah membina dan menjual produk perisian dalam talian saya sejak 2002, dan sumber utama hasil saya sentiasa datang daripada pemasaran e-mel. Sejak saya bertukar penyedia, dengan berpindah ke GetResponse, saya mendapati kadar buka saya meningkat dengan banyak sehingga 60% dan kadar klik lalu meningkat sebanyak 200%. Disebabkan saya seorang pembangun perisian, saya boleh sahkan GetResponse mempunyai antara muka yang hebat, menjadikannya sangat mudah untuk mengeluarkan e-mel saya dengan cepat. Bukan itu sahaja, sokongannya begitu HEBAT! Malah, jabatan sokongan secara tetap menghubungi saya untuk memastikan semuanya berjalan dengan baik... sokongan mereka benar-benar menakjubkan! KAMI MENYUKAINYA! Jika anda melakukan satu perkara dalam perniagaan dalam talian anda tahun ini, pastikan GetResponse diintegrasikan... anda pasti tidak akan menyesal, saya jamin!"
Brenda Cleland
 • Brenda Cleland

 • http://findtruesuccess.com
GetResponse adalah sistem muktamad untuk digunakan untuk dapat menjejak trafik ke laman web anda. Mempunyai keupayaan untuk membuat emel, dan surat berita yang menarik betul-betul dalam program adalah sangat berguna. Bahagian pengurusan autoresponder yang mudah digunakan menjadikan ia sangat mudah untuk merancang kempen anda, saya paling suka paparan Kalendar. Analisis emel adalah benar-benar terperinci supaya anda benar-benar boleh menjejak pelbagai aspek kempen anda. Malah mereka juga mempunyai borang web dan halaman pendaratan. Tiada sesiapa pun yang menjalankan perniagaan kempen pemasaran dalam talian tidak memiliki GetResponse.
Chris Towland
 • Chris Towland

 • www.ChrisTowland.com
Saya sendiri menggunakan GetResponse selama lebih 10 tahun dan sentiasa kagum dengan ciri, kadar penghantaran e-mel yang tinggi dan kualiti perkhidmatan pelanggan.
GetResponse membantu saya untuk mengembangkan senarai e-mel yang sangat besar dan menguntungkan bagi diri saya dan pelanggan saya.
Dalam perniagaan saya, saya membantu restoran mengembangkan senarai e-mel besar pelanggan mereka dan pelanggan yang berpotensi dan saya selalu mengesyorkan mereka menggunakan GetResponse kerana saya tahu ia adalah satu sistem yang mereka boleh percaya dan yang paling penting, mereka akan mendapatkan hasil.
Fernando Augusto
 • Fernando Augusto

 • www.fernando-augusto.com
Saya salah seorang pemasar web yang agak terkenal di Brazil, dan juga sebagai peneraju MLM teratas.
Saya menggunakan GetResponse sebagai sistem utama dan kegemaran saya untuk menghantar emel dan menjejaki prospek saya.
Apa yang saya suka tentang GetResponse adalah mudahnya mencipta halaman pendaratan dan mengkonfigurasi kempen emel.
Saya menggunakan dan mengesyorkan GetResponse sebagai alat profesional!
Genecia Alluora
 • Genecia Alluora

 • GeneciaAlluora.com
GetResponse telah mengubah cara saya berinteraksi dengan pelanggan baru dan sedia ada dalam perniagaan saya. Alat GetResponse adalah praktikal dan mudah, dan menghasilkan keputusan hebat.
Saya benar-benar tidak lagi tertekan dengan siaran e-mel yang gagal, atau e-mel yang hilang. Sebelum menggunakan GetResponse saya tidak lena tidur kerana bimbang e-mel saya tidak dihantar, atau beberapa masalah teknikal, kini ia bukan satu masalah. Ia penting untuk mengakui bahawa anda tidak menggunakan alat seperti ini dan ia menyelesaikan semua selama-lamanya. Anda perlu terus-menerus menggunakannya, mempelajari "bahasanya", tetapi sokongan dan asas pengetahuan menjadikannya mudah.
Marko Huemer
 • Marko Huemer

 • www.united-branding.com
Sebagai agensi pemasaran dalam talian, kami pakar dalam pembinaan ROI pelanggan kami. Dalam proses ini, emel pemasaran memainkan peranan yang amat penting. 

Kami telah mencuba semua pembekal dan akhirnya bergantung pada GetResponse. 


Kenapa?

1.) Kelajuan dan profesionalisme pasukan sokongan

2.) Maklum balas daripada pelanggan sentiasa dipertimbangkan

3.) Harganya tiada tandingan


Kesimpulan: Ini adalah syarikat mesra pelanggan yang digabungkan bersama kemudahan autoresponder yang mutlak. Kami boleh mengesyorkan perkhidmatan ini kepada sesiapa sahaja yang menggunakan pemasaran emel dan halaman pendaratan!
Rogerio Zarattini Chebabi
 • Rogerio Zarattini Chebabi

 • www.canaladuaneiro.com.br
Saya mempunyai sebuah syarikat perundingan dan latihan dan telah mencuba semua sistem pemasaran e-mel dan Brazil yang tersedia. Saya hanya boleh mencapai kadar buka 0.1 hingga 0.5%. Dengan GetResponse segala-galanya berubah. Saya telah mencapai kadar buka sebanyak 10% hingga 17%, sesuatu yang luar biasa. Ini telah meningkatkan asas pelanggan saya dan jualan saya telah meningkat dengan ketara. Ia mudah untuk digunakan membantu anda mencapai hasil yang segera.
Ashok Grover
 • Ashok Grover

 • www.skillscape.net
Saya sentiasa fikir bahawa semua perkhidmatan pemasaran emel adalah sama sehingga saya menggunakan GetResponse, yang menjadi pilihan semula jadi bagi saya. Sebab terbesar untuk keputusan ini adalah fleksibiliti yang ia berikan untuk mereka bentuk dan memperhalusi templat saya sendiri. Malah, berdasarkan pengalaman saya yang lepas di tempat lain, saya menghampiri pembangun perisian untuk membekukan templat untuk saya. Namun yang mengejutkan, saya tidak memerlukan ia lagi. Bukan itu sahaja, dengan templat tetap saya tidak dapat membuat walau perubahan kecil. GetResponse menjadikan saya umpama burung yang bebas... dan sudah tentu, terdapat banyak lagi, pengujian A/B, auto-responder, pencipta halaman pendaratan, penggalak senarai, dan banyak lagi.
Alex Kiziah
 • Alex Kiziah

 • http://thebucketlistlife.com/
GetResponse adalah penyedia pemasaran e-mel kegemaran saya dan ia yang saya syorkan kepada semua klien dan rakan saya. Saya telah mencuba beberapa penyelesaian lain dahulu yang hampir sama harganya, tetapi tiada satu pun boleh dibandingkan dengan GetResponse yang mudah. Mudah adalah salah satu sebab utama saya terus menggunakannya dan mengapa saya syorkannya kepada semua orang. Walaupun terdapat penyelesaian yang lebih mahal di luar sana ia tidak dapat mengalahkan kemudahan dan ciri menakjubkan yang ditawarkan GetResponse.
Angelos Kyritsis
 • Angelos Kyritsis

 • http://www.pcsteps.gr
Saya telah menggunakan autoresponder lain selama lebih daripada dua tahun sebelum membuat peralihan ke GetResponse, dan ia adalah langkah yang terbaik yang pernah saya dibuat. GetResponse mempunyai sokongan yang sempurna untuk bahasa ibunda saya, Greek, antara muka intuitif, kadar yang ditetapkan adalah hebat. Penciptaan borang web dan halaman pendaratan adalah mudah, walau pun untuk orang bukan teknikal. Saya telah mengembangkan senarai saya melebihi 1,500 pelanggan sejak berpindah ke GetResponse, dan saya akan menjadi pelanggan untuk masa depan yang terdekat. Terima kasih untuk segalanya.
Bruce Blaustein
 • Bruce Blaustein

 • www.CheapUSland.com
GetResponse telah membantu membawa perniagaan tanah saya ke tahap yang baru. Membina dan menguruskan senarai pelanggan saya adalah kunci untuk mengembangkan perniagaan saya. GetResponse menjadikan ia begitu mudah untuk membuat Surat Berita, sama ada dari awal atau menggunakan salah satu daripada banyak templat mereka yang kelihatan profesional. Sebaik sahaja saya menyelesaikan Surat Berita, saya boleh hantar segera atau menjadualkannya untuk satu masa akan datang, walaupun saya tidur. Saya boleh menghantar Surat Berita kepada seluruh senarai saya atau hanya memilih satu kumpulan terpilih. Sejak menggunakan GetResponse, saya tidak lagi dibenderakan oleh ISP saya kerana menghantar emel pukal. Saya tidak sabar untuk mencuba Pencipta Halaman Pendaratan baru mereka. Mereka juga mempunyai pasukan sokongan yang hebat. Terima kasih, GetResponse.
Bojan Doroslovac
 • Bojan Doroslovac

 • http://MyOnlineBusinessWealth.com
Saya telah menggunakan GetResponse selama lebih daripada satu tahun. Saya mencuba sistem lain dan akhirnya, GetResponse kekal menjadi yang paling berkesan dan mudah untuk digunakan. Saya mencipta surat berita saya dalam masa beberapa minit dan ia kelihatan baik dan profesional. Ia adalah yang paling mudah diguna dan mesra pengguna di pasaran. Juga, harga yang sangat realistik dan berpatutan untuk pengguna baru dan juga pengguna berpengalaman.
Bob Lotich
 • Bob Lotich

 • http://christianpf.com
Saya telah berada dalam pemasaran e-mel selama lebih 6 tahun dan telah mencuba 3 perkhidmatan pemasaran e-mel utama lain. Selepas mengalami isu perkhidmatan pelanggan yang besar di syarikat lain (termasuk yang tidak mempunyai sokongan telefon), saya mengambil keputusan untuk mencuba GetResponse kerana reputasi mereka bagi perkhidmatan yang hebat. Selepas menghubungi pasukan sokongan GetResponse beberapa kali, saya yakin bahawa GetResponse setakat ini mempunyai perkhidmatan pelanggan yang terbaik di luar sana.
Casey Hicks
 • Casey Hicks

 • SucceedingWithCasey.com
Sejak saya memulakan pemasaran dalam talian, satu-satunya penyedia pemasaran e-mel yang saya pernah gunakan adalah GetResponse, dan saya langsung tidak memikirkan untuk menukar.

Setiap kali saya mempunyai masalah atau soalan, sokongan mereka sentiasa di sisi untuk membantu saya mengatasinya dengan cepat.

Saya suka peralatan mereka yang mudah digunakan, dan akan mengesyorkan GetResponse kepada sesiapa yang mempunyai atau ingin membina senarai e-mel, sama ada yang baru atau berpengalaman.
Cherie King
 • Cherie King

 • www.TheWorkAtHomeAdvocate.com
Saya telah menggunakan GetResponse BERTAHUN lamanya dan sentiasa sangat berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Saya telah mencuba yang lain tetapi pada pendapat saya, tiada yang menandingi kemudahan penggunaan yang ditawarkan GetResponse. Dan mereka terus menjadi LEBIH BAIK ... sentiasa mengikuti rentak apa yang bagus sekarang dan menyediakan ciri untuk membantu pemilik perniagaan malah menggiatkan usaha mereka, seperti penambahan Pencipta Halaman Pendaratan baru, yang saya SUKA! Mereka memberikan nilai yang begitu besar dan sangat berguna. Saya selalu memberitahu rakan perniagaan saya bahawa saya adalah dan sentiasa akan menjadi gadis GetResponse!
Cerj Lalonde
 • Cerj Lalonde

 • www.cerjlalonde.com
Saya telah menjadi pelanggan GetResponse selama hampir dua tahun sekarang. Saya telah mencuba sistem lain sebelum ini, seperti Infusionsoft (yang begitu kompleks seperti pekerjaan sepenuh masa) dan AWeber yang mempunyai templat kurang berwarna-warni dan kurang meriah. Itu apa yang saya suka tentang GetResponse: serba boleh, kemudahan penggunaan dan Halaman Pendaratan atau Surat Berita yang hidup. Prosesnya yang sangat intuitif, termasuk Borang Web dan ciri yang ditawarkan oleh GetResponse. Saya juga suka panel statistik/analitik, urutan emel dengan Autoresponder, penyusunan bagi 'kenalan'. Di samping itu, harga perkhidmatan yang benar-benar berdaya saing. Mungkin ciri yang paling penting daripada GetResponse bagi saya adalah perkhidmatan Pelanggan, secara langsung, di telefon, dengan ejen yang sopan, profesional dan berpengetahuan yang akan mengambil semua masa yang diperlukan untuk menyelesaikan isu anda - tanpa perlu menunggu selama-lamanya!
Dean Bielanowski
 • Dean Bielanowski

 • http://www.pcaviator.com.au/store
Sebelum mendaftar untuk GetResponse untuk menguruskan kempen pemasaran e-mel kami, kami telah menggunakan sistem yang banyak memakan masa, kurang fleksibel, dan menghasilkan kadar tindak balas yang lebih rendah daripada pelanggan kami.

Sekarang dengan menggunakan GetResponse sebagai portal komunikasi pelanggan dan pemasaran utama kami, kami mendapati pelanggan kami lebih responsif dan melibatkan diri dengan kami dan membeli lebih banyak produk kami. Saya secara peribadi mendapati antara muka GetResponse lebih cepat untuk digunakan berbanding kaedah sebelum ini, dan keupayaan untuk menjadualkan e-mel bermakna kami dapat kekal berhubungan dengan pelanggan kami dan terus berhubungan dengan mereka 7 hari seminggu tanpa perlu menghasilkan e-mel pada hujung minggu yang lebih baik kami habiskan bersama keluarga.

Sejak menggunakan GetResponse, kami mendapati data jualan kami berada di aliran meningkat dan kami kurang menghabiskan masa menguruskan pangkalan data pelanggan kami kerana sistem membolehkan pelanggan kami untuk menguruskan langganan mereka sendiri ke senarai e-mel.

Walaupun sistem pemasaran e-mel tidak semuanya sempurna, kami mendapati GetResponse menjadi salah satu sistem yang lebih dipercayai dan inovatif pada masa ini, dan mereka nampaknya sentiasa menambah dan mempertingkatkan ciri perkhidmatan yang sedia ada.

Secara keseluruhan, kami mendapati bahawa menggunakan GetResponse telah meningkatkan jualan produk kami secara langsung, di samping mengekalkan imej yang profesional dalam komunikasi e-mel kami, semua dengan usaha yang sedikit. Kelebihan utama yang lain adalah kami juga boleh melakukan semua ini dengan mudah pada peranti mudah alih. Tiada lagi terikat pada komputer meja pejabat.
Dan Kidd
 • Dan Kidd

 • dankidd.ru
Saya telah menggunakan GetResponse selama beberapa tahun. Saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan yang saya giat mengesyorkan dan mempromosikannya. Kerana itu, GetResponse telah menjadi salah satu perkhidmatan yang paling popular di pasaran Rusia. Namun... mari lebih spesifik, dan bercakap tentang apa yang saya benar-benar paling suka tentang GetResponse:

1. Kualiti. GetResponse berfungsi dengan sempurna. Semua surat berita disampaikan dengan sempurna.
2. Kebolehgunaan hebat. Saya tidak tahu perkhidmatan pemasaran emel lain (tetapi saya telah cuba banyak daripadanya) yang mudah untuk digunakan.
3. Sokongan. Tiada perkataan dapat menggambarkan sokongan - ia berada pada tahap yang paling tinggi. Semua masalah, semua kesilapan (walaupun dari sebelah saya) diselesaikan dengan cepat. Pihak sokongan memahami anda dengan cepat (walaupun saya bukan seorang penutur asli Bahasa Inggeris) dan mereka akan mendalami masalah anda dan membantu anda setiap masa.

Ketiga-tiga kelebihan utama ini menjadikan GetResponse perkhidmatan yang terbaik untuk saya. Ini belum lagi peningkatan dalam pendapatan saya dapat menikmati dengan menggunakan GetResponse.
Felipe Restrepo Z.
 • Felipe Restrepo Z.

 • ClickSimil Corp. : http://clicksimil.com
Biar saya katakan dengan mudah... GetResponse telah mengubah cara saya melakukan pemasaran e-mel. Jangan salah faham, saya telah menggunakan banyak platform pemasaran e-mel yang terkenal, tetapi GetResponse mempunyai lebih banyak keupayaan terbina dalam: Pengujian pengasingan A/B dan segmentasi berkuasa; sesuatu yang pemasar maju perlu gunakan dan berharga ratusan dalam platform lain. Saya belum lagi bercakap mengenai kebolehhantaran kerana ia begitu menakjubkan. Terima kasih kalian!
Greg Jeffries
 • Greg Jeffries

 • http://www.imsource.org
GetResponse adalah, pada pendapat saya, adalah penyelesaian autoresponder yang paling kos efektif dan mudah untuk digunakan di luar sana. Ia hebat untuk mereka yang baru kepada pemasaran e-mel dan dipenuhi dengan beberapa ciri untuk pengguna yang lebih maju. Ia yang saya gunakan dan yang saya syorkan kepada sesiapa sahaja yang ingin membina senarai e-mel.
Henry Diaz
 • Henry Diaz

 • www.steppingintofreedom.net
Sepanjang pengalaman saya dalam talian saya berpeluang untuk menguji tiga perkhidmatan autoresponder yang berbeza.

Saya tidak perlu untuk pergi ke yang keempat kerana saya jatuh cinta dengan perkhidmatan ketiga yang saya telah cuba, GetResponse! Kenapa saya memilih perkhidmatan mereka dan mengapa saya kekal dengan mereka? Kerana KUALITI cemerlang dan platformnya yang lancar. Saya tidak mengalami sebarang pepijat atau skrin pegun (yang saya alami dengan yang dua perkhidmatan autoresponder pertama yang saya cuba).

Saya merasa selamat apabila mengedit siaran saya dengan GetResponse. Rupa yang hebat dan aspek mesra pengguna platform mereka membantu saya menjimatkan masa apabila saya menggunakan semula mesej, menggunakannya sebagai templat, atau menjejak hasil daripada kempen.

Harga adalah lebih daripada mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja yang baru bermula. Akhir sekali, Pasukan Sokongan sentiasa ada apabila saya memerlukannya dan sangat baik hati dan berpengetahuan.
Joy Blakeney
 • Joy Blakeney

 • www.makinglifejoyful.com
Saya hanya ingin mengatakan bahawa menggunakan GetResponse untuk perniagaan saya sangat hebat! Saya belajar cara membuat halaman pendaratan yang hebat dan surat berita untuk membantu mempromosikan perniagaan saya - satu sebagai jurulatih kehidupan dan satu lagi sebagai pengedar bebas untuk sebuah syarikat pemasaran langsung. Saya suka perkhidmatan pelanggannya - sangat membantu dan menjawab SEMUA soalan saya dan membantu saya berdiri dan bergerak pantas lagi. Kalian semua adalahyang terbaik!
Julia Proctor
 • Julia Proctor

 • www.cisinc.us
GetResponse adalah program e-mel TERBAIK, pada pendapat saya. Hampir tidak pernah di luar talian, GetResponse sentiasa ada untuk saya menghubungi pekerja sementara saya apabila saya mempunyai persembahan saat akhir yang memerlukan sejumlah besar orang. Mudah, senang untuk digunakan, dan grafik yang indah membuat saya suka menggunakan perkhidmatan ini beberapa kali sebulan, kadang-kadang beberapa kali seminggu. Harga yang sangat munasabah, ia sudah pasti pelaburan paling bijak yang syarikat kami telah buat untuk terus berhubungan dengan pekerja kami. Kami tidak pernah mendapat satu pun aduan daripada sesiapa yang menerima e-mel, malah, saya sering menerima jawapan serta-merta dalam masa beberapa minit selepas menghantar mesej dengan GetResponse. Teruskan kerja yang baik dan kami akan terus menggunakan perkhidmatan anda selagi perniagaan kami masih berjalan.
Jeremias Smith
 • Jeremias Smith

 • Smith & Associates Media
Saya telah menggunakan GetResponse selama beberapa tahun yang lepas. Daripada semua sistem e-mel yang saya telah cuba, GetResponse adalah yang paling intuitif. Tambahan pula, perkhidmatan pelanggan mereka adalah yang terbaik, sentiasa ada melalui sembang dalam talian, e-mel atau telefon. Saya adalah pelanggan sepanjang hayat!
Kelly Mickiewicz
 • Kelly Mickiewicz

 • http://pregnancyworkouts.net/
Saya mencuba GetResponse apabila saya mencari perkhidmatan autoresponder dan saya jatuh cinta dengannya. Tidak hairanlah ia menjadi perkhidmatan e-mel terbaik yang saya pernah gunakan setakat ini. Malah ia mempunyai percubaan percuma 1 bulan untuk menguji sebelum membeli. Fungsi autoresponder adalah benar-benar mudah untuk digunakan dan menjimatkan saya banyak masa dan usaha. Apabila seseorang bertanya saya tentang perkhidmatan apa untuk digunakan, saya selalu mengesyorkan GetResponse. Jika anda ingin meningkatkan jualan anda, maka jangan lepaskan ia.
Leonardo Añez
 • Leonardo Añez

 • http://www.LeonardoAnez.com
Saya telah menggunakan GetResponse selama lebih setahun dan ia adalah cara terbaik untuk terus berhubung dengan prospek anda. Ia sangat mudah untuk digunakan!

Dengan GetResponse saya dapat menjual produk dan perkhidmatan saya dalam talian, sementara mewujudkan hubungan yang sangat baik dengan khalayak saya.

Autoresponder GetResponse adalah yang terbaik di pasaran dan kualiti perkhidmatan pelanggan adalah cemerlang.
Michelle Braun
 • Michelle Braun

 • http://www.superstarcareers.com
Saya baru kepada pemasaran e-mel dan kandungan, jadi saya mempunyai banyak soalan. Saya gembira dengan sokongan dalam talian (video, Soalan Lazim, dll.). Dan apabila saya tidak dapat mencari maklumat yang saya perlukan dengan cara itu, saya teruja dengan jawapan segera melalui sembang LiveChat, e-mel dan telefon. Sangat membantu!

Saya juga benar-benar suka Kalendar Autoresponder - dan yang saya boleh seret dan lepas mesej dari satu tarikh ke yang lain. Saya telah menunjukkan kepada sebahagian daripada rakan yang berpengalaman dalam pemasaran kandungan pada ciri ini, dan mereka cemburu!
Mario D. Silva
 • Mario D. Silva

 • www.UniversalRevelations.com
GetResponse sentiasa memberikan saya kadar bukaan terbaik dan saya sentiasa mendapati pencipta emel GetResponse paling seksi, pantas dan berkesan.

Kami ada semua yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan yang berjaya di dalam GetResponse: autoresponder, pencipta halaman Pendaratan, borang Web, Tinjauan, statistik terperinci dan banyak lagi.

Perkhidmatan pelanggan LiveChat sentiasa ada di sisi apabila saya mempunyai soalan, hampir tiada masa menunggu.

Kami perlu mengambil kesempatan daripada harga yang terbaik dalam industri, dan semua orang mendapat percubaan percuma 30 hari! Tiada satu pun dapat mengalahkan GetResponse!

Terima kasih kerana berada di sisi kami sebagai usahawan, saya suka anda GetResponse.
Phil Fogliani
 • Phil Fogliani

 • http://parentlovingcare.com
Saya telah menggunakan GetResponse selama satu tahun sekarang dan saya tidak tahu bagaimana saya boleh hidup tanpanya sebelum ini. Saya telah menggunakan program lain yang serupa tetapi tidak satu pun setanding dengan GetResponse. Apabila saya bermula, saya tidak tahu bagaimana untuk menghantar surat berita yang mudah, apatah lagi cara menggunakan banyak ciri hebat lain. Tetapi tutorialnya yang mudah dipelajari membolehkan saya melakukannya dalam masa yang singkat. Sekarang saya mempunyai beberapa senarai yang berbeza yang saya hantar setiap hari. Ia telah membantu saya mengembangkan perniagaan saya dan mencapai lebih ramai orang. Saya sangat mengesyorkan perkhidmatan yang hebat ini untuk sesiapa yang berminat dalam mengembangkan perniagaan mereka.
Paulo Santoro
 • Paulo Santoro

 • www.paulosantoro.com
Saya seorang penulis dari Brazil, dan saya dapati GetResponse rakan hebat dalam usaha mencapai matlamat utama saya: untuk terus berhubung dengan pembaca saya. Saya telah mencuba laman web lain, tetapi GetResponse menawarkan perkhidmatan yang terbaik dengan harga yang baik. Dengan editor e-mel, saya boleh membuat mesej yang nampak sangat bagus, ini merupakan ciri kegemaran saya di laman web ini: Saya dengan mudah boleh meletakkan imej, bar dan teks di mana saya mahu melihatnya. Saya mengikuti perkembangan pembaca, saya menetapkan autoresponder, saya boleh menghantar semula mesej yang lepas ... dan saya dibantu serta-merta dengan ciri sembang apabila saya perlukan. Secara jujurnya, tiada lagi yang boleh saya pinta.
Pavel Tolpezhnikov
 • Pavel Tolpezhnikov

 • www.paveltolpezhnikov.com
Saya mula menggunakan GetResponse tiga tahun yang lalu, dan menyukai fungsi perkhidmatan yang teliti dan kebolehpercayaannya. Saya mula menggunakannya lebih banyak lagi, dan juga mula mengesyorkan kepada pelanggan saya. Ia adalah penyelesaian yang boleh dipercayai, mudah dan senang untuk pemasaran e-mel - dan merupakan bahagian yang sangat penting dalam dunia perniagaan dalam talian. GetResponse, pada pendapat saya, adalah penyelesaian terbaik di pasaran. Lebih-lebih lagi, perkhidmatan ini sekarang boleh didapati dalam bahasa Rusia, saya gembira yang cadangan saya untuk memperbaiki terjemahan dan perkhidmatan secara keseluruhan dilaksanakan dengan serta-merta.
Rodrigo Claudio
 • Rodrigo Claudio

 • www.rodrigoclaudio.com
Sebagai seorang guru Pendidikan Jasmani yang tinggal di Brazil, saya sejujurnya berterima kasih kepada GetResponse atas pendapatan tambahan yang saya dapati daripada usaha pemasaran emel saya.

Saya boleh merumuskan GetResponse dan perkhidmatan pelanggannya dalam tiga cara: cepat, cekap dan 24 jam. Jujurnya, saya hanya memerlukan sokongan dalam talian dua kali kerana akaun begitu mudah untuk dikendalikan.

Pengenalan Pencipta Halaman Pendaratan baru juga membantu saya ketika saya sangat memerlukannya. Saya perlu membuat halaman untuk webinar dan tidak mahu terpaksa membuat halaman baru di laman web saya untuk itu. Tetapi saya begitu gembira apabila saya menyedari bahawa dalam masa kurang daripada 10 minit saya dapat mewujudkan satu dalam beberapa klik tanpa perlu bermain-main dengan kod HTML.

GetResponse, terima kasih kerana menawarkan perkhidmatan yang terbaik pada harga murah.
Roy Fielding
 • Roy Fielding

 • http://mentoringformarketers.com
Jika anda sedang mencari perkhidmatan autoresponder yang dipercayai dengan semua kelebihan yang anda mahukan, cuma perlu lihat GetResponse... semua ciri di satu tempat, semua yang anda perlukan untuk menguasai pembinaan senarai hari ini. API dan integrasi Facebook adalah ciri terbaik juga!
Regina Luffey
 • Regina Luffey

 • www.wildeflower.com
Saya telah menggunakan GetResponse selama lebih kurang 6 bulan. Saya bermula dengan versi percubaan dan mendapati ia lebih mesra pengguna daripada beberapa produk perisian pemasaran emel lain. Saya membatalkan langganan saya untuk produk syarikat lain. Saya menyertai GetResponse, dan tidak memandang ke belakang lagi. GetResponse telah terbukti mampu untuk menampung semua keperluan pemasaran emel saya. Mereka kini menawarkan Halaman Pendaratan untuk membantu membina senarai untuk perniagaan saya. Saya kini mempunyai lebih 400 ahli dalam senarai emel saya dan GetResponse telah menyokong setiap langkah perjalanan saya dalam mewujudkan emel yang menarik dan indah untuk pangkalan klien saya. Terima kasih GetResponse. Terima kasih kerana menjadikan ia mudah untuk mengembangkan perniagaan saya dan menyampaikan mesej saya dengan sentuhan peribadi yang ingin saya berikan kepada pelanggan saya.
Shirley George Frazier
 • Shirley George Frazier

 • http://GiftBasketBusiness.com
Perniagaan penuh dengan komplikasi. Perkara terakhir yang saya perlukan adalah keluk pembelajaran untuk memikirkan cara menghubungi pelanggan yang inginkan maklumat lanjut mengenai produk dan perkhidmatan saya.

Apabila saya berubah dari satu perkhidmatan pemasaran e-mel lain kepada GetResponse, keluk pembelajaran menjadi lurus dan mudah.

GetResponse melakukan apa yang program pemasaran dan pengurusan e-mel sepatutnya lakukan: menjadikan proses mudah dan berkesan dalam masa yang singkat.

Jika saya mempunyai masalah atau soalan, perkhidmatan pelanggan tahu jawapannya dan kekal di talian dengan saya sehingga ia diselesaikan.

Sebagai seorang usahawan yang berjaya, saya mempunyai banyak tanggungjawab di bahu saya. Perkhidmatan GetResponse membolehkan saya dengan mudah memasarkan kepada penonton saya tanpa komplikasi.
Tom Kane
 • Tom Kane

 • http://letsgomobile.club
Selepas beberapa ujian penyelesaian pemasaran e-mel yang berbeza, kedua-dua dalam pasaran berbahasa Inggeris dan Jerman, saya memilih GetResponse.

Apa yang meyakinkan saya ialah betapa mudahnya ia digunakan dan platformnya yang pelbagai bahasa. Saya bekerja di pasaran Inggeris dan Jerman dan juga di Brazil. Oleh kerana itu saya memerlukan penyelesaian pemasaran e-mel untuk memasukkan semua bahasa tersebut, dan pada pandangan saya sangat sedikit yang melakukannya.

Integrasi mudah GetResponse, contohnya dalam WordPress dan Optimize Press juga telah meyakinkan saya. Bagi saya, GetResponse adalah alat yang sangat diperlukan dalam kerja harian saya sebagai pemasar dalam talian.
Winter Green
 • Winter Green

 • www.birthingbetter.com
Saya adalah Pengarah untuk badan Amanah amal yang berpengkalan di New Zealand, Common Knowledge. Badan Amanah kami telah menjual sumber multimedia Birthing Better with The Pink Kit Method® dalam talian sejak tahun 2000. Kami pernah menggunakan AWeber selama beberapa tahun tetapi keupayaan untuk mencipta halaman pendaratan, surat berita, tinjauan dan juga mengubah suai bentuk web mustahil dibuat. Pada awal tahun 2014 saya menemui Warrior Forum dan bertanya apa perisian/perkhidmatan yang orang lain gunakan untuk mencipta halaman pendaratan dll. Tidak satu pun yang menyebut GetResponse. Saya meneroka SEMUA cadangan dan tiada satu pun yang sesuai dengan saya. Terus terang saya tidak tahu bagaimana saya terjumpa GetResponse, tetapi percubaan 30 hari percuma benar-benar menerangi hidup saya. GetResponse menawarkan lebih daripada apa yang saya jangkakan. Tiada pujian lebih tinggi yang dapat saya katakan tentang apa yang GetResponse tawarkan dari segi templat, reka bentuk dan kemudahan penggunaan ... ia cemerlang. Dan ada lebih banyak lagi. Mereka menawarkan badan bukan untung diskaun hebat yang tidak ditawarkan oleh perkhidmatan lain dan perkhidmatan sokongan mereka adalah benar-benar menakjubkan. Siapa saja yang anda yang berada di belakang tabir GetResponse, ketahuilah betapa bersyukurnya organisasi amal kecil ini!
Aisha Williams
 • Aisha Williams

 • RE e-Broker
"Saya bertukar ke GetResponse selepas menggunakan platform pesaing dan saya sukakan sistemnya. Platform ini lebih mesra pengguna dan lebih mudah digunakan. Saya cuma mahu berterima kasih kerana bertanyakan perkembangan saya sepanjang percubaan saya dan menyediakan perkhidmatan terbaik, (saya tidak menerima perkhidmatan hebat ini daripada pesaing anda).

Disebabkan saya sangat gembira dengan GetResponse, saya akan menaik taraf kepada perkhidmatan berbayar....dan saya pasti bahawa saya akan menerima perkhidmatan hebat yang sama saya terima setakat ini. Saya mahu berterima kasih kepada Jacob untuk semuanya dan saya berharap beliau akan terus menjadi pengurus akaun saya."
Laura Seabrook
 • Laura Seabrook

 • www.lauraseabrook.com
"Perkhidmatan Pelanggannya Begitu Menakjubkan! Saya benar-benar menghargai panggilan telefon yang saya terima sehari selepas saya menyertai, cuma memberitahu saya bahawa mereka sentiasa ada untuk menyokong saya. Dan mereka menunaikan janji mereka. Bual Langsung 24 x 7 membolehkan saya menghubungi mereka bila-bila masa saya memerlukan bantuan, dan mereka sentiasa bersedia untuk membantu."
Jenish Pandya
 • Jenish Pandya

 • http://jenishpandya.com
"Saya sudah menggunakan GetResponse lebih setahun sekarang dan saya benar-benar menyukainya. Apa yang benar-benar menambat hati saya adalah bantuan bual 24 x 7 mereka, yang membantu menjawab soalan anda dengan begitu cepat dan mudah. Ia sangat membantu apabila anda ingin mendapatkan sesuatu diselesaikan yang begitu mudah, dan menunggu jawapan e-mel untuk satu atau dua hari tidak lagi wajar. Mereka juga cukup aktif di media sosial (Facebook dan Twitter), jadi mereka sangat mudah untuk dihubungi, walaupun di luar persekitaran GetResponse. Sebagai seorang jurutera, saya benar-benar menghargai produk yang baik dan kagum dengan bahagian depan mereka. Ia begitu mudah digunakan. Mereka telah mencipta satu sistem seret & lepas untuk menjadikan sesuatu itu mudah, dan ia benar-benar berguna jika anda tidak celik teknologi. Mereka juga mempunyai ciri menarik yang dipanggil Pratonton Peti Masuk yang membolehkan anda melihat dengan tepat bagaimana e-mel akan muncul di skrin pembaca anda, dengan mengambil kira klien e-mel, pelayar, sistem operasi dan peranti mereka. Jadi, jika anda tidak mempunyai perkhidmatan autoresponder atau anda memikirkan untuk mengubah daripada apa yang anda ada sekarang, GetResponse pasti berbaloi untuk dicuba."
Michael Simpson Jr
 • Michael Simpson Jr.

 • theresidualentrepreneur.com
“Saya boleh katakan ia satu pertandingan sengit antara GetResponse dan AWeber. Tetapi akhirnya, saya berikan kelebihan kepada GetResponse. Perkara terbaik tentangnya ialah anda boleh memperibadikan dan menyesuaikan emel ke arah satu matlamat. Sebagai contoh, apabila seseorang mendaftar untuk surat berita saya, mereka akan menerima emel selamat datang dengan serta-merta. Beberapa hari kemudian, mereka menerima diskaun bagi salah satu produk kegemaran saya. Dan daripada titik tersebut, mereka menerima komunikasi berkala (mingguan) yang membantu mereka mengembangkan perniagaan dalam talian mereka. Dan tentang Percubaan Percuma....Anda semua, GetResponse membuatkan saya tergamam. Tiada kad kredit....tiada maklumat diperlukan...hanya 30 hari percubaan percuma yang asli dan jujur. Yang memenangi hati saya sebenarnya ialah sokongan Pelanggan mereka. Ia berbeza dengan cara anda semua sangat gembira bercakap dengan kami. Saya tahu anda sebenarnya mengambil berat tentang kami. Apabila saya melihat satu emel daripada kalian, saya tersenyum. :)”
Vivian Lou
 • Vivian Lou

 • www.shoppingononline.com
“Saya telah menggunakan GetResponse selama tiga tahun dan saya mesti katakan ia perkhidmatan terbaik yang saya pernah gunakan setakat ini. Dibandingkan dengan alatan pemasaran e-mel yang lain, GetResponse sangat mudah digunakan dan kos efektif. Selepas memindahkan semua pemasaran e-mel kami kepada GetResponse, kadar buka e-mel kami meningkat sebanyak 30% dan CTR sebanyak 50%. GetResponse membantu saya mencipta pelbagai kempen yang mencapai semua klien saya dengan kandungan yang relevan. Saya berasa yakin untuk mengesyorkannya kepada sesiapa sahaja yang mahu meningkatkan jualan dengan meningkatkan capaian pemasaran e-mel dan menjadikan pelanggan semasa setia.”
Cory Boatright
 • Cory Boatright

 • realestateservant.com, CoryBoatright.com
“Sebaik sahaja kami mula menyedari isu penghantaran e-mel dengan penyedia e-mel lama kami, kami perlu mencari alternatif lain. Kami melihat beberapa pilihan "teratas' yang tersedia, tetapi mengambil keputusan untuk menggunakan GetResponse Enterprise (pelayan dedikasi). Antara muka penggunanya yang paling intuitif yang pasukan kami pernah lihat. Kami sangat kagum dengan kebolehan untuk mencipta templat e-mel yang kelihatan hebat "sambil bergerak". Tetapi apa yang memenangi hati kami adalah kebolehan untuk menguji secara berasingan semua elemen e-mel. Selepas kami mula menggunakan GetResponse Enterprise, kami tidak lagi perlukan banyak perkhidmatan lain dan kami boleh membatalkannya. Kami perasan kadar penghantaran kami meningkat dengan signifikan dan kadar dibuka melepasi tahap tertinggi. Saya sangat mengesyorkan agar anda bekerja dengan pasukan GetResponse Enterprise. Kami mendapat wakil yang berdedikasi dan merasai tahap perkidmatan sangat "hebat" dibandingkan dengan hanya sebagai "suatu angka" dengan penyedia kami yang lagi satu. Ingat... jadilah yang berkhidmat, Cory Boatright”
Ram Shengale
 • Ram Shengale

 • gyantastic.com
“Saya fikir GetResponse adalah salah satu penyedia perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik di luar sana. Terdapat banyak alternatif di pasaran, seperti AWeber dan Mail Chimp. Tetapi saya fikir GetResponse adalah jauh lebih baik. Saya telah menggunakan GR selama 10 bulan sekarang dan perjalanan saya sangat lancar. Saya pasti akan kekal dengan mereka. Mereka memberikan satu bulan percubaan percuma dengan semua ciri, tiada kad kredit diperlukan. Jadi ia 100% selamat untuk dicuba. Yang mengkagumkan saya ialah perkhidmatan pelanggan mereka yang hebat. Semua wakil CS yang saya berbicara dengannya sangat berkemahiran, sangat bermaklumat dan yang paling penting, bersedia untuk membantu. Itu sesuatu yang jarang ada pada masa sekarang.”
Kenneth Hart
 • Kenneth Hart

 • www.thirstyswagman.com
“Bertukar ke GetResponse merupakan salah satu keputusan terbaik yang kami lakukan. Ia begitu luar biasa, sangat mudah digunakan dan sokongan adalah hebat! Apa yang saya sangat sukakan ialah mudahnya mencipta surat berita responsif mudah alih dan halaman pendaratan. Saya sangat mengesyorkan GetResponse kepada sesiapa sahaja yang mencari cara berkesan untuk melibatkan khalayak mereka.”
Wilson Lau
 • Wilson Lau

 • www.fullsuccessmanifesto.com
“GetResponse unik kerana pencipta emel seret dan lepasnya yang mudah digunakan. Ia lebih intuitif, dibandingkan dengan platform pemasaran emel lain yang saya pernah gunakan. Mencipta surat berita sekarang mengambil hanya 2 minit. Ini menjimatkan masa yang saya boleh gunakan untuk memfokus pada pembangunan web dan strategi pemasaran yang betul. Sejak saya mula menggunakan GetResponse, kadar klik lalu emel saya telah meningkat sebanyak 230%, yang mempunyai kesan terus pada jualan saya.”
Konsti
 • Konsti

 • www.coachdrague.com
Pasukan GetResponse yang dihormati, satu emel ekspres untuk menyatakan terima kasih kepada anda. Saya mempunyai 4 tahun pengalaman dalam pemasaran Internet. Dan saya telah menghabiskan banyak wang ke atas perkhidmatan yang berbeza dalam talian. Ya, GetResponse! Khidmat anda membuat saya amat gembira! Berikut sebabnya. GetResponse begitu mudah digunakan. Ia adalah intuitif, mudah dan sangat BERKESAN. Kebanyakan masa, apabila mencuba sesuatu yang baru, terdapat keluk pembelajaran. Tetapi dengan anda... Saya boleh bermula serta-merta. Dan jika saya perlu tahu sesuatu, saya lihat perpustakaan yang kaya dengan tutorial. Dan jika saya mempunyai soalan tambahan, perkhidmatan pelanggan anda membantu saya ... serta-merta. Biar saya memberi anda satu contoh apa yang saya maksudkan dengan berkesan. Saya menulis surat berita dan apabila bahagian penulisan selesai, 60 saat kemudian surat berita itu dihantar kepada segmen yang disasarkan. Begitu cepat dan mudah! Sistem follow-up anda adalah sama secara literal dengan sistem pendapatan pasif. Saya mempunyai urutan susulan yang diprogramkan untuk 4 bulan. Anda melanggan hari ini. Anda akan tetap menerima maklumat susulan daripada saya selama 4 bulan. Dan itu hanya permulaan. Saya sedang menambah secara beransur-ansur semakin banyak maklumat susulan sehingga saya mencapai had sistem anda. Masalahnya ialah ... Tiada had! Bolehkah anda bayangkan apa yang akan berlaku jika anda mempunyai susulan diprogramkan untuk setahun? 2 tahun? 3 tahun? Anda boleh pergi bercuti selama 3 tahun, dan sistem anda akan terus membuat wang! Ciri segmentasi maju anda membenarkan saya untuk meningkatkan kadar buka dan klik saya dengan ketara. Kadang-kadang sebanyak 50%! Teka apa yang bermakna ... 50% lebih banyak trafik ... 50% lebih konversi ... 50% lebih banyak pendapatan! Perkhidmatan pelanggan anda adalah salah satu yang terbaik. Sangat ramah, profesional, berkesan dan ... CEPAT! Jika masalah saya tidak dapat diselesaikan dengan segera, maka ia dapat diselesaikan kurang daripada 24 jam. Dan dalam kebanyakan kes, ia dapat diselesaikan dengan segera. Tiada tekanan ... Tiada geseran ... Hanya kepercayaan dan ketenangan fikiran. Anda juga mendengar kami, pelanggan anda. Apabila berinovasi, anda meminta pendapat kami. Dan saya amat suka pendekatan inovasi didorong pelanggan, kerana ia membuatkan kita berasa selamat (kita yang dijaga) dan yang paling penting, ia memuaskan keperluan dan keinginan kita! Dan mari kita jujur ​​di sini. Anda juga mempunyai beberapa kelemahan. Siapa yang tidak? Tetapi kelemahan tersebut adalah kecil. Ia adalah butiran kecil yang tidak begitu ketara (jika anda seorang pemasar yang mementingkan keputusan seperti saya, butir-butir kecil itu tidak penting sama sekali). Yang terbaik adalah bahawa anda tahu kelemahan anda dan anda meminta pendapat kami serta segera bertindak untuk membetulkannya... dengan cepat! Anda telah membuktikannya berulang-kali pada masa lampau. Anda terus membuktikannya. Anda terus memperbaiki diri! Anda terus menakjubkan saya! Secara ringkas, dari kaca mata teknikal DAN pandangan manusia, anda bukan sahaja berkesan ... anda CEKAP! Anda adalah pengalaman dalam talian yang terbaik SETAKAT INI yang pernah saya alami! Saya menyokong keseluruhan pasukan GetResponse dan terima kasih sekali lagi '
Peter King
 • Peter King

 • www.mediaserverreviews.com
"Baru-baru ini saya menggunakan wizard Borang Web GetResponse untuk mewujudkan borang pilih masuk untuk satu memuat turun percuma pada laman saya http://mediaserverreviews.com. Ia adalah mudah untuk digunakan, dan dalam beberapa minit sahaja saya telah mempunyai borang dalam talian. Satu ciri menonjol baru GetResponse adalah ruang Tutorial Video. Sekali-sekala jika saya tidak pasti tentang bagaimana untuk melakukan sesuatu,ke sinilah saya merujuk dan biasanya masalah tersebut dapat diselesaikan. GetResponse adalah produk yang berkualiti dengan sokongan yang sangat baik. Teruskan usaha anda yang baik. "
Shen Li Lee
 • Shen-Li Lee

 • http://www.figur8.net
'Apa yang saya suka mengenai GetResponse ialah mereka menawarkan akaun percuma untuk anda mencuba dan membina senarai sebelum langganan berbayar anda bermula . Dengan cara itu anda dapat mencuba sebelum anda membeli. Ciri lain yang saya benar-benar suka adalah kita dapat membuat pautan antara pengemaskinian blog anda dan surat berita anda yang menambah kandungan untuk pelanggan anda! Dengan cara itu anda secara automatik boleh memaklumkan kepada pelanggan anda apabila anda telah mencatatkan kemasukan blog baru.
Jules
 • Jules

 • http://www.moneyinayear.com
"Saya telah menggunakan GetResponse selama hampir setahun dan saya telah mengalami perkhidmatan yang cemerlang daripada mereka. Apa yang menghairankan saya adalah sambutan pantas yang saya dapat daripada wakil perkhidmatan pelanggan. Sebarang masalah yang timbul diberikan respons dan penyelesaian pada masa yang tepat dan blog saya www.moneyinayear.com bertambah baik kerana ini. Saya akan mengesyorkan kepada mana-mana GetResponse pemasar internet yang serius mana-mana hari bila-bila masa. "
Dave Alexander
 • Dave Alexander

 • http://www.justgofishin.net
"Terima kasih di atas pemberian semua alat hebat dalam talian yang anda sediakan untuk pemasaran e-mel! Ia mudah untuk digunakan dengan video latihan menakjubkan dan bual langsung untuk membantu kelok pembelajaran saya mengenai produk dan ciri baru. Ia sesuatu yang "mesti ada" untuk sebarang laman web yang difokuskan kepada pembinaan komuniti dalam talian mereka."
Marc Enfroy
 • Marc Enfroy

 • http://www.MarcEnfroy.com
"GetResponse membantu saya menarik perhatian pencinta muzik instrumental piano dan berkomunikasi dengan mereka dengan mudah dan murah. Setelah dikaji semua pemain utama dalam ruang pemasaran e-mel, saya boleh mengatakan dengan yakin bahawa GetResponse menawarkan nilai yang paling baik bagi wang yang dibelanjakan."
Glenn H. Kipps
 • Glenn H. Kipps

 • http://www.validtravel.com
'Saya telah menggunakan perkhidmatan autoresponder GetResponse selama bertahun-tahun sekarang dan rasa amat berpuas hati dengannya. Saya juga kagum dengan integrasi baru-baru ini dengan FB dan Twitter. Surat berita saya kini boleh mencapai lebih ramai orang dan mereka telah mendapat beberapa pelanggan melalui posting di FB dan tweet mereka. GetResponse sentiasa berubah mengikut peredaran zaman. Saya tidak akan beralih ke perkhidmatan autoresponder yang lain. Sebenarnya tiada keperluan untuk berbuat demikian. '
Georgette Pann
 • Georgette Pann

 • http://www.thefitnessbootcamp.com
"Saya telah bersama GetResponse selama bertahun-tahun. Saya suka kemudahan penggunaan dan naik taraf. Tetapi yang paling penting, tahap perkhidmatan pelanggan yang sangat tinggi - yang luar biasa dan sangat penting untuk menyelesaikan masalah atau hanya membantu pelanggan. Kadar sokongan pelanggan yang tinggi adalah jauh lebih tinggi daripada mana-mana perkhidmatan lain yang saya telah mencuba dan satu pelengkap kepada produk dan perkhidmatan hebat GetResponse! "
Scott Bradley
 • Scott Bradley

 • Rapid Results Marketing Group LLC
"GetResponse adalah sebuah syarikat saya tahu saya boleh percayai. Bukan sahaja mereka menyediakan sokongan unggul, tetapi lebih-lebih lagi mereka membuat ia begitu mudah untuk digunakan atas produk terlaris mereka. "
Joyce Moore
 • Joyce Moore

 • Moore Than Fitness
"Saya suka Video E-mel Pemasaran GetResponse. Melalui kuasa e-mel video, pelanggan kami merasakan seperti saya sebenarnya ada bersemuka meminta mereka untuk mengambil tindakan. Kadar penukaran meningkat 200% dalam masa 1 minggu penggunaan. Ia juga bernilai pelaburan, saya membayar $18 bagi setiap bulan dan mendapat kira-kira $300 setiap minggu setiap kempen secara automatik kerana video e-mel. "
William Debauchez & Team
 • William Debauchez & Team

 • ILGSystem, represent iLearning Global on 5 continents
Kami menggunakan video susulan untuk mengekalkan minat dalam tawaran kami dan surat berita emel video untuk mengumumkan acara akan datang. Saya mendapat kira-kira 50% lebih banyak maklum balas terus dari video emel berbanding dengan emel konvensional! Sebagai seorang pengarang diri saya sendiri, saya percaya bahawa kata-kata itu bererti, tetapi apabila anda perlu untuk meyakinkan seseorang untuk memilih masuk atau mendaftar, tiada yang boleh mengalahkan video! Dan video emel GetResponse bukan hanya untuk pemasar berpengalaman - sesiapa sahaja boleh menggunakannya '.
Maartin Strydom
 • Maartin Strydom

 • http://www.vitalwebtools.com
"Saya amat kagum dengan tahap sokongan dan keramahan yang saya alami. Saya dapat melihat bahawa ini akan menjadi hubungan perniagaan lama, yang diharapkan membawa hasil."
Angela Perin
 • Angela Perin

 • http://www.safetan.com.au
"Perkhidmatan pelanggan anda adalah sangat baik dan sangat membantu - terima kasih. Saya mempunyai beberapa pertanyaan kerana saya telah menggunakan GetResponse dan maklumbalas sentiasa tepat pada masanya, sopan, dan bermaklumat. "Teruskan kerja anda yang baik!"
Bill Enross
 • Bill Enross

 • http://www.BillEnross.com
"Faedah yang saya terima daripada keupayaan yang seolah-olah tidak berkesudahan dan fleksibiliti GetResponse PRO telah membolehkan saya untuk bukan sahaja meningkatkan pendapatan saya, tetapi juga meletupkan senarai saya dengan prospek yang benar-benar berminat menggunakan PowerLeadsCampaigns. Tahap sokongan Peribadi, Profesional oleh kedua-dua e-mel dan telefon tidak dapat ditandingi di mana-mana pada mana-mana harga. "
Helaine Iris
 • Helaine Iris

 • http://www.pathofpurpose.com
'Saya seorang pengguna Getresponse baru. Saya buat banyak penyelidikan mengenai harga dan ciri-ciri untuk mencari perkhidmatan yang boleh dipercayai untuk mengautomasikan surat berita dalam talian saya dan prospek senarai mel. Saya amat berpuas hati dengan apa yang saya dapati di GetResponse. Juga, sebagai orang baru dalam dunia autoresponder, saya dapati bahawa pasukan sokongan pelanggan di GetResponse sangat bermurah hati dalam membantu saya mengendalikannya. GetResponse adalah begitu senang digunakan dan ia berkesan. Sekarang saya mempunyai masa untuk memberi tumpuan kepada perkara yang saya paling mahir. Saya dengan sepenuh hati saya mengesyorkan GetResponse. '
Bill Lampton
 • Bill Lampton

 • http://www.ChampionshipCommunication.com
Pada lebih dari sekali, saya mempunyai bantuan telefon daripada pakar khidmat pelanggan anda. Setiap kali, mereka menunjukkan kesopanan, kebimbangan, dan kesabaran. Saya merasakan bahawa mereka benar-benar berminat dalam membantu saya. Sama pentingnya, mereka menggunakan peluang itu untuk mengajar saya lebih lanjut mengenai sistem ini. Semak laman web saya, dan anda akan melihat apa yang saya maksudkan dan seminar langsung bagi Jagaan Pelanggan. Perkhidmatan pelanggan anda telah memberikan saya beberapa contoh positif yang saya akan gunakan dalam persembahan saya akan datang, dan mungkin dalam surat berita saya. Dari awal lagi, saya telah berpuas hati dengan produk anda. Ia merupakan kegembiraan yang berganda bagi saya untuk menerima perkhidmatan tersebut apabila saya memerlukannya. Anda boleh meyakini bahawa saya akan cadangkan GetResponse kepada syarikat affiliate saya. '

Bersedia untuk membawa pemasaran e-mel
anda ke tahap seterusnya?

Cuba Percuma