“Kami merupakan pasukan gek teknologi pelbagai negara. Anda akan menemui pakar-pakar kami dalam pelbagai bidang. Mereka kekal kreatif dan terbuka kepada pengetahuan dan pengalaman baharu. Kerana itulah kami berjaya dalam menawan pasaran di seluruh dunia selama lebih 20 tahun." Simon Grabowski, Ketua Pegawai Eksekutif

Tentang GetResponse

Pasukan Kami

Siapa kami

GetResponse ialah platfrom pemasaran dalam talian semua dalam satu yang dipercayai oleh lebih 350,000 perniagaan di 183 negara. Tersedia dalam 27 bahasa, dengan lebih 300 pakar penuh bersemangat yang bekerja di Poland, AS, Kanada, Malaysia, dan Rusia, kami tahu keperluan anda dan kami bercakap dalam bahasa anda.

Selama 20 tahun, GetResponse telah memperkasakan usahawan dengan alatan pemasaran dalam talian berkuasa yang mereka perlukan untuk berkembang.

Kenali pasukan
Apa yang kami buat

Apa yang kami buat

Kami menawarkan suit lengkap untuk penyelesaian yang mudah tapi berkuasa, berskala dan disuaikan untuk syarikat kecil dan besar. Alatan kami direka untuk organisasi yang mahu melaksanakan kempen berkesan dan berimpak tinggi yang memacu ROI pemasaran.

Platform pemasaran dalam talian GetResponse membantu usahawan membina senarai kenalan bersasar, menghantar surat berita berimpak tinggi, dan membuat kempen susulan. Ia menawarkan automasi pemasaran, webinar, reka bentuk e-mel responsif, ratusan templat e-mel sedia diguna, pencipta halaman pendaratan, dan alatan analisis statistik yang berguna.

Produk kami
Nilai teras kami

Kenapa kami berbeza

Kami menawarkan pelbagai alatan pemasaran dalam talian bersepadu dalam satu platform. Ciri-ciri produk kami termasuk pemasaran e-mel, automasi pemasaran, halaman pendaratan dan webinar.

Kami berbangga menjadi penyelesaian bebas spam, mencapai kadar konsisten kebolehhantaran lebih 99% kadar kebolehhantaran tertinggi dalam industri.

Pasukan berdedikasi kami terdiri daripada pakar yang menyediakan sokongan pelanggan lima bintang melalui e-mel dan bual 24/7.

Sejarah syarikat

Pengurusan kanan

Simon GrabowskiKetua Pegawai Eksekutif
Simon Grabowski
Ketua Pegawai Eksekutif
Daniel BrzezińskiKetua Pegawai Operasi
Daniel Brzeziński
Ketua Pegawai Operasi
Ola GrabowskaPengarah Kejayaan Pelanggan
Ola Grabowska
Pengarah Kejayaan Pelanggan
Tomasz Świacko-Świackewicz Ketua Pegawai Teknikal
Tomasz Świacko-Świackewicz
Ketua Pegawai Teknikal
Marta Zabłocka-PetersonKetua Pegawai Kewangan
Marta Zabłocka-Peterson
Ketua Pegawai Kewangan
Maciej OssowskiPengarah GetResponse MAX
Maciej Ossowski
Pengarah GetResponse MAX

Mereka mempercayai kami

Di GetResponse, kejayaan kami bergantung kuat pada kepuasan rakan kongsi kami.
Pelanggan platform pemasaran e-mel kami termasuk organisasi dan jenama paling terkenal di dunia.

Contact us