Fokus Keselamatan GetResponse.

Data anda selamat dengan kami.

Kami menyimpan data anda pada berbilang pelayan dan cakera pada masa yang sama untuk memastikan kebolehpercayaan pasti selamat. Semua data dibuat sandaran setiap hari dan disimpan dalam pusat data difokuskan keselamatan kami dalam berbilang lokasi di seluruh Amerika Syarikat dan Eropah.

Sistem berlewahan sepenuhnya.

Lewahan merupakan kata kunci bagi kami di GetResponse. Semua pelayan web, pelayan e-mel dan pelayan pangkalan data kami beroperasi pada lewahan penuh. Kami menggunakan susunan cakera lewahan (RAIDs), bekalan kuasa lewahan dan sambungan Internet lewahan. GetResponse dijuruterakan untuk berfungsi dengan hebat walaupun jika berbilang sistem gagal.

Obsesi keselamatan kami.

Keselamatan merupakan topik hangat dalam industri ini tetapi kami sentiasa obses mengenainya. Dengan tetap, kami mengemas kini rangkaian kami dengan pengukuhan keselamatan terkini. Rangkaian berdedikasi kami dipantau 24 jam dan dikunci dengan firewall. Setiap baris kod diperiksa sebelum ia menjadi langsung. Katakan kami paranoid, tetapi, apabila ia mengenai keselamatan, kami terlalu berhati-hati.

Kami melindungi data pengebilan anda.

Kami melindungi semua data kad kredit menggunakan penyulitan terkini - tahap penyulitan yang sama digunakan oleh bank terulung. Semua data sensitif diproses, dihantar dan disimpan pada rangkaian pematuhan PCI yang diimbas secara tetap untuk keselamatan oleh pakar peneraju industri.

GetResponse menyertai organisasi dan inisiatif industri e-mel berikut:

Mempunyai soalan keselamatan? Perlu melaporkan sesuatu kebimbangan?

Hantarkan e-mel kepada kami atau hubungi kami di 1-877-EMAIL-GR. Pasukan Keselamatan kami sedia untuk membantu anda secepat mungkin.